切換到寬版
  • 85036閱讀
  • 1499回復

[遊戲手繪圖](更新) 當變終極迪倫成女生時(請準備嘔吐袋) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1420樓  發表於: 2010-10-20
引用第1416樓dwchan於2010-10-20 14:41發表的  : ]"sRS`0+  
喔喔喔~ i&&qbZt  
終於更新了~ 5UO k)rOf  
撒卡好性感@@
"8HE^Po/pn  
我沒有感覺 Uh}X<d/V  
XLb0 9;  
引用第1417樓pinkyjohnny於2010-10-20 14:47發表的  : tjxvN 4l  
小銀果然強 tU:FX[&?R  
撒卡個頭好專業 FT.@1/)  
用鼠繪的嗎? Y<Q\d[3^F  
]:et~pfW  
yX! #a>d"H  
.......
d#\W hRE  
不強.... "2;N2=~7  
專業? x=,8[W#XT  
還差太遠... 0H[LS  
鼠繪不會上到美麗的筆的.... T~J? AKx  
反而線我就是用鼠繪拉線絛 *Jt8  
?9e]   
引用第1418樓andickb123於2010-10-20 15:09發表的  : z-@ -O  
個頭髮既繪畫手法好好,我超喜歡喔=v=
J+Bdz6lt  
是嗎... t5) J;0/  
引用第1419樓無神論乂於2010-10-20 19:07發表的  : TyOH`5 D  
好想拉開佢件杉 ==
~/|zlu*jpc  
色鬼 _tj&Psp  
gs`> C(  
===== tcA ;#^jc  
=i6:puf  
下回送上迪倫...
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1421樓  發表於: 2010-10-20
我想知你頭髮的陰影用滑鼠點整
[ 10238252在2010-10-20 21:21重新編輯此帖 ]
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1422樓  發表於: 2010-10-20
引用第1421樓10238252於2010-10-20 20:57發表的 : *gu8-7'  
我想知你頭髮的陰影用滑鼠點整[表情]
'IQsve7cI  
xb$yu.c  
先看清楚 然後發問 .>]N+:O  
x / XkD]Hq  
不強.... \6 sQJ q  
專業? 2Q ayM?k8  
還差太遠... (0jr;jv  
鼠繪不會上到美麗的筆的.... \G;CQV#{9  
反而線我就是用鼠繪拉線絛
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1423樓  發表於: 2010-10-20
引用第1422樓小銀saki於2010-10-20 21:29發表的  : +1@AGJU3  
lrys3  
我的意思係用咩筆刷拉
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1424樓  發表於: 2010-10-20
引用第1423樓10238252於2010-10-20 22:21發表的  :
我的意思係用咩筆刷拉
A3s57.Z]|  
tWk{1IL  
鼠繪不會上到美麗的筆的 3k{ @.V ?]  
 _^T}_  
那陰影 筆鼠繪是拉不到的! -e*BqH2t  
v2J0u:#,  
但可以花功夫時間技巧去做到一樣 ")M;+<c"l  
:s*>W$Wp4  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果! >L[lV_M_>  
引用第1421樓10238252於2010-10-20 20:57發表的  : _A-V@%3  
我想知你頭髮的陰影用滑鼠點整[表情]
6%?A>  
可以做到 看你如何花功夫 \dV Too  
/DU*M,  
但筆刷的效果滑鼠就一定做不到! h5- d;RKE  
============== J Jy{@[m  
CEqZ:c  
什麼是線絛?怎用鼠繪拉? ,F: =(21  
295w.X(J  
SAI rJ(OAKnY  
用鋼筆 大小0..5/1.0 畫出一絛線 -,GEv%6c  
[hU=m S8=^  
然後按下 ctrl 看見那一些點 就可以拉出一絛不同彎曲的線 K0<yvew  
k18$JyaG  
只要按下shift 就可以把全點一起拉去 yWHne~!  
:_H>SR:  
按下AIT 就可以把黠消除 re uYTH  
D[~}uZ4\  
明白沒有?
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 1425樓  發表於: 2010-10-20
人來!!給我把她的褲子脫下來!~
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1426樓  發表於: 2010-10-20
引用第1424樓小銀saki於2010-10-20 22:29發表的  :
可以做到 看你如何花功夫
但筆刷的效果滑鼠就一定做不到! }+DDJ6Jzs  
============== rfTe  
.......
XnY"oDg^>  
]) n0MF)p  
q^6N+^}QN  
鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜 BD'NuI  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 hbnS~sva  
!KDr`CV &  
什麼是線絛? 吾識答你 o7 arxo\  
怎用鼠繪拉?  我地用字吾同姐
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1427樓  發表於: 2010-10-20
引用第1426樓10238252於2010-10-20 22:48發表的  :

鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜 e>!E=J)j  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 ~o Fh>9u  
.......
-lnevrl   
我都更唔知道你講咩野! dyl 0]Z  
我想講! O+v cs4  
你要問可唔可以問清楚D! Nm"<!a<F  
咩野陰影效果! C9pnU,[  
你是指什麼 tQ[]Rc  
咩野線絛!? 6KB^w0oA  
可能我理解能力差啦! /f]/8b g>  
你問點用鼠繪拉? GEfY^! F+  
你是指線線定係咩野!? m9Il\PoTq  
我都答左你點拉啦? g? I!OG  
你唔知我講咩可能我語言有問題啦! ifHU|0_=  
sW'6} ^Q  
吾知你UP乜 !l"tI#?6W%  
>>我係指鼠繪跟繪圖版唔一樣!!! a7 =YG6[  
6Ty 3e|do  
"世上冇野係冇可能" OA5f}+  
>>哦! 真係唔好意思啦 不如你教反我啦 i*z0Jf["  
我真係想知道點用老鼠拉出一絛跟繪圖版一樣ge筆刷效果呀 Dt|fDw$]D  
我對電繪仲未認識到更多 ! yDuq6 `R*  
大大 請你教教我啦 QE*%HR'  
我正係識用鼠繪用勁多時間畫出一幅跟筆刷效果差唔多ge野呀 S ;h&5.p  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 F-tFet  
Se/ss!If  
世上冇野係冇可能 `fMpV8vv  
()B7(Y  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面=] ) H+d.Y  
L}b'+Wi@  
引用第1樓10238252於2010-08-28 01:05發表的  : + "zYn!0  
最特別的係天尊生氣時會有瞳孔 )r pD2H  
其他時間係冇既 [表情]
{s9<ej~<R  
你問咪d無聊野做咩? \H[Yyp4  
我鍾意加咪加lor
[ 小銀saki在2010-10-20 23:02重新編輯此帖 ]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1428樓  發表於: 2010-10-20
引用第1426樓10238252於2010-10-20 22:48發表的  :

鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜 xlk5Gob*  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 #:Xa'D+  
.......
Z]7tjRvq)  
嗯!請教人還這種語氣! z :? :  
cXMa\#P  
回SAKI:冷靜
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1429樓  發表於: 2010-10-20
引用第1427樓小銀saki於2010-10-20 22:56發表的  :
你問咪d無聊野做咩? wa BRQh  
我鍾意加咪加lor
4I z.fAw  
f^~2^p 1te  
算啦 既然你都吾知我講咩野 'r6cVBb}  
當我冇問過你 6R L~iD;X  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 |I(%7K  
我絕對冇話過一筆就可以搞掂呀 @PKAz&0  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 \6 U 2-m'  
你鍾意LOR =] v [dAywW  
請你教教我啦 _@7(g(pY 3  
冇問題呀 有埋圖TIM OW?uZ<z  
1]HHe*'Z  
U n]DFu  
0,bt^a  
PS: V, E9Uds  
你問咪d無聊野做咩? bKTqX[=  
我鍾意問咪問lor
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1430樓  發表於: 2010-10-20
引用第1429樓10238252於2010-10-20 23:18發表的  :
算啦 既然你都吾知我講咩野 b!0'Qidh0  
當我冇問過你 ^tQPJ  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 cPV5^9\T  
.......
'9f6ZAnYpQ  
我不是精通電繪,但以我所知,鼠繪不能做到 但能仿出呢個效果~
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1431樓  發表於: 2010-10-20
引用第1430樓dwchan於2010-10-20 23:27發表的  :
我不是精通電繪,但以我所知,鼠繪不能做到 但能仿出呢個效果~
^qE<yn  
不如你上網查下係筆壓係統出先定筆刷選項出先?
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1432樓  發表於: 2010-10-20
引用第1424樓小銀saki於2010-10-20 22:29發表的  :
鼠繪不會上到美麗的筆的  
那陰影 筆鼠繪是拉不到的!  
但可以花功夫時間技巧去做到一樣

如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!
可以做到 看你如何花功夫
但筆刷的效果滑鼠就一定做不到!

