切換到寬版
  • 6521閱讀
  • 43回復

[教學]LFO故事研究 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-02-23
引用第19樓強人-ex於2010-02-23 18:33發表的  : M^SuV  
女媧的勇氣仲低分過恐龍島 = = wODvc9p}]  
有無搞錯/__ ?
hCc0sRp  
d怪屈死人.................................................. O+ .*lo  
女媧的勇氣find高手都ok駕!女媧的勇氣打have story時已不jump la!....... Z>A{i?#m  
but............恐龍島 find高手都要考考你點避d恐龍bo! [email protected]  
d恐龍好fast.............
離線please

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-02-25
樓主沒講清鳥居怎走. h W.2p+  
一入到去 中上-->右下-->左下-->左下-->中上-->右下 !*a[jhx  
另外補充下先. SPwPCI1?  
冰火島火尊會不斷用奥義打你 O*7i } \{  
康州鬼城走右邊. 9D4-^M:a  
血骷髏軍的突襲五主角+青狗不用打幻音,留了在神殿之危打,一般版就要去打埋. != zx  
神殿之危天魔狂出奧義. *6*-WV6  
暗陵迷宮要打噴毒女. 79ZxqvB\  
決戰鶴丸城的武者攻得較快而且有點高. c4]u&tvjJ  
逃離一定要一人是因為>=2人打會找不到真腦魔. ;L6Xs_L~  
打聖母之瞳前要有返一定AGI FOR最後逃走,打蓋亞時要提防奧義. L$JI43HZ  
火燒個人認為人尊攻不太高但HP高 .9 kyrlm  
飛行要塞迪雲版隻迪倫雖然高攻但不太難打,玩家經常可以先發制人,其他人版在第一個拿鎖匙處就要保護COM,COM死=你輸 h[U7!aM  
末日最好有人幫,機械蜂都幾煩. j@P5(3r  
女媧的勇氣只難在跳樓,要練下.具體方法(其實是個人經驗)第一格先在中間跑跳去細舊點的那舊石,再用普通跳慢慢跳去對面;第二格就向下跑跳,再向前跑跳 Di.;<v#FL  
速度就是力量隻鳯凰BOSS的火OK高攻,最好用遠攻打 o~~9!\  
恐龍島迷宮走法:右左中. \graMu}-  
強闖美干達頭幾格大風小心飛落街,隻鳯凰出的火因風勢而飛得好快好難避,打死鳯凰出STORY時小心飛落街;迷宮...(我也不太懂,都是亂撞的)總之打爆幾次機械人就出到迷宮.  5H.Db  
不死英雄...最後的雙頭怪爆高攻,打烏邪時很易被雙頭怪屈死 %x2b0L\g  
惡魔的力量...個結界好像是打經常瞬間轉移的巫神,很易被怪屈走幾條命
ureramu ureramu ureramu oto
nimiunooto denzushi denzu sea denzu sea
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-02-25
引用第21樓please於2010-02-25 17:57發表的 : {G.jB/  
樓主沒講清鳥居怎走. |Mlh;  
一入到去 中上-->右下-->左下-->左下-->中上-->右下 $3:X+ X  
另外補充下先. \_>?V5(  
冰火島火尊會不斷用奥義打你 @YB85p"]J.  
康州鬼城走右邊. R-C5*$  
.......
qb$_xIQpDL  
只可以話6.0打後出現的怪都係以屈為主+_+
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-02-25
引用第21樓please於2010-02-25 17:57發表的  : .t :DvB  
樓主沒講清鳥居怎走. %t{Sb4XZ4k  
一入到去 中上-->右下-->左下-->左下-->中上-->右下 We\Y \*!v  
另外補充下先. A?' H[2]w"  
冰火島火尊會不斷用奥義打你 /pU|ZA.z'2  
康州鬼城走右邊. d}VALjXHX!  
.......
t .L4%1OF  
thank you.............
離線夢丨飛翔
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-02-25
引用第21樓please於2010-02-25 17:57發表的  : g@}6N.]#  
樓主沒講清鳥居怎走. qz87iJp&  
一入到去 中上-->右下-->左下-->左下-->中上-->右下 +`9yZOaC#  
另外補充下先. 9D%qXU  
冰火島火尊會不斷用奥義打你 j7,13,t1-  
康州鬼城走右邊. pOX$4$VR<  
.......
5U3qr*/;m  
唔該哂~ r:.6"VQu}  
我之前打左好耐都出唔到去-3-
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-02-25
引用第24樓夢丨飛翔於2010-02-25 18:45發表的  :
唔該哂~ :|zp8|  
我之前打左好耐都出唔到去-3-
(y 3~[  
so easy if you're 150LV........
離線夢丨飛翔
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-02-25
引用第25樓a10fc98於2010-02-25 20:08發表的  :
so easy if you're 150LV........
;,mBT[_ZO  
我得117lv-.-
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-02-25
引用第21樓please於2010-02-25 17:57發表的  : 0@o;|N"i  
樓主沒講清鳥居怎走. UENYJ*tnP  
一入到去 中上-->右下-->左下-->左下-->中上-->右下 u4go*#  
另外補充下先. JqL<$mSep  
冰火島火尊會不斷用奥義打你 ]lymY _ >  
康州鬼城走右邊. &uv>'S#%  
.......
JJ^iy*v  
火燒人尊出oe出到傻- - A"Tc^Ij  
飛行要塞gaia都會出oe
離線please

