切換到寬版
  • 14035閱讀
  • 167回復

賽果在161樓 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線千草
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2010-08-01
引用第59樓dwchan於2010-08-01 12:36發表的  :
分享區好post是有 Q&u>7_, Du  
但人流不多 E7rX1YdR  
好,我的回post600多 o-SRSu  
saki的1000多 C!!mOAhJ  
.......
T(Y}V[0+  
但依家係你話加人流 x 8 f6,  
1600仲要加 pNp^q/- yB  
咁係唔係需要更多好o既作品啊
0n9 版主玩針對 無得避 無得擋
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2010-08-01
引用第60樓千草於2010-08-01 12:37發表的  :
但依家係你話加人流 "3@KRb4f  
1600仲要加 Ru)(dvk}S  
咁係唔係需要更多好o既作品啊
BwJNi6,  
更多好o既作品我十分歡迎啊 PPN q:,  
加人流 不是我們2人的post是分享區的post啊
離線千草
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2010-08-01
引用第61樓dwchan於2010-08-01 12:39發表的  :
更多好o既作品我十分歡迎啊 +q7qK*  
加人流 不是我們2人的post是分享區的post啊
i Nt 4>  
咁未需要好o既作品囉
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2010-08-01
引用第62樓千草於2010-08-01 12:39發表的  :
咁未需要好o既作品囉
dnix:'D1  
你的意見我是接受剌 t7&Dwmck9  
但好o既作品說有就有嗎 sqT^t!  
我之前想陪養一個人, 3#9uEDdE  
但最後也不了了之 RXM}hqeG  
想像跟現實是不同的
離線千草
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2010-08-01
引用第63樓dwchan於2010-08-01 12:42發表的  :
你的意見我是接受剌 mVt3WZa  
但好o既作品說有就有嗎 ?;_O 9  
我之前想陪養一個人, B>,A(X&  
但最後也不了了之 e+{BJN vz  
.......
~@@ Z|w  
所以加人流唔係靠版主一個人 zC#%6@P\  
係靠成個ibbs會員 qEZ!2R^`G  
例如: 某雲 公廁廁所 肥羊 等 a(f(R&-:$Y  
(擺左人上台 速逃
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2010-08-01
引用第64樓千草於2010-08-01 12:44發表的  :
所以加人流唔係靠版主一個人 Sk$KqHX(  
係靠成個ibbs會員 vzG ABP  
例如: 某雲 公廁廁所 肥羊 等 5D L,U(Y  
(擺左人上台 速逃[表情]
8gAu7\p}  
我說了這麼多,我就想你明白版主的苦處 {:$NfW  
我身邊很多人常說我,你幹啥把所有東西責任也抱上身 =W<[Fe3  
因為,就如我申請表所說,我想令這區重生
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2010-08-01
看來我的出現令到一些會員中了毒... }hq^+fC?  
sv`"\3N[  
而且還令到創作區的風格改變了... dN0mYlu1|  
;W6-i2?  
其實事情都是小銀的錯! Vd<K4Tk  
73)Ll"(  
大家不要吵了! stop吧! ZPvf-Pq Jl  
3.FR C  
小銀對不起大家!!! }AJ L,Q7q  
=y<0UU  
小銀不畫了
離線千草
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2010-08-01
引用第66樓小銀saki於2010-08-01 12:55發表的  : q0g1E Jar  
看來我的出現令到一些會員中了毒... [表情]
而且還令到創作區的風格改變了... [表情]
其實事情都是小銀的錯! 8$m1eQ`{  
.......
BjvdnbJg  
再見
2條評分
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2010-08-01
引用第66樓小銀saki於2010-08-01 12:55發表的  : NnP.k7m)  
看來我的出現令到一些會員中了毒... [表情]
而且還令到創作區的風格改變了... [表情]
其實事情都是小銀的錯! z'*ml ?  
.......
zhjJ>d%w  
這個...... D$$3fN.iEL  
我認為你的原post沒問題 "f<#.}8  
是我想得太不周到了 =1IEpxh%  
千算萬算失算於一件事情了.. >Zo-wYG  
引用第67樓千草於2010-08-01 12:56發表的  : ee^4KKs h\  
F:_FjxU  
再見
PU"S;4m  
再見? K.%z;( U  
1000個回post的也說不畫 0Gx*'B=  
創作區的未來很是黑暗 (rIXbekgB  
輕描淡寫的說再見? ,# eO&  
你三犯了,別怪我不留情
[ dwchan在2010-08-01 13:15重新編輯此帖 ]
離線千草
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2010-08-01
引用第68樓dwchan於2010-08-01 12:58發表的  :
再見? FbuKZp+  
1000個回post的也說不畫 g4Bg6<;  
創作區的未來很是黑暗 }-dF+m:  
輕描淡寫的說再見? v|>BDN@, 6  
.......
