切換到寬版
  • 7188閱讀
  • 90回復

[討論]你地覺得邊個人最勁?? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ttyyuu
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2010-06-26
引用第24樓andrew28於2010-06-19 18:04發表的  : 2 mvp|< "  
卓男當時好屈架...依家=.=唉.. D人唔係屈絕地一擊就係一飛~ :?gk =JH:  
起碼我唔係..~_~
_ vE[TFy  
唉,依家一出即飛
離線killertik199
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2010-07-01
硬係迪倫啦
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2010-07-01
黑羅刹異轉 eyGY8fF8$  
攻擊力高 近,中,遠攻強
離線vincentkwan1
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2010-07-08
其實迪倫有不足......招昇龍殺因為出第2下果陣會跳起...所以收手果陣完全無攻.....比人睇中呢個破賺既話就會食晒....所以昇龍殺要睇準人地硬直出.... g"iLhm` L  
um... IA XoEBlMs  
如果要我簡最勁既話............係迪雲 ,1+)qv#|i  
迪雲1轉: $fwv'  
靈活性高.....適合近攻.....and連招好勁..(不過連招最勁係星仔~)雖然攻擊範圍細....不適合拉打.....封位ok強(散彈....真龍) 2%Y]M%P  
迪雲2轉: ( o_lH2  
招終昇唔洗講....格招爽YY.....爆真封死位.....中野變成6個波,令攻擊範圍大同封位勁左.......地龍for破遠攻招and格招......散彈加沖攻...
[ vincentkwan1在2010-07-08 10:02重新編輯此帖 ]
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2010-07-08
引用第43樓vincentkwan1於2010-07-08 09:57發表的 : f<V#Yc(U }  
其實迪倫有不足......招昇龍殺因為出第2下果陣會跳起...所以收手果陣完全無攻.....比人睇中呢個破賺既話就會食晒....所以昇龍殺要睇準人地硬直出.... hDp -,ag{  
um... Xq9n-;%zL  
如果要我簡最勁既話............係迪雲 yu'2  
迪雲1轉: v:MJF*/  
靈活性高.....適合近攻.....and連招好勁..(不過連招最勁係星仔~)雖然攻擊範圍細....不適合拉打.....封位ok強(散彈....真龍)  p1 9j  
.......
DL5`A?/  
迪倫昇龍殺不足? <wt#m`Za  
昇龍殺第二下有吹飛架wor,彈到咁遠人地點打你? <(YmkOS+  
tTT./-*0  
當然,最強係迪雲我都覺得岩 )pS1yYLj  
我玩lfo咁耐最難打覺得係迪雲+神母,如果有技術既迪雲,我唔會夠打 gF@51K  
神母就屈lag,如果唔係我實夠做
離線vincentkwan1
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2010-07-08
引用第44樓d523d323於2010-07-08 10:20發表的  :
迪倫昇龍殺不足? N:j"W,8  
昇龍殺第二下有吹飛架wor,彈到咁遠人地點打你?
當然,最強係迪雲我都覺得岩 S{7*uK 3$  
.......
4#$~gTc@  
昇龍殺係有不足... qm-G=EX  
佢收手果下.....因為係空中..所以完全無防...比人睇中呢點就一定痛死 hKq# i8py  
同埋.....好多時昇龍殺既第1條光柱已經打到人地閃閃下,,,,,, NGD?.^ (G  
如果係咁既程況下.....人地已經閃閃下....迪倫仲要再出多2條光柱.....人地就可以破到昇龍殺....
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2010-07-08
引用第45樓vincentkwan1於2010-07-08 10:32發表的 :
昇龍殺係有不足... #?)g?u%g=  
佢收手果下.....因為係空中..所以完全無防...比人睇中呢點就一定痛死 58"Cn ||tF  
同埋.....好多時昇龍殺既第1條光柱已經打到人地閃閃下,,,,,, ]de'v  
如果係咁既程況下.....人地已經閃閃下....迪倫仲要再出多2條光柱.....人地就可以破到昇龍殺....
#<V/lPz+  
但係佢系空中果陣,仲有光柱系佢身邊 c <8s \2  
xEN ""*Q  
當然,我又唔係話昇龍殺係十全十美既,就算係黃蒼都要-4500hp啦
離線kelvinpokemo
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2010-07-08
引用第42樓k-man於2010-07-01 21:05發表的  : m6J7)Wp  
黑羅刹異轉 6/`$Y!.ub  
攻擊力高 近,中,遠攻強
}J27Y ;Zp9  
如果你話異轉 { -*+G]  
迪倫,邪鬼,天魔勁好多lor- -"

離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2010-07-08
引用第47樓kelvinpokemo於2010-07-08 11:03發表的 :
如果你話異轉 M)td%<_  
迪倫,邪鬼,天魔勁好多lor- -"
qdoJIP{  
異轉邪鬼+迪倫最屈(:
離線放acc的人
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2010-07-08
天魔1.2轉比全招= =   神 9U1cH qV  
邪鬼同終魔不錯 'f0*~Wq|  
44T>Yp09  
e幾日我發現多左隻屈機的(個人認為) 2_@vSwC  
合神之一   波加= = >5C|i-HX  
講真  真係5差vs!
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2010-07-08
呢個問題又係N次了~.~ \tf \fa  
我覺得天尊A_A
離線戰神天魔
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2010-07-08
我覺得最勁的係天魔,1,2轉招都係屈屈同埋屈,遠近都得
離線9040
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2010-07-08
黑羅剎,迪倫
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2010-07-08
黑羅剎/迪倫/天魔/邪鬼

離線killertik199
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2010-07-08
迪倫lor `h%(ZG ~  
離線r仔r仔

發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2010-07-08
點解冇人講聖帝....\_/
每天上ibbs看鬼故~v~
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2010-07-08
引用第55樓r仔r仔於2010-07-08 19:41發表的  : l$1 ]  
點解冇人講聖帝...._/
0j\} @  
天尊好用d~_~
離線強人-ex
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2010-07-09
引用第48樓d523d323於2010-07-08 11:11發表的  :
異轉邪鬼+迪倫最屈(:
u.yjk/jF  
迪倫一轉屈過異轉 /#Gm`B T  
邪鬼異唔異都屈架啦= =亂出招都得 )\PPIY>iP  
r]3v.GZy  
引用第44樓d523d323於2010-07-08 10:20發表的  : 52P^0<Wq  
>1*Dg?/=S  
迪倫昇龍殺不足? ^ }kqAmr  
昇龍殺第二下有吹飛架wor,彈到咁遠人地點打你? M&SY2\\TB  
2Q;g|*]  
當然,最強係迪雲我都覺得岩 KFhnv`a.0  
.......
j=kz^o~mH  
如果迪倫都有技術:x 我肯定迪雲輸 Nu,t,&B   
APUpqY  
引用第43樓vincentkwan1於2010-07-08 09:57發表的  : &iTTal.6  
其實迪倫有不足......招昇龍殺因為出第2下果陣會跳起...所以收手果陣完全無攻.....比人睇中呢個破賺既話就會食晒....所以昇龍殺要睇準人地硬直出.... f^]^IXzXw.  
um... n!?^:5=s  
如果要我簡最勁既話............係迪雲 N2uTWT>  
迪雲1轉: |-Q="7b%  
靈活性高.....適合近攻.....and連招好勁..(不過連招最勁係星仔~)雖然攻擊範圍細....不適合拉打.....封位ok強(散彈....真龍) k*ZYT6Z?  
.......
`p#u9M>  
迪雲異轉的確幾強下= = Q=u [j|0mc  
無乜招破倒終昇 b O9PpOk+z  
一隻手數晒
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2010-07-09
引用第30樓千草於2010-06-19 18:44發表的 : lEC91:Jyt  
龍翼(明玩野
\E8CC>Jd  
講真,龍翼識玩真係勁過邪鬼=D 4"et4Y7  
|>v8yS5  
個人認為星奇迪雲悟地小丹 um=qT)/D  
米兒呢? H|8i|vbi  
暫時未見過技術勁既米兒:o GmdS~Fhp  
佛覺其實都好屈機 ia*Bcx_RW+  
用擋拳拳果招可以磨你全條氣:o
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2010-07-10
引用第46樓d523d323於2010-07-08 10:33發表的  :
但係佢系空中果陣,仲有光柱系佢身邊
當然,我又唔係話昇龍殺係十全十美既,就算係黃蒼都要-4500hp啦
q/dja  
(特迪)地藏龍先係十全十美=)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個