切換到寬版
  • 6031閱讀
  • 55回復

有條友有開店,千祈唔好同佢交易 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線索尼克

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-08-23
佢叫tonytonytony,我想買佢蓋亞人物,佢就叫我用戲谷點交易,點知我買完之後,佢話洗緊經,要我等陣,ok無問題,點知我等左佢足足3個鐘,佢都未同我講過野,三點開始交易,講左句「等等我」,就搞到我白白等到佢六點,個陣時已經天光,我開始唔耐煩,叫佢快d,佢話「得」,我以為佢換得,點知佢突然無哂聲氣,我又等到去9點,個陣時我已經嬲到爆,等左足足6小時,跟住龍翼87叫我同佢交易,當然願意,交易完啦,我就開始玩啦,玩到下午三點,佢突然add我「ok,換得!」,個陣時我幾想爆粗罵佢,搞錯呀!尋夜三點等到依家三點?!我同佢講話同人換左,佢就係咁鬧我,雖然無爆粗,但係辱罵既程度已經超越哂粗口,我就好聲好氣同佢講,邊個叫你咁遲先同我講野,我講完呢句話,佢用比之前更利害既語言罵我,我忍無可忍,就話左佢幾句,我無爆粗呀,佢係咁罵我,我就同佢講下道理,叫佢同人交易要以禮待人,點知佢話話,「我又講返個道理俾你聽」,呢句最白目

「又要型,又要威,又要戴頭盔」

呢句我幾想用粗口回敬佢,不過我無咁做,我同佢斷絕來住之後,佢就加我黑名單,我極度唔欣賞呢個人,我買左張350點,我無理由唔用架,我開左第二個msn,好聲好氣同佢交易,點知我打錯左一個英文字,佢就係咁罵我,我忍住同跟佢交易完,我交易完之後,佢又唔同我道歉,要我講佢佢先肯講,呢個人太狗,明明自已既交易條件寫明,唔可以串咀,但係佢講野既程序已經超越哂串咀,大家以後最好唔好同佢交易。

仲有呀,佢寫我黑名單,原因係我講明話交易,點知過左一陣又同第二個人交易,我唔知佢係咪時間白癡,我係咪等左一陣,大家睇完之後,記個第一段我講既野,大家就知我究竟係咪「只係等左一陣」。
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-08-23
有圖嗎?
人品問題的話眾所周知.
敗者無一死 將來富如山
離線hangken
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-08-23
tonytonytony的人品眾所周知 la  
so many people don't with him change card
1條評分
我返嚟啦,好懷念LFO呀!!
想搞番個LFO group,搞啲聚會同比賽玩下,亦收LFO卡
WhatsApp:55927276
離線☆大地☆
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-08-23
尋夜三點等到依家三點?!
咁誇張~! !
我都要小心呢D人
離線索尼克
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-08-23
無圖呀,因為佢只係講左句洗緊經,三隻字,就要我等咁耐,所以圖都無!
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-08-23
引用樓主索尼克於2010-08-23 00:23發表的 有條友有開店,千祈唔好同佢交易 :
佢叫tonytonytony,我想買佢蓋亞人物,佢就叫我用戲谷點交易,點知我買完之後,佢話洗緊經,要我等陣,ok無問題,點知我等左佢足足3個鐘,佢都未同我講過野,三點開始交易,講左句「等等我」,就搞到我白白等到佢六點,個陣時已經天光,我開始唔耐煩,叫佢快d,佢話「得」,我以為佢換得,點知佢突然無哂聲氣,我又等到去9點,個陣時我已經嬲到爆,等左足足6小時,跟住龍翼87叫我同佢交易,當然願意,交易完啦,我就開始玩啦,玩到下午三點,佢突然add我「ok,換得!」,個陣時我幾想爆粗罵佢,搞錯呀!尋夜三點等到依家三點?!我同佢講話同人換左,佢就係咁鬧我,雖然無爆粗,但係辱罵既程度已經超越哂粗口,我就好聲好氣同佢講,邊個叫你咁遲先同我講野,我講完呢句話,佢用比之前更利害既語言罵我,我忍無可忍,就話左佢幾句,我無爆粗呀,佢係咁罵我,我就同佢講下道理,叫佢同人交易要以禮待人,點知佢話話,「我又講返個道理俾你聽」,呢句最白目
「又要型,又要威,又要戴頭盔」
.......

咩你見你自己好好?_?到我交易post人身攻擊和罵我的家人
完全唔見你會有家教同修養.請問你扮完有道理未
咩野叫係咁係咁罵你?_?
你又話係你fd黎既
但如果真是你的話,你打錯了序,我又不知你是誰,我當然唔排除你會想玩我既諗法
之後我已經說了不好意思,我當初以為你比假序
你自己都識講,你自己已經用新MSN換我野.又叫人千奇唔好同我換野?_?
你會唔會有小小矛盾
我係昆你既話,神早用左你放緊個張蓋亞人物啦,咁我依家係咪昆你野先?_?
[ tonytonytony在2010-08-23 13:14重新編輯此帖 ]
SABER~
離線12345678901
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-08-23
引用樓主索尼克於2010-08-23 00:23發表的 有條友有開店,千祈唔好同佢交易 :

真係有耐性
比我就一開始就唔交易LA
12個鐘
可以做好多野了......
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-08-23
樓主的道理:
你既態度極差,lfo已經有好多人唔妥你,你叫人「唔好串咀,唔好講粗口」之前,唔該你呢條友好好檢討自已,唔好係唔係都係度吠,你講野又白目,我諗你既黑名單,只有少數人係真正昆狗,你先係真正既昆狗,我無用粗口罵你,對你已經係最大忍耐度,我爆粗比你更加賤,你唔好諗住串得贏我啦,用你個人頭豬腦諗清楚,你講既白目說話,對你阿媽阿爸唔好架,不過唔緊要,你阿爸阿媽肯定比你把口更臭只有咁既白痴家族,先會有你咁死傻仔,成隻喪家狗咁,係咁係度亂吠,小心漁農處黎捉你呀!死傻仔!以上我講既野,已經係我講野既最低程度,如果你有興趣,可以加我msn同我罵過,我保證,你會嬲到報警,不過唔好意思,警察係唔會理你,因為警察唔理精神病人,更加唔會理一D屈人既白痴!
唔用粗口,可是人身攻擊,
SABER~
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-08-23
引用第7樓tonytonytony於2010-08-23 13:23發表的  :
樓主的道理:
你既態度極差,lfo已經有好多人唔妥你,你叫人「唔好串咀,唔好講粗口」之前,唔該你呢條友好好檢討自已唔好係唔係都係度吠,你講野又白目,我諗你既黑名單,只有少數人係真正昆狗,你先係真正既昆狗,我無用粗口罵你,對你已經係最大忍耐度,我爆粗比你更加賤,你唔好諗住串得贏我啦,用你個人頭豬腦諗清楚,你講既白目說話,對你阿媽阿爸唔好架,不過唔緊要,你阿爸阿媽肯定比你把口更臭,只有咁既白痴家族先會有你咁死傻仔,成隻喪家狗咁係咁係度亂吠,小心漁農處黎捉你呀!死傻仔!以上我講既野,已經係我講野既最低B程度,如果你有興趣,可以加我msn同我罵過,我保證,你會嬲到報警,不過唔好意思,警察係唔會理你,因為警察唔理精神病人,更加唔會理一D屈人既白痴

人生攻擊
仲有好多野都係話你自己
PS:冇話樓主唔係

睇睇只用紅字會點^^
你既態度極差,lfo已經有好多人唔妥你,你呢條友好好檢討自已,唔好係唔係都係度吠,你講野又白目,你先係真正既昆狗,我爆粗比你更加賤,用你個人頭豬腦諗清楚,你講既白目說話,對你阿媽阿爸唔好架,你阿爸阿媽肯定比你把口更臭,只有咁既白痴家族,先會有你咁死傻仔,成隻喪家狗咁,係咁係度亂吠,小心漁農處黎捉你呀!死傻仔!以上我講既野,已經係我講野既最低B程度警察係唔會理你,因為警察唔理精神病人,一D屈人既白痴

這才是tonytonytony想講的
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-08-23
引用第6樓12345678901於2010-08-23 13:13發表的  :
真係有耐性
比我就一開始就唔交易LA
12個鐘
可以做好多野了......

打飛機的話射左好多次ava
^kindding

係我唔理依o的
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-08-23
引用第8樓12345678901於2010-08-23 13:32發表的  :
人生攻擊
仲有好多野都係話你自己
PS:冇話樓主唔係
.......

