切換到寬版
  • 32222閱讀
  • 123回復

會員發問區(畫畫,改圖,小說) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2010-08-24
Re:會員發問區(畫畫,改圖,小說)new:Adobe Photoshop CS3 dl  link
引用第59樓adrian98於2010-08-24 21:39發表的  : ,ng/T**@G  
要比錢既, 第1個話要比錢 , 之後2個話檔案有問題... ...咁點算好???
v$`3}<3-  
你去yahoo打Photoshop CS3 Extended繁體中文免安裝破解版就有link了= =
離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2010-08-25
唔該你啊 , dw
離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2010-08-25
Re:Re:會員發問區(畫畫,改圖,小說)new:Adobe Photoshop CS3 dl  link
引用第60樓dwchan於2010-08-24 21:42發表的 Re:會員發問區(畫畫,改圖,小說)new:Adobe Photoshop CS3 dl  link :
你去yahoo打Photoshop CS3 Extended繁體中文免安裝破解版就有link了= =
<qoc)p=__  
mr>E'd.'  
都係冇- - , 有冇D免費download , 又好用既軟件??
1條評分
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2010-08-25
Re:Re:Re:會員發問區(畫畫,改圖,小說)new:Adobe Photoshop CS3 dl  link
引用第62樓adrian98於2010-08-25 15:10發表的 Re:Re:會員發問區(畫畫,改圖,小說)new:Adobe Photoshop CS3 dl  link :
都係冇- - , 有冇D免費download , 又好用既軟件??
N+UBXhh  
你down個試用版來用也ok
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2010-08-26
DW,有冇adobe flash CS4 dl 條link y7b>>|C  
(急要)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2010-08-26
Re:會員發問區(畫畫,改圖,小說)new:Adobe Photoshop CS3 dl  link
引用第64樓火仔於2010-08-26 18:49發表的  : v00w GOpW  
DW,有冇adobe flash CS4 dl 條link eeUEqM$7EX  
(急要)
M;X}v#l|XI  
http://www.lalulalu.com/thread-1441817-1-1.html VPDd*32HC  
看看OK不
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2010-08-26
Re:Re:會員發問區(畫畫,改圖,小說)new:Adobe Photoshop CS3 dl  link
引用第65樓dwchan於2010-08-26 19:35發表的 Re:會員發問區(畫畫,改圖,小說)new:Adobe Photoshop CS3 dl  link :
http://www.lalulalu.com/thread-1441817-1-1.html yex0rnQ|  
看看OK不
}FAO.  
下載緊,thx
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2010-08-26
我想要 Photoshop CS4 繁體中文 @_@
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2010-08-26
引用第67樓10238252於2010-08-26 21:25發表的  : A{KF<Omu  
我想要 Photoshop CS4 繁體中文 @_@
~V!gHJ5M  
CS3就有,CS4找不到破解版
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2010-08-27
有果陣通知聲thx )2y# cM*  
都有少少急
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2010-08-27
引用第68樓dwchan於2010-08-26 21:34發表的  :
CS3就有,CS4找不到破解版
M*lCoJ  
flash下載完用唔到(個網問題) MWron_xg  
我之後會下你果個cs3
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2010-08-27
引用第69樓10238252於2010-08-27 00:59發表的  : $ %BNoSK  
有果陣通知聲thx kKEs >a  
都有少少急
:o+&>z  
你在yahoo打photoshop cs3 破解版就一堆link了
離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2010-08-27
我在這搵到很多咩photoshop / flash 既download , 不過down後又用唔到... ...都唔知點算...可比你down既link我嗎? T?Y/0znB*  
yTwtGo&  
http://www.adobe.com/tw/downloads/ $Y9Wzv3Ra  
A-om?$7  
仲有想問點先可以好似D人整果D人物分析咁 ,post上來(D影片) , 我唔想再用youtube了 , 同埋我唔識用http://imageshack.us/ upload D圖上ibbs... ...可教我嗎
[ adrian98在2010-08-27 11:57重新編輯此帖 ]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2010-08-27
引用第72樓adrian98於2010-08-27 11:52發表的  : ?f'iS#XL  
我在這搵到很多咩photoshop / flash 既download , 不過down後又用唔到... ...都唔知點算...可比你down既link我嗎?
http://www.adobe.com/tw/downloads/
仲有想問點先可以好似D人整果D人物分析咁 ,post上來(D影片) , 我唔想再用youtube了 , 同埋我唔識用http://imageshack.us/ upload D圖上ibbs... ...可教我嗎
#9FY;~  
http://www.lalulalu.com/thread-1288078-1-1.html NUp,In_  
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 0AWOdd>.  
v3 ]mZ}W$  
改做gif= =
離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2010-08-27
是免費的嗎? VS ?npH  
改了....不過upload唔到上去photobucket(我用bon1教的方法的)
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2010-08-27
引用第74樓adrian98於2010-08-27 12:04發表的  : xN CU5  
是免費的嗎? o<Y[GW1pg  
改了....不過upload唔到上去photobucket(我用bon1教的方法的)
X5w_ }Nhe  
嗯,破解版來的
離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2010-08-27
down緊 , 25% , 好耐啊- - A-*y[/  
(T 8In  
題外:你知唔知人物分析接唔接受youtube代碼架?暗終分析進行中... ...
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2010-08-27
引用第76樓adrian98於2010-08-27 12:22發表的 : Y5z5LG4  
down緊 , 25% , 好耐啊- -
題外:你知唔知人物分析接唔接受youtube代碼架?暗終分析進行中... ...
aExt TE  
沒有說不行 u ?7^+z  
Y?#aUQc  
但你分析水準要有 這個或以上才好post啊 x^~@`]TV^  
不然+不了精= = F_.1^XM  
http://ibbs.hk/read.php?tid=44980&keyword=%E7%92%87%E7%93%8F
離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2010-08-27
我成功down了(算係啦) , 但係擺唔到係桌面 , 每次要開個file重新解壓縮 , 我要點做?
[ adrian98在2010-08-27 13:17重新編輯此帖 ]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2010-08-27
引用第78樓adrian98於2010-08-27 12:36發表的  : C9 j {:&  
我成功down了(算係啦) , 但係擺唔到係桌面 , 每次要開個file重新解壓縮 , 我要點做?[表情]
gjzU%{T ?  
按exe可開吧= =
快速回復
限100 字節

上一個 下一個