切換到寬版
  • 85074閱讀
  • 1499回復

[遊戲手繪圖](更新) 當變終極迪倫成女生時(請準備嘔吐袋) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1420樓  發表於: 2010-10-20
引用第1416樓dwchan於2010-10-20 14:41發表的  : }j!C+i  
喔喔喔~ ZoCk]hk  
終於更新了~ +6^hp-G7  
撒卡好性感@@
,jl4 W+s  
我沒有感覺 vN~joQ=d  
J gV4-B 0  
引用第1417樓pinkyjohnny於2010-10-20 14:47發表的  : 9hJ a K  
小銀果然強 ZkNet>9  
撒卡個頭好專業 =-qYp0sVP  
用鼠繪的嗎? $if(n||  
k?1e + \  
y'z9Ya  
.......
_94R8?\_V7  
不強.... w$ ""])o,  
專業? $4^h>x  
還差太遠... \XfLTv  
鼠繪不會上到美麗的筆的.... JbN,K  
反而線我就是用鼠繪拉線絛 f'BmIFb#  
\6pQ&an  
引用第1418樓andickb123於2010-10-20 15:09發表的  : Gh<#wa['}  
個頭髮既繪畫手法好好,我超喜歡喔=v=
#F6M<V'  
是嗎... [jGE {<Je  
引用第1419樓無神論乂於2010-10-20 19:07發表的  : "I@akM$x  
好想拉開佢件杉 ==
F;Q'R |HQ  
色鬼 u(PUbxJ V  
xlh<}V tp  
===== K~fWZT3]  
xU(b:D Z  
下回送上迪倫...
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1421樓  發表於: 2010-10-20
我想知你頭髮的陰影用滑鼠點整
[ 10238252在2010-10-20 21:21重新編輯此帖 ]
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1422樓  發表於: 2010-10-20
引用第1421樓10238252於2010-10-20 20:57發表的 : 'vKae  
我想知你頭髮的陰影用滑鼠點整[表情]
$- Y8@bw  
XG5"u  
先看清楚 然後發問 7UUu1"|a|  
g3Ul'QJ  
不強.... 7_eV.'h  
專業? zXx A"  
還差太遠... Ym$`EN  
鼠繪不會上到美麗的筆的....  :j`XU  
反而線我就是用鼠繪拉線絛
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1423樓  發表於: 2010-10-20
引用第1422樓小銀saki於2010-10-20 21:29發表的  : %2beoH'  
V h5\'Sn  
我的意思係用咩筆刷拉
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1424樓  發表於: 2010-10-20
引用第1423樓10238252於2010-10-20 22:21發表的  :
我的意思係用咩筆刷拉
`Y, Rk  
VI.Cmw~S  
鼠繪不會上到美麗的筆的 gU?M/i2  
tnq Zl S  
那陰影 筆鼠繪是拉不到的! $4]4G=o  
q{!ft9|K\d  
但可以花功夫時間技巧去做到一樣 ?` 2z8uD/  
%B\VY+  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果! W>[TFdH?  
引用第1421樓10238252於2010-10-20 20:57發表的  : V)I Tk \  
我想知你頭髮的陰影用滑鼠點整[表情]
p1IN%*IV+o  
可以做到 看你如何花功夫 @J6V ,  
]@l;;Sp  
但筆刷的效果滑鼠就一定做不到! 6?/f $,v  
============== =$_kkVQ$  
p;mV?B?oAQ  
什麼是線絛?怎用鼠繪拉? oF s)UR  
xzf/W+.>.  
SAI ^vI`#}?  
用鋼筆 大小0..5/1.0 畫出一絛線 w=~X6[+3  
/5Yl, P  
然後按下 ctrl 看見那一些點 就可以拉出一絛不同彎曲的線 HrR w  
V\AF%=6}  
只要按下shift 就可以把全點一起拉去 (62Sc]  
"rpP  
按下AIT 就可以把黠消除 ;r XZ?"  
"~"=e  
明白沒有?
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 1425樓  發表於: 2010-10-20
人來!!給我把她的褲子脫下來!~
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1426樓  發表於: 2010-10-20
引用第1424樓小銀saki於2010-10-20 22:29發表的  :
可以做到 看你如何花功夫
但筆刷的效果滑鼠就一定做不到! YOY2K%o  
============== \CYKj_c  
.......
9 ]|C$;kw@  
y!~ }7=  
(^~~&/U_U$  
鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜 D<T:UJ  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 E/^N   
~{t<g ;F  
什麼是線絛? 吾識答你 .nei9Y*  
怎用鼠繪拉?  我地用字吾同姐
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1427樓  發表於: 2010-10-20
引用第1426樓10238252於2010-10-20 22:48發表的  :

鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜  $kxu-  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 GFvLd:p` [  
.......
[*r=u[67F  
我都更唔知道你講咩野! ?JR?PW8  
我想講! Y,-! QFS#  
你要問可唔可以問清楚D! GGsAisF"N  
咩野陰影效果! Y"TrF(C  
你是指什麼 P6`LUyz3  
咩野線絛!? a._>?rVy  
可能我理解能力差啦! vJ>o9:(6  
你問點用鼠繪拉? 3s#/d,+  
你是指線線定係咩野!? :b,An'H  
我都答左你點拉啦? m1RjD$fM  
你唔知我講咩可能我語言有問題啦! =Nr?F '<  
(XV+aQ\A  
吾知你UP乜 !#PA#Q|cO  
>>我係指鼠繪跟繪圖版唔一樣!!! NZ% v{?  
b{.Y?.U  
"世上冇野係冇可能" r<DPh5ReY  
>>哦! 真係唔好意思啦 不如你教反我啦 `6v24?z  
我真係想知道點用老鼠拉出一絛跟繪圖版一樣ge筆刷效果呀 -v9x tNg  
我對電繪仲未認識到更多 ! ]<u%jTQREd  
大大 請你教教我啦 x.'Ys1M  
我正係識用鼠繪用勁多時間畫出一幅跟筆刷效果差唔多ge野呀 \cHF V  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 pV$A?b"?*  
7s 0pH+  
世上冇野係冇可能 "7w=LhzV[$  
WdbHT|.Aj  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面=] [f]:h Ji  
'wo}1^V  
引用第1樓10238252於2010-08-28 01:05發表的  : _RWH$L9  
最特別的係天尊生氣時會有瞳孔 6Z;D`X,5  
其他時間係冇既 [表情]
"||' -(0  
你問咪d無聊野做咩? R pxg 5  
我鍾意加咪加lor
[ 小銀saki在2010-10-20 23:02重新編輯此帖 ]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1428樓  發表於: 2010-10-20
引用第1426樓10238252於2010-10-20 22:48發表的  :

鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜 fbkAu  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 )#,a'~w  
.......
h3Nbgxa.  
嗯!請教人還這種語氣! -$`q:j  
0"i QHi  
回SAKI:冷靜
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1429樓  發表於: 2010-10-20
引用第1427樓小銀saki於2010-10-20 22:56發表的  :
你問咪d無聊野做咩? +d3h @gp  
我鍾意加咪加lor
a QV?}  
_;:B@Z  
算啦 既然你都吾知我講咩野 ^vTp. 7o~5  
當我冇問過你 .xtam 8@  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 4!Lj\.!$  
我絕對冇話過一筆就可以搞掂呀 LqS_%6^  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 *?o 'sTH  
你鍾意LOR =] %%lJyLq'Vk  
請你教教我啦 'acCnn'  
冇問題呀 有埋圖TIM la`f@~Bbr1  
vh^?M#\  
\_/dfmlIZ  
ePTxuCf>  
PS: >vNE3S_  
你問咪d無聊野做咩? $Eo-58<q  
我鍾意問咪問lor
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1430樓  發表於: 2010-10-20
引用第1429樓10238252於2010-10-20 23:18發表的  :
算啦 既然你都吾知我講咩野 `Cz_^>]|=  
當我冇問過你 <,Jx3y q  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 Oki{)Ssy  
.......
"fu@2y4^  
我不是精通電繪,但以我所知,鼠繪不能做到 但能仿出呢個效果~
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1431樓  發表於: 2010-10-20
引用第1430樓dwchan於2010-10-20 23:27發表的  :
我不是精通電繪,但以我所知,鼠繪不能做到 但能仿出呢個效果~
fRp(&%8E  
不如你上網查下係筆壓係統出先定筆刷選項出先?
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1432樓  發表於: 2010-10-20
引用第1424樓小銀saki於2010-10-20 22:29發表的  :
鼠繪不會上到美麗的筆的  
那陰影 筆鼠繪是拉不到的!  
但可以花功夫時間技巧去做到一樣

如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!
可以做到 看你如何花功夫
但筆刷的效果滑鼠就一定做不到!