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2010-02-25
引用第27樓tommywu於2010-02-25 20:36發表的  :
火燒人尊出oe出到傻- -  k/$Ja;  
飛行要塞gaia都會出oe
##SLwrg  
其實自冰火島開始不少BOSS都狂屈奧義...
ureramu ureramu ureramu oto
nimiunooto denzushi denzu sea denzu sea
離線hiyinhi
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2010-02-26
引用第4樓a10fc98於2010-02-22 18:31發表的  :
我只係想give新手知,希望師兄別誤會....
aRFi0h \  
A5&>!y  
我係新手,但點解我覺得你個post冇用而且仲有D廢post既fell呢?
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2010-02-26
引用第25樓a10fc98於2010-02-25 20:08發表的 :
oT9XJwqnv  
如果您200LV會仲EASY~_~ DYy@t^sC  
LaAgoarN  
引用第29樓hiyinhi於2010-02-26 16:46發表的 : .HH,l  
我係新手,但點解我覺得你個post冇用而且仲有D廢post既fell呢?
IdN%f]=/  
樓主... ":(Cpf0  
睇到未? T1g:gfw@  
s5_1}KKCs  
引用第28樓please於2010-02-25 21:04發表的 : HnH2u;  
其實自冰火島開始不少BOSS都狂屈奧義...
BMtYM{S6  
應該係該角色實裝左OE之後先係咁+_+
離線sk001093
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2010-02-26
引用第29樓hiyinhi於2010-02-26 16:46發表的  :
1*eWvYo1  
Z;dwn~Tw  
我都覺得個post冇咩用
LFO友交個朋友,可以既話加我FaceBook/Skype
加之前InBox我
[email protected]
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2010-02-26
引用第31樓sk001093於2010-02-26 16:50發表的 :
我都覺得個post冇咩用
,M9hb<:m  
咁我應唔應該學佢整返個故事分析+_+?
離線sk001093
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2010-02-26
引用第32樓魔法使命於2010-02-26 16:50發表的  :
咁我應唔應該學佢整返個故事分析+_+?
s $=B~l  
fh5^Gd~  
你覺得呢?:(
加之前InBox我
離線手殘
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2010-02-26
引用第1樓魔法使命於2010-02-22 13:42發表的  : { N8rZ[Oo  
請問該分析的用意何在? ?eZ"UGZg'  
對我黎講呢d關完全唔值咁多分...
仲有邊個係小舟? boHm1hPKS  
邊個係?朧? {~ vPq  
.......
z8MpE  
分釋:最後如果用迪雲版、悟地版打,會反影HK青少年吸毒好嚴重。by-樓主
u狗還我迪倫ac
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2010-02-26
引用第33樓sk001093於2010-02-26 17:13發表的 :
你覺得呢?:(
n ;fTx  
我諗睇黎要再上演一次"豬排仔之黎亂戰記"了=]
離線sk001093
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2010-02-26
引用第35樓魔法使命於2010-02-26 17:38發表的  :
我諗睇黎要再上演一次"豬排仔之黎亂戰記"了=]
X_ yU"U  
L r]Hvd   
唔好意思我理解能力低,唔係好明點解...
加之前InBox我
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2010-02-26
又開一個好post:) 2n,73$ s  
你啲比分好gj.... fu;B?mIn  
女媧的勇氣80分,恐龍島85分... QE6-(/  
搵高手幫.. W- B[_  
我想問下樓主有冇考慮過有啲玩家開room,其他玩家入唔到嘅問題...
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2010-02-26
引用第37樓結城リト於2010-02-26 20:33發表的  : J<O_N~$$*  
又開一個好post:) Q2PwO;E.`C  
你啲比分好gj.... S}I=i>QB  
女媧的勇氣80分,恐龍島85分... {it eC  
搵高手幫.. 1Ac1CsK*  
我想問下樓主有冇考慮過有啲玩家開room,其他玩家入唔到嘅問題...
)eyxAg  
連個分"析"都打錯...............
離線mario412855

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2010-02-27
老實講, I(S6DkU  
你只說有幾多版本, <5^(l$IBj  
但無講有咩分別、又無做真正的研究, !d )i6W?  
咁個個人都識得la, | Ylk`<  
三個字講哂: 無意義
快速回復
限100 字節

上一個 下一個