切換到寬版
  • 5989閱讀
  • 54回復

[遊戲手繪圖]NIGHTWOLF MOONWALK [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線iojknm

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-12-06
9SA%'  
Zack:幾經辛苦,終於練成新絕技! iu mwhb  
五古龍:Yes!甘就可以消滅暗黑同迪雲班人! |unvDXx-  
             教主!比我地見識下您既新絕技plz! ,/V~T<FI  
Zack:唔好眨眼啦..... pnx^a}|px  
          3.... tQT<1Q02i  
          2.... baTd;`Pn  
          1... lg )xQV  
          . tzgaHN  
          .  %rlqq*  
          (MOONWALK) SQU@JKi; g  
8q6Le{G  
安德魯:.............(無言) $ \] Mvd  
白帝:教主.....面子要緊....= = q^^R|X1  
樊嬅:好型呀!@ @ m;xa}b{(i  
EX:少,丟哂我d架, gG.+3=  
      唔好望住佢費時被人覺得我同佢一樣甘on
[ iojknm在2009-12-06 10:50重新編輯此帖 ]
1條評分
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-12-06
我認為張圖唔止值三分囉:p O#J7GbrHO  
係咪mj=.=?
離線豬扒仔
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-12-06
其實比例唔係幾岩,你d畫d比例成日都唔岩

離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-12-06
引用第2樓豬扒仔於2009-12-06 00:42發表的  : @l_rB~  
其實比例唔係幾岩,你d畫d比例成日都唔岩
mL;oR4{  
你都唔係好人好多姐 ,]9p&xu  
樓主 o:as}7/^  
我就唔覺你畫得比例唔啱 mmNn,>AO!  
仲畫得好正 pA@R,O>zr  
有mj feel=]
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-12-06
咦:) 2j{T8F\]  
EX望邊架其實:)
離線markfung
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-12-06
個白帝好正 f/,8sGkX;  
幾好 C,<FV+r=^  
我鐘意撒卡 uCWBM  
Q板左唔鐘意-3-
唔好話昆狗混帳,因為「受騙的那個比騙從更混帳」(張智霖-妳太善良)
離線少里涼親
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-12-06
勇心變左甲蟲?- -......
離線hkargo
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-12-06
引用第4樓std的917於2009-12-06 00:44發表的 : (~#-J7  
咦:) _=I&zUF  
EX望邊架其實:)
]L\]Ll;  
EX的眼光-.....- # BI Z|  
睇緊....撒卡....隻手@@
離線xx1535
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-12-06
安仔個樣-,-""" qI2&a$Zb$  
*adwCiB  
好鬼得意又好on居-_______-努力>m<
離線真龍x倫x
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-12-06
幾好.....幾似MJ WO
離線zcbm13579
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-12-06
its really cool looking at this photo !=vd:,  
really creative too
8個異轉了=]
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-12-06
比例上冇咩問題. zQsW*)L  
構思好有創意:) j k/-7/r  
而且畫得也是屬上上等了.
敗者無一死 將來富如山
離線豬扒仔
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-12-06
引用第3樓糯米滋於2009-12-06 00:44發表的  :
你都唔係好人好多姐 NrfAr}v'E  
樓主 ?q}:ojrs1  
我就唔覺你畫得比例唔啱 x UTlM  
仲畫得好正 r<_qU3Eaj  
.......
l#3jJn  
你唔覺我覺LOR y:R+;91  
隻左手又冇關折 =nG>aAG  
正只係上色~我冇話我D畫好過佢,

離線千草
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-12-06
少左隻甲蟲
0n9 版主玩針對 無得避 無得擋
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-12-07
引用第12樓豬扒仔於2009-12-06 17:31發表的  :
你唔覺我覺LOR (xMq(g  
隻左手又冇關折 i6xzHfaYG  
正只係上色~我冇話我D畫好過佢,
F[~~fm_  
通常批評得人都係好過人 4'H)h'#C  
你畫得差仲批評人? C@9K`N[*  
搞笑?
離線豬扒仔
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-12-07
引用第14樓糯米滋於2009-12-07 00:27發表的  :
通常批評得人都係好過人 r ['zp=9  
你畫得差仲批評人? UW-` k1  
搞笑?
^' 4I%L"  
又是一個想挑起罵戰的人,唉~上次唔夠串又想搵返我再串過?~ -z>m]YDH  
上次件pm事件你都唔夠串啦,仲想再串? SHqz &2u  
通常批評得人都好過人,你憑咩咁講?咁你畫得好好咩,我到而家都未見過你post畫 lor~ Gc<^ b  
起碼我敢post,你? j.KV :zJU  
你批評我d畫差,咁你呢?咁我講返你講通常批評得人都係好過人 ^[1Xl7)`  
你唔畫仲係到批評人? \d QRQL{LL  
搞笑? s~ g]`/h$r  
想再駁既就另外開post,弄污人地個post就唔係幾好啦~

離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-12-07
引用第15樓豬扒仔於2009-12-07 00:50發表的  :
又是一個想挑起罵戰的人,唉~上次唔夠串又想搵返我再串過?~ uEyus96 +  
上次件pm事件你都唔夠串啦,仲想再串? n/+G^:~_  
通常批評得人都好過人,你憑咩咁講?咁你畫得好好咩,我到而家都未見過你post畫 lor~ L EY k  
起碼我敢post,你? k<%y+v  
.......
(^^}Ke{J  
我無批評過你d畫囉=] oC(.u?  
唔好自作多情,自作聰明,自以為是=p 4J$dG l#f  
上次唔夠你串? C59H| S  
搞笑=_= /.:&9 c  
咁多人幫我我仲串你的話 k~qZ^9QB~  
我驚你落唔台:( 3q`Uq`t4mR  
仲想講番上次單野 57:27d0y  
你醜唔醜=] ! $fF3^8-  
講番自己衰過既事=]
離線豬扒仔
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-12-07
引用第14樓糯米滋於2009-12-07 00:27發表的  : ~uEI}z  
v\Zq=,+  
通常批評得人都係好過人 tdnd~WSR  
你畫得仲批評人? (2r808^2  
搞笑? \7 }{\hY-  
&(~"O D  
> @q4Uez  
|JTDwmR  
我想問下呢個係咩字?? TU?$yNE  
{-L}YX"Bh  
els71t -  
算啦,今晚就咁off,停戰~ zCSLV>.F  
win~
[ 豬扒仔在2009-12-07 01:02重新編輯此帖 ]

離線阿chan
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-12-07
畫得好靚同型 _sIr'sR~  
少左勇心(無奈到變甲蟲??!!)
離線delta
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-12-07
個白帝好正 Nm :lC%>X  
快速回復
限100 字節

上一個 下一個