A| y U'k  
m,ur{B8 :  
o 80x@ &A:  
引用第1427樓小銀saki於2010-10-20 22:56發表的  : )-25?B  
l/A!ofc#)  
"世上冇野係冇可能" 6Y9<| .  
>>哦! 真係唔好意思啦 不如你教反我啦 W?n/>DML  
我真係想知道點用老鼠拉出一絛跟繪圖版一樣ge筆刷效果呀   M*aYcIU((  
我對電繪仲未認識到更多 ! NosOd*S  
大大 請你教教我啦 UkC'`NWF*  
我正係識用鼠繪用勁多時間畫出一幅跟筆刷效果差唔多ge野呀   *T:jR  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀
JX`>N(K4\  
7t+H94KG7  
t;_1/ mt  
XY<KLO%  
引用第1429樓10238252於2010-10-20 23:18發表的  : o8S P#ET"n  
\p!m/2  
l|M|;5TW  
算啦 既然你都吾知我講咩野 }Ggn2 X  
當我冇問過你 /buj(/q^#  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 nPH\Lra  
.......
$9Gra#  
哇! <eZrb6a'  
好勁啊!! Z 4c^6v  
小教學! upFe{M@  
仲要簽埋名! 3;R`_#t+  
這裡原來還有神人的! 我係時候收山 跟呢位師父學野啦!
D!i|KI/  
,q$2D,dz  
請問你教過我d啥?
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1433樓  發表於: 2010-10-20
— (dwchan) 連回警告 (2010-10-20 23:43) —
引用第1429樓10238252於2010-10-20 23:18發表的  : <80M$a g  
算啦 既然你都吾知我講咩野 ^c| 0?EH  
當我冇問過你 <<<有得當???我殺左人 當我無殺過得唔得? <ILi38%Y  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 jn oX%3d-  
我絕對冇話過一筆就可以搞掂呀<< #*3 vE& p  
但我係問緊點一筆搞掂?
>"Zn# FY  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 {_ZbPPh;M"  
你鍾意LOR =] <你估下有無可能? nFwdW@E9  
請你教教我啦 =.,XJIw&  
冇問題呀 有埋圖TIM 真係多謝你啊 但係我唔係想問呢d呀
:)Da^V  
Me^L%%: @  
sor連回了
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1434樓  發表於: 2010-10-20
引用第1432樓小銀saki於2010-10-20 23:36發表的  :
哇! =-G4 BQ  
好勁啊!! ~-~iCIa Tb  
小教學! :kXxxS  
仲要簽埋名! q'jInwY|x  
.......
T? ,Q=.  
多謝比面 #vTF:r  
另外我吾係神人 OO;I^`Yn  
致乎你收吾收山吾關我事 |2I p*  
係時候收山 跟呢位師父學野啦! 4hUUQ;xj  
好呀 平時晚上10點後吾好揾我 因為我訓左~
離線呀榮
發帖
icash
只看該作者 1435樓  發表於: 2010-10-20
我想CC你畫的達爾 唔知可唔可以畫   
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1436樓  發表於: 2010-10-20
引用第1434樓10238252於2010-10-20 23:43發表的  :
多謝比面 }_cX" s  
另外我吾係神人 WOf*1C  
致乎你收吾收山吾關我事 Fx@@.O6  
係時候收山 跟呢位師父學野啦! .4,l0Nn`W  
好呀 平時晚上10點後吾好揾我 因為我訓左~!
.......
3d>xg%?  
S{)'1J_0  
請教我畫頭髮 = = q6V\n:hKV  
請教我畫線條= =
CGCSfoS9f  
跪拜
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1437樓  發表於: 2010-10-20
— (dwchan) 給我冷靜一下 (2010-10-20 23:49) —
引用第1434樓10238252於2010-10-20 23:43發表的  :
多謝比面 n ,CMGe^:  
另外我吾係神人 y ;T=u(}  
致乎你收吾收山吾關我事 d i#:KW  
係時候收山 跟呢位師父學野啦! NFlrr*=t>  
好呀 平時晚上10點後吾好揾我 因為我訓左~
.......
%z AN@  
答左我問題先啦!369 .5?Md  
你更係神人啦 問人仲要那麼勁的語氣 >tVD[wVF0  
我答左你你又要踩 5SmgE2}  
你入來踩場我緊係要收山啦 t[?O*>  
又理解唔到我講咩野 1M/_:UH`  
哎...可能我理解錯誤啦!
/*) =o+  
FAIL 依家幾點?
1條評分
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1438樓  發表於: 2010-10-20
引用第1433樓小銀saki於2010-10-20 23:42發表的  :
sor連回了
i2+vUl|;Z  
你又吾知我講咩野 吾當當我冇問過你 甘你想點呀?? Qg4g(0E@  
冇問題呀 有埋圖TIM 真係多謝你啊 但係我唔係想問呢d呀 甘你想問咩呀 ?? @+ U++  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 你甘想飛去天空 你米自己諗計LOR
1條評分
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1439樓  發表於: 2010-10-20
引用第1438樓10238252於2010-10-20 23:50發表的  :
你又吾知我講咩野 吾當當我冇問過你 甘你想點呀??冇問題呀 有埋圖TIM 真係多謝你啊 但係我唔係想問呢d呀 甘你想問咩呀 ??我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 你甘想飛去天空 你米自己諗計LOR
*wetPt)~v_  
講清楚d會死?唔通真係當? Jv9yy~  
我想讚你炸 那麼大個點用一筆去做效果都見唔到 眼殘? W6[# q%o  
你神人 你唔教我點得呢? SvD^'( x  
我唔想罵戰鳥~ t)/:VImY  
因為唔小同d無聊的小_雞講野 ^-i<TJ  
你要同我吵 我唔介意比msn你 請pm我 ;+h-o  
你呢d無聊的問題 你想我點答? ' ;PHuMY#X  
問題係 你未答到我的重點
快速回復
限100 字節

上一個 下一個