切換到寬版
  • 5118閱讀
  • 80回復

有人認為:LFO已被外掛/遊戲漏洞(BUG) 吞噬,試談談你的看法. [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-04-21
你地是咪想封晒用外掛的ac?咁u1先叫做野?定是想再度裝返個野,等你地開唔到外掛程式來改野?
WhatsApp、WeChat:61301310
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-04-21
引用第20樓大俠陳於2010-04-21 21:57發表的  :
你地是咪想封晒用外掛的ac?咁u1先叫做野?定是想再度裝返個野,等你地開唔到外掛程式來改野?

所以話d人都冇解ge ==
果頭封ac e頭話冇做野...
離線藍〞sky
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-04-21
引用第17樓tommywu於2010-04-21 21:25發表的  :
錯誤的推論會出現錯誤的結論

佢講得岩喎,之前一封左ce,就勁多人放棄LFO,一唔封,成班掛狗出番黎
離線心淡★
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-04-21
之前裝個防掛,你地又嘈入唔到game,bug唔到招
而家又話唔封bug~_~
有時真係俾你地吹到"啤"一聲._.

題外:樓上有人玩hp正服@@?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-04-21
叫u1跟劍狐咁,防外掛,當一個人企係到1-2分鍾就彈出來,要佢打數字,打完有野比.無打就馬上彈佢出去,不過唔知劍狐果個係咩外掛
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-04-21
向將LFO變做LF2嘅夢進發

LFO=LF2+大街+對話+遊戲室表+故事

其實LFO同LF2個連線方式一樣,LFO咁管法遲早變單機

而且LFO要錢,LF2唔洗
http://www.u1game.com.hk/lfo_voting/vote_result.php?voteid=2

其實佢地自己都知,唔做,咪由佢死

另外,外掛神同外掛狗嘅最大分別係,外掛神係以玩系統為樂(21億攻防升LV),外掛狗係以玩人為樂(21億攻防VS,掃場or街)

而部份外掛神都會協助趕走外掛狗,雖然我未有咁清高,但我可以講我絕對唔係以玩人為樂
離線7088

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-04-21
根本有同冇係接近冇分別
堆角色已經比佢改到越改越亂
一係就平衡 一係就強既更強弱既更弱
一邊平衡一邊唔平衡遲早就真係等執笠
點解咁春多文盲
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-04-21
LFO隻game係唔錯
但係佢行既系統同埋經營模式實在太膠
基本上一隻比較正常既online game
佢隻game都會有一定既加密程度
LFO佢行既係同LF2一樣既系統
試問一下一個修改範圍極大既系統放係online game入面
比人改黎改去玩黎玩去唔係自己搵黎搞?
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2010-04-21
冇計嫁...u1咁懶
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2010-04-21
引用第23樓心淡★於2010-04-21 22:47發表的  :
之前裝個防掛,你地又嘈入唔到game,bug唔到招
而家又話唔封bug~_~
有時真係俾你地吹到"啤"一聲._.
題外:樓上有人玩hp正服@@?

係咁嫁啦-.-防掛又冇人會玩 因為太多玩家靠外掛了
唔封外掛又對u1同其他正常玩家唔公平 u1真係難做呢~
離線stamley213
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2010-04-22
引用第27樓慘絕人寰於2010-04-21 23:22發表的  :
LFO隻game係唔錯
.......

本身係根據LF2模版來做- -

睇完DATA都知...

60%相似

而且個故事模版寫得好簡單..

加密用GE係RAR- -(這個無言)
大量低價回收各代LFO閃卡
離線特務007※
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2010-04-22
引用第1樓litkamwa2於2010-04-21 19:49發表的  :
可算是= = 同正服HP一樣 GM都開始冇能力防到 只能怪做到一個咁好GA GAME同時都有好多BUG 唔知會唔會同HP一樣 GM唔理好耐之後汁左= =

多數D BUG都係會搞到GAME汁,你用錢買BUG同埋之前未識果時買過閃卡,佢一汁你都係冇哂用啦咁
離線特務007※
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2010-04-22
引用第20樓大俠陳於2010-04-21 21:57發表的  :

可惜U1正係識故CE唔故GF啊=_=

唔小心連回SOR
離線francis
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2010-04-22
LFO已被外掛/遊戲漏洞(BUG) ?
基本上我當lfo係單game,只要佢肯花dd時間改番隻game既本身
漏洞就ok喇

放迪倫acc
離線ttyyuu
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2010-04-22
引用第32樓特務007※於2010-04-22 10:12發表的  :
可惜U1正係識故CE唔故GF啊=_=
唔小心連回SOR

要人流就1定要咁做
CE的能力應比GF高
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2010-04-22
引用第27樓慘絕人寰於2010-04-21 23:22發表的  :
LFO隻game係唔錯
.......

就算有加密都唔覺得好多online game可防到外掛 SDGundam就係一個好例子 甚至更衰 所以應從其他方面入手
其實警方都拉過好多Bug狗 但有d年紀細 所以判刑較輕 本人覺得定罪方面應由父母或監護人或上網提供者們共同承擔
至於Bug乜春都好都屬入侵行為既一種 在香港法例上鑑定是否犯法的範圍比台灣中國還要廣 即係導致到受害人利益受損都入到罪 而且構成刑事罪 不過外掛使用者無知兼自大 以為無事 犯緊法都照玩外掛 死左都冇人可憐 包公話齋法不嚴不能治國 所以真係要做到防外掛應從父母或監護人或上網提供者們入手 玩外掛連累他人入罪 一定起到阻嚇作用
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2010-04-22
引用第35樓吉野家於2010-04-22 13:00發表的  :
就算有加密都唔覺得好多online game可防到外掛 SDGundam就係一個好例子 甚至更衰 所以應從其他方面入手[表情]
其實警方都拉過好多Bug狗 但有d年紀細 所以判刑較輕 本人覺得定罪方面應由父母或監護人或上網提供者們共同承擔[表情]
至於Bug乜春都好都屬入侵行為既一種 在香港法例上鑑定是否犯法的範圍比台灣中國還要廣 即係導致到受害人利益受損都入到罪 而且構成刑事罪 不過外掛使用者無知兼自大 以為無事 犯緊法都照玩外掛 死左都冇人可憐 包公話齋法不嚴不能治國 所以真係要做到防外掛應從父母或監護人或上網提供者們入手 玩外掛連累他人入罪 一定起到阻嚇作用[表情]

講得好!
但其實外國已有好多因外掛比人起訴的個案有好多...
但都係仲有人照用...所以我有一個道理.
.阻嚇係冇用..人係要得到教訓先會改過的生物
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2010-04-22
引用第36樓無神論乂於2010-04-22 14:09發表的  :
講得好!

簡單來說即係犯賤
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2010-04-22
引用第36樓無神論乂於2010-04-22 14:09發表的  :
講得好!

但可惜有d人封完ac都仲要用外掛=[
真可憐的人 教完訓都仲未識驚 係咪要用到坐牢先識??
為左人隻game就要坐幾個月/1年牢 直得咩:o?
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2010-04-22
引用第35樓吉野家於2010-04-22 13:00發表的 :
就算有加密都唔覺得好多online game可防到外掛 SDGundam就係一個好例子 甚至更衰 所以應從其他方面入手[表情]
其實警方都拉過好多Bug狗 但有d年紀細 所以判刑較輕 本人覺得定罪方面應由父母或監護人或上網提供者們共同承擔[表情]
至於Bug乜春都好都屬入侵行為既一種 在香港法例上鑑定是否犯法的範圍比台灣中國還要廣 即係導致到受害人利益受損都入到罪 而且構成刑事罪 不過外掛使用者無知兼自大 以為無事 犯緊法都照玩外掛 死左都冇人可憐 包公話齋法不嚴不能治國 所以真係要做到防外掛應從父母或監護人或上網提供者們入手 玩外掛連累他人入罪 一定起到阻嚇作用[表情]

咁樣就做成

父母嚴=無得玩

佢地為自保就會禁D仔女上網,不可行
快速回復
限100 字節

上一個 下一個