切換到寬版
  • 4155閱讀
  • 49回復

[自創小說][原創]小鬥士大冒險X金庸小說 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-08-16
引用第39樓qwer1234321於2009-08-16 20:10發表的  :
你唔好咁話人啦....如果你一定要咁講,我只可以講你都唔錯啦,咁大個仔仲蒙面超人......
nEHmiG  
蒙面超人有咩問題:D
離線qwer1234321
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-08-16
引用第40樓慘絕人寰於2009-08-16 20:13發表的  :
蒙面超人有咩問題:D
%-fQ [@5  
冇咩問題,只係有少少孩子氣.......仲有佢可以話人地個名,我就唔可以話佢?!
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-08-16
引用第41樓qwer1234321於2009-08-16 20:15發表的  :
冇咩問題,只係有少少孩子氣.......仲有佢可以話人地個名,我就唔可以話佢?!
Cz|F%>y#  
睇黎你唔明白蒙面超人有幾多觀眾=ss=
離線豬扒仔
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-08-16
引用第36樓牙濠於2009-08-16 20:06發表的  :
算啦  講昆post你都唔小啦 (3WK2IM^  
最小我唔會亂開post啦 vddl9"V)  
改圖 3"Zc|Ck <?  
你d圖用小畫家整咋嗎  我唔整唔代表我唔識囉小朋友 O"}O~lZ[6T  
.......
)# v}8aL  
我唔會做埋d昆post既行為lor D@%! |:  
唔亂開post都唔等於唔亂回帖 Th X6e  
你用小畫家改到好似我d圖咁我切柒煲湯派街坊~.~ cJ\ 1ndBH  
你有種既用小畫家改,改得好過我~我會放長雙眼去睇你點衰 ,zEPdhTX  
睇你呢種只懂吹牛既人~.~都知改唔到 [>LO'}%  
沒才幹的人,又點會發創作post,人地好過你啦,人地有膽發,你?你行埋邊啦 iUbcvF3aP  
唉~你呢d人打把都哂子彈

離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-08-16
引用第43樓豬扒仔於2009-08-16 20:31發表的  :
我唔會做埋d昆post既行為lor >y+?Sz!  
唔亂開post都唔等於唔亂回帖 Yyw9IYB;  
你用小畫家改到好似我d圖咁我切柒煲湯派街坊~.~ _hgGF9  
你有種既用小畫家改,改得好過我~我會放長雙眼去睇你點衰 drvz [ 9;  
.......
)-m/(-  
切柒煲湯派街坊 z SjZTA/Z  
切柒姐係切咩...?
離線终極魔
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-08-16
唔錯
離線牙濠
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-08-16
引用第43樓豬扒仔於2009-08-16 08:31 PM發表的 :
我唔會做埋d昆post既行為lor 5~$WSL?O)  
唔亂開post都唔等於唔亂回帖 36Lf8~d4"h  
你用小畫家改到好似我d圖咁我切柒煲湯派街坊~.~ W.59Al'  
你有種既用小畫家改,改得好過我~我會放長雙眼去睇你點衰 (1[Z#y[  
睇你呢種只懂吹牛既人~.~都知改唔到 <nK@+4EH"o  
沒才幹的人,又點會發創作post,人地好過你啦,人地有膽發,你?你行埋邊啦 vs>Pd |p;  
唉~你呢d人打把都哂子彈
] K+8f-  
你唔呃post? $KBW{  
http://ibbs.hk/read.php?tid=85322 7q:;3;"9  
招廢你就要話人改~_~  仲有  咩叫lor? 中文點譯啊  講火星文既行埋一二邊啦 1d$wP$  
你d咁既圖 算啦  改出黎比人恥笑姐  自問啦  之前有人問你係咪小畫家改話唔係  以家話小畫家改既 Esm =sPW  
咪姐係改大話囉 大話精~_~ P`S'F_IN  
話我吹牛?  實情你都唔知啦   唔識係到亂講  我吹牛個陣你仲係到玩緊LFO咋 !=HxL-`j  
講到冇才幹  copy 剪出黎 貼上  叫算係有才幹嗎? |[p]]) o  
打火星文叫有才幹既話  你唔洗切  我切啦 B`w8d[cL7  
你d咩美化圖  唔美化好過美化  天魔奧義 不知所謂  邪神之魂  出招打自己更垃圾不如 *\_>=sS x;  
你最叻咪又係講 唉  算啦  吹牛  點柒  切柒 仲有咩叻姐 啊仲有一樣  改埋d垃圾野囉 [ {HTGz@(  
睇到你頭像都想噁啦  小朋友咩  反省下啦  細路仔
離線qwer1234321
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-08-16
引用第43樓豬扒仔於2009-08-16 20:31發表的  :
我唔會做埋d昆post既行為lor >[~`rOU*|Y  
唔亂開post都唔等於唔亂回帖 CtUAbR  
你用小畫家改到好似我d圖咁我切柒煲湯派街坊~.~ 9?^0pR p  
你有種既用小畫家改,改得好過我~我會放長雙眼去睇你點衰 ]AZCf`7/?  
.......
哇,你咁粗口既.......仲要咒人比人打把.....你咁衰咖....
離線包租公
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-08-16
引用第32樓豬扒仔於2009-08-16 19:26發表的  : AG#Mj(az!  
唉,牙濠,你咪死頂吧,你話我冇野叻,只係識昆post? I0;gTpt9  
我覺得你係lor,只係識挑起罵戰 muDOY~.  
我點都好過你啦,我識改圖,你?你有d咩叻? L>lxkq8!Q  
沒看過別人發的帖就胡亂話人,一看就知是小朋友的行為~.~ eT?vZH[N  
仲開個扮哂型仔既名....牙濠,呸! ys:F  
.......
vst;G-ys  
牙濠呢個名就叫扮晒型仔? 咩道理  
離線自己

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-08-16
多人罵戰 p _2Yc]8  
引痛鎖post

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz