切換到寬版
  • 2155閱讀
  • 15回復

[原創]求菲雲學招次序和配點方式 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-11-17
人物分析到無菲雲既分析先貼上此post,不要扣我分
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線千草
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-11-18
都系戈句 l<6u@,%s  
順其自然
0n9 版主玩針對 無得避 無得擋
離線戰神天魔
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-11-18
引用第1樓千草於2009-11-18 19:53發表的  : +r:g}i R  
都系戈句 d9N[f>  
順其自然
A# {63_H  
答左=無答= = 8>Cr6m   
回:往生烈火,大轟,困室,烈焰狂奔之後你鐘意
離線markfung
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-11-18
大轟/煉室>大轟/煉室>往生>烈身>烈奔>oe>豪火>火炎波>x王
唔好話昆狗混帳,因為「受騙的那個比騙從更混帳」(張智霖-妳太善良)
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-11-18
往生--大轟--烈奔--烈身--爛肉--oe--閻火--火波--豪火
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-11-18
引用第4樓std的917於2009-11-18 20:02發表的  : NBikYxa  
往生--大轟--烈奔--烈身--爛肉--oe--閻火--火波--豪火
LPk@t^[  
烈火x身加攻擊,爛肉大攻擊,邊招好d先? Z\&f"z?L  
另外唔洗講oe,我無收 ,可否比賣配點我
離線klp203952
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-11-18
引用第5樓火仔於2009-11-18 20:20發表的  :
烈火x身加攻擊,爛肉大攻擊,邊招好d先? 3Ax'v|&Hg  
o%d TcoCN  
@s5=6z]=H  
1? >P3C  
我認為烈火先學好D
http://v.youku.com/v_show/id_XMTM2NjMxMzgw.html
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-11-18
引用第5樓火仔於2009-11-18 20:20發表的  :
烈火x身加攻擊,爛肉大攻擊,邊招好d先? EF/d7  
hlVye&;b8  
你無150都唔vs吧? }=R]<`Sj.j  
爛肉升lv方面無用..... \#sD`O  
同埋oe實用.....收啦...
離線omegah4400
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-11-18
學大轟炸來升lv
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-11-19
引用第7樓std的917於2009-11-18 21:57發表的  :
你無150都唔vs吧? 1]xk:u4LA  
爛肉升lv方面無用..... 5eAZfe%H  
同埋oe實用.....收啦...
0KA*6]h t  
好少人有,咁如果齊左,咁係未唔學召喚鬼火果招
離線雷神

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-11-19
一轉:往生烈火>大轟炸>神怒熾烈>烈火焚身>煉獄困室>豪火球>烈焰狂奔>火焰彈>煉獄困室>閻王追殺令 O>`k@X@9/  
異轉:赤道之焰>烽火連天>火舞黃沙>審判之火
離線sasalree
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-11-19
引用第9樓火仔於2009-11-19 00:30發表的  :
好少人有,咁如果齊左,咁係未唔學召喚鬼火果招
*QK) 1Y1W  
基本上都是不學的… &%J{uRp  
Oe 秒人…收吧… }L0 [ Jo:  
我以前也有玩火尊 s|IBX0^@  
我都想比配點你睇… &M-vKc"d  
可惜刪左= =
有技術1lv無裝星仔能打贏無技術200lv有裝迪倫嗎?
離線
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-11-22
本人升火尊個時係咁學(個時未有往生) 6R :hsC$  
狂奔>大轟>往生/豪火>往生/豪火>煉困>火彈/焚身>火彈/焚身>閻王(唔學都冇所謂) zw#n8 5=  
狂奔格到真昇..仲要痛死對手..基本上都係屈怪去牆角 =r]l"T  
升lv都係用鳳劍整到佢去牆角,之後就用豪火黎上下殺怪. 狂奔連大轟都ok Xg~9<BGsi  
但要帶mp水...咁練法升技既速度都ok...除非旨在升lv..
放天龍95lv廢逍遙ac一個.仲有其他野..有意pm
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-11-23
我學左往生,烈狂,大轟,煉獄,之後學咩?
離線klp203952
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-11-23
引用第13樓火仔於2009-11-23 20:30發表的  : cr;:5D%_  
ILr=< j  
1;[KBYUH  
我會學烈火焚身
http://v.youku.com/v_show/id_XMTM2NjMxMzgw.html
離線
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-11-23
引用第13樓火仔於2009-11-23 20:30發表的  : % PzkVs  
OPN\{<`*d  
豪火球...連技招lv高扣好多下
放天龍95lv廢逍遙ac一個.仲有其他野..有意pm
快速回復
限100 字節

上一個 下一個