Co{MIuL  
z*??YUT\M  
X ,V= od>  
引用第1427樓小銀saki於2010-10-20 22:56發表的  : 9}K(Q=  
xi Ov$.@q  
"世上冇野係冇可能" $Uv<LVd(  
>>哦! 真係唔好意思啦 不如你教反我啦 ]be 0I)  
我真係想知道點用老鼠拉出一絛跟繪圖版一樣ge筆刷效果呀   l%-67(  
我對電繪仲未認識到更多 ! ^.pE`l%1}  
大大 請你教教我啦 m'G?0^Ft  
我正係識用鼠繪用勁多時間畫出一幅跟筆刷效果差唔多ge野呀   T! &[  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀
D=5t=4^H(  
3&drof\{  
- s?dzX  
pIU#c&%<9  
引用第1429樓10238252於2010-10-20 23:18發表的  : (%ri# r  
T U"K#V&u  
rw}5nv  
算啦 既然你都吾知我講咩野 a}[=_vb}K  
當我冇問過你 qaCi)f!Dl  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 rR),~ @]sL  
.......
?{ 8sT-Z-L  
哇! /iuUUCk   
好勁啊!! .N-'; %8  
小教學! #z-iL!?  
仲要簽埋名! qd#(`%_/  
這裡原來還有神人的! 我係時候收山 跟呢位師父學野啦!
zm;*:]S  
=F^->e0N  
請問你教過我d啥?
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1433樓  發表於: 2010-10-20
— (dwchan) 連回警告 (2010-10-20 23:43) —
引用第1429樓10238252於2010-10-20 23:18發表的  : x3Dg%=R  
算啦 既然你都吾知我講咩野 @ ^XkU(m  
當我冇問過你 <<<有得當???我殺左人 當我無殺過得唔得? pjmGz K  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 ]P}K3tN%]  
我絕對冇話過一筆就可以搞掂呀<< &bS"N)je  
但我係問緊點一筆搞掂?
AK*mcTr  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 buC m @@o  
你鍾意LOR =] <你估下有無可能? 5m%baf2_  
請你教教我啦 dc\u$'F@S  
冇問題呀 有埋圖TIM 真係多謝你啊 但係我唔係想問呢d呀
Yt O@n@1  
0T{c:m~QXe  
sor連回了
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1434樓  發表於: 2010-10-20
引用第1432樓小銀saki於2010-10-20 23:36發表的  :
哇! xj00eL  
好勁啊!! {Y@-*pL]  
小教學! tmY-m,U  
仲要簽埋名! !rsqr32]  
.......
n|4D#Bd1w  
多謝比面 xJF6l!`  
另外我吾係神人 \$~oH3m&  
致乎你收吾收山吾關我事 D?*sdm9r`  
係時候收山 跟呢位師父學野啦! ` HE:D2b  
好呀 平時晚上10點後吾好揾我 因為我訓左~
離線呀榮
發帖
icash
只看該作者 1435樓  發表於: 2010-10-20
我想CC你畫的達爾 唔知可唔可以畫   
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1436樓  發表於: 2010-10-20
引用第1434樓10238252於2010-10-20 23:43發表的  :
多謝比面 ,ZP3F+XKb  
另外我吾係神人 g(Xg%&@KZ  
致乎你收吾收山吾關我事 at(p,+ %  
係時候收山 跟呢位師父學野啦! )!*M 71  
好呀 平時晚上10點後吾好揾我 因為我訓左~!
.......
):\{n8~  
H{A| ~V)  
請教我畫頭髮 = = Rd1ku=  
請教我畫線條= =
`0G.Y  
跪拜
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1437樓  發表於: 2010-10-20
— (dwchan) 給我冷靜一下 (2010-10-20 23:49) —
引用第1434樓10238252於2010-10-20 23:43發表的  :
多謝比面 @[kM1:G-F{  
另外我吾係神人 ]j$p_s>  
致乎你收吾收山吾關我事 GV@E<dg$R  
係時候收山 跟呢位師父學野啦! F*] .  
好呀 平時晚上10點後吾好揾我 因為我訓左~
.......
4Hpu EV8Q  
答左我問題先啦!369 {2clOUi  
你更係神人啦 問人仲要那麼勁的語氣 dQ|Ht[ s=  
我答左你你又要踩 @N_H]6z4  
你入來踩場我緊係要收山啦 yz$1qEII`q  
又理解唔到我講咩野 HN~4-6[q  
哎...可能我理解錯誤啦!
tP(bRQ>  
FAIL 依家幾點?
1條評分
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1438樓  發表於: 2010-10-20
引用第1433樓小銀saki於2010-10-20 23:42發表的  :
sor連回了
.-~% w  
你又吾知我講咩野 吾當當我冇問過你 甘你想點呀?? Z*aU2Kr`;  
冇問題呀 有埋圖TIM 真係多謝你啊 但係我唔係想問呢d呀 甘你想問咩呀 ?? Hg_ XD,  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 你甘想飛去天空 你米自己諗計LOR
1條評分
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1439樓  發表於: 2010-10-20
引用第1438樓10238252於2010-10-20 23:50發表的  :
你又吾知我講咩野 吾當當我冇問過你 甘你想點呀??冇問題呀 有埋圖TIM 真係多謝你啊 但係我唔係想問呢d呀 甘你想問咩呀 ??我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 你甘想飛去天空 你米自己諗計LOR
Q R$sIu@%  
講清楚d會死?唔通真係當? *"sDaN0@R  
我想讚你炸 那麼大個點用一筆去做效果都見唔到 眼殘? $<e .]`R  
你神人 你唔教我點得呢? f/i,Zw  
我唔想罵戰鳥~ +9rbQ? '  
因為唔小同d無聊的小_雞講野 JP@m%Yj  
你要同我吵 我唔介意比msn你 請pm我 >t2)Z|1  
你呢d無聊的問題 你想我點答? c!wB'~MS#  
問題係 你未答到我的重點
快速回復
限100 字節

上一個 下一個