我認我的確當時係昆左佢時間,但佢已開新msn扮係陌路人換左我蓋亞人
仲有,你自己都唔好得好多
SABER~
離線索尼克
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-08-23
引用第7樓tonytonytony於2010-08-23 13:23發表的  :
樓主的道理:
你既態度極差,lfo已經有好多人唔妥你,你叫人「唔好串咀,唔好講粗口」之前,唔該你呢條友好好檢討自已,唔好係唔係都係度吠,你講野又白目,我諗你既黑名單,只有少數人係真正昆狗,你先係真正既昆狗,我無用粗口罵你,對你已經係最大忍耐度,我爆粗比你更加賤,你唔好諗住串得贏我啦,用你個人頭豬腦諗清楚,你講既白目說話,對你阿媽阿爸唔好架,不過唔緊要,你阿爸阿媽肯定比你把口更臭只有咁既白痴家族,先會有你咁死傻仔,成隻喪家狗咁,係咁係度亂吠,小心漁農處黎捉你呀!死傻仔!以上我講既野,已經係我講野既最低程度,如果你有興趣,可以加我msn同我罵過,我保證,你會嬲到報警,不過唔好意思,警察係唔會理你,因為警察唔理精神病人,更加唔會理一D屈人既白痴!
唔用粗口,可是人身攻擊,[表情]

我就係覺得人身攻擊都唔夠,簡直想用粗口罵你,罵臭你祖宗十八代,你呢個人太差,唔用粗口罵你,你係唔會醒,我人身攻擊你已經係對你既最大忍耐,如果你想我用粗口既我無所謂,我驚你大叫「媽媽啊~~」
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-08-23
引用第10樓tonytonytony於2010-08-23 13:41發表的  :
我認我的確當時係昆左佢時間,但佢已開新msn扮係陌路人換左我蓋亞人
仲有,你自己都唔好得好多[表情]

一定比你好先lo
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-08-23
引用第11樓索尼克於2010-08-23 13:41發表的  :
我就係覺得人身攻擊都唔夠,簡直想用粗口罵你,罵臭你祖宗十八代,你呢個人太差,唔用粗口罵你,你係唔會醒,我人身攻擊你已經係對你既最大忍耐,如果你想我用粗口既我無所謂,我驚你大叫「媽媽啊~~」

想講粗口我唔會阻你
SABER~
離線索尼克
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-08-23
引用第13樓tonytonytony於2010-08-23 13:44發表的  :
想講粗口我唔會阻你

你行開啦,唔該你睇下呢度無人支持你架,雖然我對你對都有唔尊重既地方,但係你比我既唔尊重嚴重十倍有多,如果你真係有誠信既話,點解呢度無一個人支持你,咁就証明你既人品有問題!
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-08-23
引用第14樓索尼克於2010-08-23 14:03發表的  :
你行開啦,唔該你睇下呢度無人支持你架,雖然我對你對都有唔尊重既地方,但係你比我既唔尊重嚴重十倍有多,如果你真係有誠信既話,點解呢度無一個人支持你,咁就証明你既人品有問題!

話說都冇咩人支持你
離線索尼克
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-08-23
ps:樓主fd 幫口姐

我fd同你做一個小小啲交易姐,佢冇得罪你架喎!!點解你要毘佢先阿,要人白白等你, 你都仲好意思話自己冇錯 唔好講話係lfo有好多人唔鐘意佢啦 咁佢同你買野姐,你可以唔賣比佢,不過你唔可以玩佢,鐘唔鐘意佢係你啲自由,你就唔好話其他人唔鐘意佢,咁佢同我買野我就玩下佢..........
講真我都唔想話你架!!!!不過你阿媽教唔好你 我先幫下手架炸  唉   其實你係未連小學都未讀完阿  
你都幾冇文化下喎  不如你讀多幾年書先啦  小學雞
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-08-23
引用第17樓tonytonytony於2010-08-23 14:19發表的  :
有無人支持唔重要,你依家感到自己巧威威?

引用第16樓索尼克於2010-08-23 14:15發表的  :

我fd同你做一個小小啲交易姐,佢冇得罪你架喎!!點解你要毘佢先阿,要人白白等你, 你都仲好意思話自己冇錯 唔好講話係lfo有好多人唔鐘意佢啦 咁佢同你買野姐,你可以唔賣比佢,不過你唔可以玩佢,鐘唔鐘意佢係你啲自由,你就唔好話其他人唔鐘意佢,咁佢同我買野我就玩下佢..........
講真我都唔想話你架!!!!不過你阿媽教唔好你 我先幫下手架炸  唉   其實你係未連小學都未讀完阿  

兩條友明顯同一個人,你無咩咩樓咩主fd?又用呢招?
SABER~
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-08-23
sor,連回了
SABER~
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-08-23
引用第16樓索尼克於2010-08-23 14:15發表的  :

樓主fd幫口
who help him?
i don't know= =