切換到寬版
  • 4129閱讀
  • 46回復

[分享]大家請小心“冰火之王-天魔" [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線靈鳥§月
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-10-15
佢繼冇左加速之後e家屈lag... 8,YF>O&  
太強了...
超平收woody1轉招同異信,
講明係超平收A_A
離線desmonddx
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-10-16
是否所有天廆玩屈冰飛都會搞到勁lag ga?
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-10-16
引用第41樓desmonddx於2009-10-16 01:32發表的  : *Vfas|3hZI  
是否所有天廆玩屈冰飛都會搞到勁lag ga?
au"HIyi?k  
yes P :lv Z   
冰飛係好lag
離線5539677
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-10-16
你而加知道都唔遟,小心d吧
離線死神cy
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-10-16
引用樓主desmonddx於2009-10-12 21:17發表的 大家請小心“冰火之王-天魔" : 7y[B[$P  
大家小心冰火之王-天魔 N->;q^  

.......
2CmeO&(Qf*  
e果冰火之王-天魔真係好kai! %i.|bIhmm  
樓主做得真好! ++ dV5  
最近仲係tst開左果火尊...又係冰火之王-火尊! ]G1j\wnF  
唔好比我仲見到佢! ` 4k;`a  
E條友打字好慢的! A:D\!5=  
來來去去都係果幾句粗口~ *s%s|/  
打字又慢過人wo AP@ xZ%;K  
不過小白串人係咁上下了 e. [+xOu`  
PS:我信lfo有好多玩家都不滿E位人, b%oma{I=.c  
不如搵人開果簽名POST.. G x,D'H'  
等不滿E位人既玩家 c U{LyZp  
係post到簽名! a@8knJ|  
之後SD信比u1等u1d工作人員睇e果post~... 3_h%g$04 s  
但唔知有咩版比開e果post...開錯左又比人扣分
[ 死神cy在2009-10-16 14:37重新編輯此帖 ]

仲有好多人冇位影了~
離線desmonddx
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-10-16
引用第32樓desmonddx於2009-10-13 23:07發表的  : AGv;8'`  
最近係條街真係多咗幾個〝冰火之王"的人物=.=又有火佬又冰老etc... 26Yg?:kP  
佢就會係大街用粗口罵人,最9就係佢會不停同你做交昜和做好友.〈10分鍾後都還這樣)help... {^\-%3$  
最近lfo的小白真多yes...
t[Q^Xp  
"q(&<+D@  
,88Y1|:X  
冇錯,E條友係kai的. `2@-'/$\I|  
我都見到佢開咗個冰老喺Peak ?DRC! 9o^  
成日係度串人〈又冇得罪佢)Kai ] !A;-m  
不過講來講去都係離唔開“廢X"兩個字 VKs\b-1  
佢真係小白^^
[ desmonddx在2009-10-16 19:12重新編輯此帖 ]
離線fd78
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-10-16
係咪錯區- -,我都會同d唔識既人vs
http://ibbs.hk/?u=30275有野送