B]i+,u  
35樓簡回 -: C[P  
唔講再見 唔通講咩? `!_?uT  
講粗口?
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2010-08-01
引用第69樓千草於2010-08-01 13:17發表的  :
35樓簡回 u"eZa!#  
唔講再見 唔通講咩? xR _DY'z  
講粗口?
RR8U Cv  
你得2個字回post =\*S'Ded  
6. 請勿發表少於五個中文字或五個英文詞語的文章。(例子 : 連串的數字、重複的文字、表情符號圖案、圖片及反白文字不當一個字計算) ayHn_  
4犯我禁言了
離線千草
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2010-08-01
引用第70樓dwchan於2010-08-01 13:19發表的  :
你得2個字回post 9[B<rz  
6. 請勿發表少於五個中文字或五個英文詞語的文章。(例子 : 連串的數字、重複的文字、表情符號圖案、圖片及反白文字不當一個字計算) <ihhV e  
4犯我禁言了
,80jMs  
禁又點 係你話少於5個字 35樓佢3個字 _$~ex ~v  
你唔扣? i_'|:Uy*F  
定係話版主扣唔到版主分
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2010-08-01
我本來想看看其他人的作品 ZK W@pW]U  
看了足足4 Nu>sp,|A  
咩都冇 5VCMpy  
'討論'就一堆
離線千草
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2010-08-01
引用第72樓10238252於2010-08-01 13:22發表的  : i!/h3%=  
我本來想看看其他人的作品 Off: ~  
看了足足4 E1mI Xd;.  
咩都冇 eHfG;NsV /  
'討論'就一堆
8,Q. t7v  
咩意思? \rB/83[;u  
討論?
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2010-08-01
引用第71樓千草於2010-08-01 13:19發表的  :
禁又點 係你話少於5個字 35樓佢3個字 J%O[@jX1  
你唔扣? qW`XA   
定係話版主扣唔到版主分
.$}Z:,aB  
就好像小學生的問題 <Bob#Tf ~  
老師老師他也有錯,做咩只是罰我... ys~p (  
答案,你也應該知道的
離線千草
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2010-08-01
引用第74樓dwchan於2010-08-01 13:23發表的  :
就好像小學生的問題 Kr+Bt y  
老師老師他也有錯,做咩只是罰我... D; 35@gtj  
答案,你也應該知道的
\e5,`  
JVIcNK)  
答案係點 我知 (0+GLI8  
就係針對 TnZc.  
l,FG:"`Z@  
我真係諗唔到 我問人野o既字數就係少於5隻字 iA{chQBr  
唔通我仲要加插一啲廢話上去加字數? p1`'1`.3  
Rp4BU"&sU  
小學生應該係指你 [K|>s(Sf*  
Br.$L  
針對撚
1條評分
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2010-08-01
8月活動 變左你地的'討論'
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2010-08-01
引用第75樓千草於2010-08-01 13:25發表的  :
答案係點 我知 iRr& 'k  
就係針對
.......
{TN@KB  
saizen第一次,警告也可以 7_d#XKz@  
你之前,在這post開前就不斷犯同樣錯事 Zv7$epDUz  
我扣你分你有啥不滿的
離線sos
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2010-08-01
引用第77樓dwchan於2010-08-01 13:27發表的  :
saizen第一次,警告也可以 a_fW {;}[  
你之前,在這post開前就不斷犯同樣錯事 ;cHI3V  
我扣你分你有啥不滿的
fyoB]{$p8  
你估我為分? (( IBaEq  
為左啖氣ok? RlPByG5K  
我第一次簡回你有無警告? c o%_~xO  
問心戈句 你無玩針對? arH\QPaka'  
你自己知啦 kp>Z/kt  
M>z7H"jCu  
版主請以中立身分.思想.發言.......!!!!!!!!!!
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2010-08-01
引用第46樓dwchan於2010-08-01 09:52發表的  : \osQwGPV  
我拼了
我也不多廢話了,進正題 [k{iN1n  
有關那2句只是開玩笑你不滿的話我可以收回 :\; uJ5  
並表示抱歉 Y_YIJ@  
.......
<%JO 3E  
cQ ; Ry!$  
DN{G$$or  
吾小心咁睇哂4頁添-____-||| s ^@Cq=  
k_^/   
其實我一直都有留意LFO創作區,,LFO區得呢區我會留意 H 1X]tw.  
54DR.>O  
BUT一直冇發言~_~` 我現在知錯了 9F1stT0G%  
05LQh  
總結:我會在LFO創作區發言 )P+GklI{4  
3NZFW{u  
PS" 吾好再嘈啦- -好薑牙搞到
快速回復
限100 字節

上一個 下一個