切換到寬版
  • 10747閱讀
  • 228回復

[原創]誰可頂到我的絕招? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線终極魔
發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2009-08-18
黃金之蒼龍咪頂到
離線紅〝月
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2009-08-18
引用第100樓终極魔於2009-08-18 18:30發表的  : Y$8 >fv  
黃金之蒼龍咪頂到
lxTW1kr  
唔洗講黃金小虫咁勁喇掛~_~" (r_xs  
咁低血~_~ "7_6iB&@<  
格招都冇左喇~_~
lfo ac已放...本人從lfo消失
離線4503
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2009-08-18
如果我冇記錯 aML?$_6  
蓮娜異轉係有1招 Y>z~0$  
叫咩咩閃 aL@myq.  
仲要係無敵既 _uL{@(  
格招最正 r (Ab+1b  
如果冇改到既話就係 +o)o4l%3  
唔知有冇改到呢 tiJY$YqA  
如果頂到你果招 >jU. R;H5  
你比左個ac我
想要其他問我
離線紅〝月
發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2009-08-18
引用第102樓4503於2009-08-18 19:31發表的  : C*kGB(H7  
如果我冇記錯 Iy8>9m'5  
蓮娜異轉係有1招 D}59fWz@  
叫咩咩閃 U-(2;F)  
仲要係無敵既 uxF88$=!t  
格招最正 /I|.^ Id|  
.......
s-]k7a 2V  
分施閃... _y{z%-  
其實應該叫分[屍]閃... w[@>k@=  
e招連招一流... dD@k{5  
連異角正常尼講最少扣一半... *Q= ER  
某範圍內既人會暈... U%3d_"{;  
趁d人暈左可以正面對佢出分施閃尼分人屍... [80jG+6  
如果係對冰飛既話... 9dl\`zlA*  
的確冰飛傷唔到nina... iD=VNf  
但nina分施閃主要攻擊係血痕攻擊... v[VUX69  
血痕既數量唔足以令冰飛完全破解...(但對住405血既人就綽綽有餘...) 7)sEW#d!  
詳細可以睇妖化nina既分析貼...
離線65767548
發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2009-08-18
你換第二套裝好過啦 WvVHSa 4{  
你又唔係一定打到人... N|pjGgI  
血禁小... EMME?OW$  
真係好易比人秒殺
收元力淨化器...放多個ac呀!!
我個post係
http://ibbs.hk/read.php?tid=69907
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2009-08-18
引用第103樓紅〝月於2009-08-18 20:01發表的  :
分施閃... No8~~  
其實應該叫分[屍]閃... +tFm DDx=  
e招連招一流... 1.WdxMpW9  
連異角正常尼講最少扣一半... QF:">G  
.......
WS6pm6@A*!  
嗯嗯 z[:UPPbW  
&Npv~Iy  
分施閃起、收手防禦力也很強 yIC.Jm D*  
4?YhqJ  
就算是昇龍殺也完全攻不入 |eT?XT<=o  
yU"lW{H@  
除了浮空技外,其他也不是對手...雖然現在已沒浮空技 茶
(:
離線chiyui1995
發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2009-08-18
引用第105樓bon1於2009-08-18 22:45發表的  :
嗯嗯
分施閃起、收手防禦力也很強
.......
iyNyj44 H  
<-uE pF  
聽說風尊異轉有一招會有浮空效果
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2009-08-19
你唔好引人笑啦= =  \[&`PD  
玩bug果d =1 g  
真係一隻手指可以張你彈番摩摩星 zp[Uh]-dMK  
bug果d唔講了 `-!t8BH  
不如你試下撞一撞我既飛龍斬首 F`,XB[}2  
只係2200防 'c[4-m3bg  
2700攻 q%8%J'Fro  
點會頂唔到呢= =? vH_QSx;C#  
加上你既血量........ nW2 fB8yq  
我相信求其用一招都可以秒你了
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線粉腸
發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2009-08-19
你秒我?? J$6tCFD  
我都可以秒你
離線laulaulau
發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2009-08-19
相信分施閃同雙血可以格到你招灼冰,格完仲可秒殺
開始召靈儀式~~
離線諾乂
發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2009-08-19
405 )U0`?kD  
笑左
離線紅〝月
發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2009-08-19
引用第109樓laulaulau於2009-08-19 11:15發表的  : 4cC  
相信分施閃同雙血可以格到你招灼冰,格完仲可秒殺 [表情]
H +Dv-*i  
唔洗格完~_~ wyF' B  
格格下佢都死左~_~ +u+|9@  
順帶一提...  l* C>  
都唔知u1搞咩... ^Pqj*k+F  
以家d浮空技好似得米兒奧義有e個效果... XV)<Oavs  
其他改晒... jI})\5<R  
搞到nina弱晒...
離線hokinpanben
發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2009-08-19
灼冰橫掃lfo?咪講笑,你未打到人,你已經死了
http://ibbs.hk/read.php?tid=68203(急放入面所有野!)[ac都急放!]
離線yumanchiu
發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2009-08-19
得405血-____-'
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2009-08-19
哇- -你認為灼冰係lfo最勁既招?咪傻啦,迪倫既黃金一招秒殺你,你仲要得405血,佞一地一招普通既招都死啦,仲係到話自己好勁,天大既笑話   
^_^徐子珊^_^
離線laulaulau
發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2009-08-19
引用第111樓紅〝月於2009-08-19 11:41發表的  :
唔洗格完~_~ b_vKP  
格格下佢都死左~_~ c6T[2Ig  
順帶一提... %-KgR  
都唔知u1搞咩... w m|WER*.  
.......
YTD&swk  
係啊,我之前玩嗰陣虐殺超好用,難被破,打完人仲浮一陣 Oz4vV_a&'  
現在好容易被破招,浮空只係開頭,打完人效果便冇了
開始召靈儀式~~
離線wawa100115
發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2009-08-19
只想說1句..算吧啦你..得果400幾血- - V-(*{/^"  
唔小招都可以頂到你- -

離線紅〝月
發帖
icash
只看該作者 117樓  發表於: 2009-08-19
引用第115樓laulaulau於2009-08-19 12:01發表的  :
係啊,我之前玩嗰陣虐殺超好用,難被破,打完人仲浮一陣 vq+4so )/S  
現在好容易被破招,浮空只係開頭,打完人效果便冇了[表情]
t`Rbn{   
係- - {oS/Xa  
以前連人性都要浮起- -" r~G  amjS  
e家nina冇左浮空保護... >`l^ C  
搞到自身完全冇防law- -" K 6yD64  
個d只係彈起小小- -" ;jJ4H+8  
唔算浮空- -" !"ir}Y%  
魔王吹笛都廢晒- -"
離線阿勁
發帖
icash
只看該作者 118樓  發表於: 2009-08-19
樓主你知唔知咩叫收得皮: )?
離線膠影◎翼
發帖
icash
只看該作者 119樓  發表於: 2009-08-19
你得咁少血 黃龍一野秒你 黑日秒你 狂出巨戰秒殺 出戰神秒你 出灼冰秒你 就算你係咁走我唔信用上面講d招格唔到你囉