切換到寬版
  • 3620閱讀
  • 32回復

我鍾意左fd鍾意既女仔 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線litkamwa2
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-07-05
你有機會了 咁樣實係佢對你有好感 好感最容易變成愛情
先講你朋友果單 你唔好理佢 你先搞好你同條女果單先 如果條女真係同你拍拖 佢實收爹 最多日後搵D事黎搞你/串你 因為你同條女拍拖 我相信你FD都鍾意佢 只要條女同你有關係 我諗佢點都唔會係你面前話你 如果真係話你 呢個機會黎啦 你就話 夠啦 依家開始你點話我都得 但係你話佢(條女)就點都唔得 (如果佢話你條女GA話)
講條女 你唔好咁直接問佢 你好處就係佢對你有女感 你約多佢幾次出街 如果佢話好 姐你機會好大 之後搵D野傾傾下 之後拖手 最後先好問我地拍拖 咁樣。再唔係 在MSN話 其實我鍾意你 今次我唔係玩 我知你對我有感 但我唔知你鍾唔鍾意我 一路傾傾傾........傾落就可以 如果佢唔鍾意你 你死心= =
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-07-05
引用第18樓之龍於2010-07-05 10:50發表的  :
一般來說,女性的疑心比較重,她之前已經懷疑你們是串通一起玩弄好的,結果你還要欺騙她,在這情況來看,她當然對你的感覺下降,我建議樓主你和她面對面說清楚吧!

會的嗎- -?
我本身係真係想同佢講,想問下肥波意見
但係見到我講完之後佢好似無咩表示我咪索性扮玩佢....
盡量係呢個月之內搞掂佢
7月8號我要同fd番大陸玩-_____-12號番番黎13號要跟學校去5日4夜camp到時佢都係度
到時我一定會講清講楚..

引用第19樓dwchan於2010-07-05 11:18發表的  :
你fd的人品真的不行........
女仔同他一起會好慘的,
為了她的幸福.........

.......

唔係,佢對佢不知幾好,好到極
錢,佢幾多都肯洗只要條女開心
不過佢怕醜唔識同佢溝通,出街都唔會同條女講下野- -'
條女唔鍾意佢的...我自己都問過條女
我:其實你有無機會鍾意佢?
佢:不如話無機會同佢一齊-______-

引用第20樓litkamwa2於2010-07-05 16:30發表的  :
你有機會了 咁樣實係佢對你有好感 好感最容易變成愛情
先講你朋友果單 你唔好理佢 你先搞好你同條女果單先 如果條女真係同你拍拖 佢實收爹 最多日後搵D事黎搞你/串你 因為你同條女拍拖 我相信你FD都鍾意佢 只要條女同你有關係 我諗佢點都唔會係你面前話你 如果真係話你 呢個機會黎啦 你就話 夠啦 依家開始你點話我都得 但係你話佢(條女)就點都唔得 (如果佢話你條女GA話)
講條女 你唔好咁直接問佢 你好處就係佢對你有女感 你約多佢幾次出街 如果佢話好 姐你機會好大 之後搵D野傾傾下 之後拖手 最後先好問我地拍拖 咁樣。再唔係 在MSN話 其實我鍾意你 今次我唔係玩 我知你對我有感 但我唔知你鍾唔鍾意我 一路傾傾傾........傾落就可以 如果佢唔鍾意你 你死心= =

佢宅女黎嫁-____-唱k又唔鍾意機鋪又唔鍾意,約佢出街都幾難
可能係我之前呃過佢啦-.-
今年3月幾果時
我同班fd同葉紀嘈左,話要黎接放學果d
之後我就同條女講:我fd讀葉記既,佢收到風話今個禮拜日佢地會係荃灣"鋪",我已經約左班fd出去做野嫁喇...之後嗌埋佢出黎
結果係佢屋企樓下傾電話傾左半粒鍾終於比我屈機落黎左-.-
但係去到荃灣我無乜同佢講野,佢話:唉~比人呃左出黎囉...

自從果次之後我都少左搵佢...聽閒佢真係有少少嬲=  ='
我女仔fd話:應該對你有野先比你拖啦,3唔識7既男仔又唔係熟做咩要比你拖?
[ 炎黃子孫在2010-07-05 17:54重新編輯此帖 ]
K49
離線ttyyuu
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-07-05
別把瞹味當愛情
離線之龍
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-07-05
引用第21樓炎黃子孫於2010-07-05 17:35發表的  :
佢宅女黎嫁-____-唱k又唔鍾意機鋪又唔鍾意,約佢出街都幾難
可能係我之前呃過佢啦-.-
今年3月幾果時
.......

你扮玩她所以就走錯棋了,至於你說了她不理你也是當然的呀,女生們就是愛裝那種 愛理不理的表現,決不能見她無反應就算-她可能只是在思考中...
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-07-05
引用第23樓之龍於2010-07-05 19:16發表的 :
你扮玩她所以就走錯棋了,至於你說了她不理你也是當然的呀,女生們就是愛裝那種 愛理不理的表現,決不能見她無反應就算-她可能只是在思考中...

但有點女生可不是這樣的
離線之龍
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-07-05
引用第24樓d523d323於2010-07-05 20:26發表的  :
但有點女生可不是這樣的

嗯.....但是看來樓主喜愛的那女孩是這樣..
離線〝恩
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-07-05
呢d fd要唔要都吧啦-.-
一日都未同人結婚都唔係任何人既~
I will be a scapegoat if I can.
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-07-05
引用第24樓d523d323於2010-07-05 20:26發表的  :
但有點女生可不是這樣的

都有些是這樣的哦~
SABER~
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2010-07-06
算數...越黎越覺得無可能-____-'
都過左去咁耐,佢記唔記得呢單野都成問題.
事情總會有完結的一天...
K49
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2010-07-07
引用第25樓之龍於2010-07-05 20:54發表的 :
嗯.....但是看來樓主喜愛的那女孩是這樣..

是傳說中的蘿莉麼
離線之龍
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2010-07-07
引用第29樓d523d323於2010-07-07 14:48發表的  :
是傳說中的蘿莉麼

可能是呢;)
離線killertik199
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2010-07-08
你再吾追我肯定你會後悔
離線☆大地☆
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2010-07-14
兄弟如手足 老婆如衣服