切換到寬版
  • 41571閱讀
  • 722回復

放 聖罡,黑煉,魔怒,終魔,旋風拳,舞天,擁抱 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線hangken
發帖
icash
只看該作者 120樓  發表於: 2010-05-01
Re:~Crazyken小店~放 天籟,神母號,終極魔人,御風聖月,悟地X2,茱迪X2,黃金親衛 ..
推推推推推
我返嚟啦,好懷念LFO呀!!
想搞番個LFO group,搞啲聚會同比賽玩下,亦收LFO卡
WhatsApp:55927276
離線hangken
發帖
icash
只看該作者 121樓  發表於: 2010-05-04
Re:~Crazyken小店~放 天籟,神母號,終極魔人,御風聖月,悟地X2,茱迪X2,黃金親衛 ..
推推推推
想搞番個LFO group,搞啲聚會同比賽玩下,亦收LFO卡
離線hangken
發帖
icash
只看該作者 122樓  發表於: 2010-05-06
推推推
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 123樓  發表於: 2010-05-06
你仲放唔放比我 唔放講la

離線hangken
發帖
icash
只看該作者 124樓  發表於: 2010-05-08
call me la......................i forget you number ar
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 125樓  發表於: 2010-05-08
你打比我唔ok 你有我電話 上次你玩9我  我仲記得

離線hangken
發帖
icash
只看該作者 126樓  發表於: 2010-05-09
what ??
離線gn02975322
發帖
icash
只看該作者 127樓  發表於: 2010-05-10
猛雷斷嶽+電光快刀vh you神母號+虎威腿 ok? pm me
離線hangken
發帖
icash
只看該作者 128樓  發表於: 2010-05-11
引用第127樓gn02975322於2010-05-10 19:48發表的 Re:~Crazyken小店~放 天籟,神母號,終極魔人,御風聖月,悟地X2,茱迪X2,黃金親衛 .. :
猛雷斷嶽+電光快刀vh you神母號+虎威腿 ok? pm me

no ok
離線hangken
發帖
icash
只看該作者 129樓  發表於: 2010-05-11
推推推推推
離線litkamwa2
發帖
icash
只看該作者 130樓  發表於: 2010-05-11
你幾時ON MSN架= = 我PM左你好耐
離線hangken
發帖
icash
只看該作者 131樓  發表於: 2010-05-12
why you add me sin ??
離線peter0711

發帖
icash
只看該作者 132樓  發表於: 2010-05-12
你係唔係收鏡花卸劍流??
離線hangken
發帖
icash
只看該作者 133樓  發表於: 2010-05-12
引用第132樓peter0711於2010-05-12 12:32發表的 Re:~Crazyken小店~放 天籟,神母號,終極魔人,御風聖月,悟地X2,茱迪X2,黃金親衛 .. :
你係唔係收鏡花卸劍流??

離線peter0711

發帖
icash
只看該作者 134樓  發表於: 2010-05-12
引用第133樓hangken於2010-05-12 16:20發表的 Re:~Crazyken小店~放 天籟,神母號,終極魔人,御風聖月,悟地X2,茱迪X2,黃金親衛 .. :

你想點交易??
離線hangken
發帖
icash
只看該作者 135樓  發表於: 2010-05-13
card change lo
離線peter0711

發帖
icash
只看該作者 136樓  發表於: 2010-05-13
引用第135樓hangken於2010-05-13 16:57發表的 Re:~Crazyken小店~放 天籟,神母號,終極魔人,御風聖月,悟地X2,茱迪X2,黃金親衛 .. :
card change lo

可唔可以用神母號黎換??
離線hangken
發帖
icash
只看該作者 137樓  發表於: 2010-05-14
引用第136樓peter0711於2010-05-13 18:56發表的 Re:~Crazyken小店~放 天籟,神母號,終極魔人,御風聖月,悟地X2,茱迪X2,黃金親衛 .. :
可唔可以用神母號黎換??

= =" , sorry can't
離線peter0711

發帖
icash
只看該作者 138樓  發表於: 2010-05-14
引用第137樓hangken於2010-05-14 17:47發表的 Re:~Crazyken小店~放 天籟,神母號,終極魔人,御風聖月,悟地X2,茱迪X2,黃金親衛 .. :
= =" , sorry can't

咁可以用咩黎同我換??
離線hangken
發帖
icash
只看該作者 139樓  發表於: 2010-05-15
other card is ok ..........
快速回復
限100 字節

上一個 下一個