切換到寬版
  • 858閱讀
  • 16回復

金甲人著裝問題(比d意見) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙奇

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-04-28
金甲人著裝問題(比d意見) ,?l~rc  
佢agi好唔得 ?M*7@t@  
應該著咩裝好 g M4Pj[W  
比d意見
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-04-30
引用第0樓牙奇於2007-04-28 21:22發表的 金甲人著裝問題(比d意見) : > 2#%$lX6  
金甲人著裝問題(比d意見) 93j{.0]X  
佢agi好唔得 M\Se_  
應該著咩裝好 a6%@d_A  
比d意見
bW53" `X  
你用雷甲 XAe\s`  
但用迷手 \V,c]I   
可能要加番少少速
離線chanping
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-04-30
引用第14樓汝吾之於2007-04-30 18:30發表的  : 8V9 [a*9  
想唔想點到差不多好似我下圖咁?岩唔岩你? 岩我話你知我用咩 [表情]
Oe51PEqn  
你本身d點有幾多 你d裝係咪一定岩金仔用先
冰飛連出屈死你 問你死未
[/quote]
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-04-30
想唔想點到差不多好似我下圖咁?岩唔岩你? 岩我話你知我用咩

離線chanping
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-04-29
十卡樣樣都加 血加400到 mp加400到sp加400到 攻加80到 防好似加80到 agi加80到 雷伯特手套加防 加sp500 加agi 不過減攻30
[/quote]
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-04-29
引用第7樓chanping於2007-04-29 10:25發表的  : }@1q @xU  
我自己都有玩金仔  /iC;%r1L  
我自己用果個套係咁(唔知好唔好) v1JS~uDz  
兩條十卡連 皇頭 雷伯特甲 兩隻雷伯特手套 炎冰盾 龍鞋 /cr}N%HZB  
依套裝係vs用的高防 高血 高mp 高sp 六百幾agi不過唔見快左好多(攻只係得一千到不過vs勁左好多)
Ys+OB*8AE  
}R[#?ty;]  
雷伯特手套同埋十卡連+D咩?? uMb> xxf  
因為我e+都想玩金甲人.....so我想知...
K49
離線chanping
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-04-29
我冇d裝既現卡我係係lfo收的 O,bkQY$v  
學迥轉斬>金龍乍現>金龍斬/金光劍影>黃金光波>加防果招 @`opDu!  
注意金光劍影招lv係六lv就可以秒殺迪下車手不過要食中姐係下面跑過去車手下面出依招 :2 >hoAJJ  
就會由車手下面變成同車手企埋一齊到時就秒殺 正金仔vs真係好勁只係衰在冇遠招如果唔係既話就正囉 
[/quote]
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-04-29
引用第9樓chanping於2007-04-29 10:51發表的  : ah @uUHB  
我隻金仔150lv iv`O /T  
血        2596   用左裝後4074 6qN~/TnHZ  
mp      1600                   4069 Spo?i.#  
sp        1600                   3612  ~ ~uAc_  
攻         400                      1055 8l}1c=A}Vi  
.......
6S6f\gAM  
你金甲人150lv咁勁- - <FMq>d$\  
好啦 [b{CkX06  
我決定跟你用le d裝… ? J} r  
你有冇多一兩個le d裝未用?
離線chanping
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-04-29
我隻金仔150lv H&r,FmI@  
血        2596  用左裝後4074 P%)gO  
mp      1600                  4069 !O\;Nua  
sp        1600                  3612 N#lDW~e'  
攻        400                      1055 'r(1Nj  
防        400                      1419 !fBF|*/  
agi      130                      632
[/quote]
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-04-29
引用第7樓chanping於2007-04-29 10:25發表的  : 7'NwJ,$6\  
我自己都有玩金仔  s2j['g5  
我自己用果個套係咁(唔知好唔好) ngj, x7t  
兩條十卡連 皇頭 雷伯特甲 兩隻雷伯特手套 炎冰盾 龍鞋 )%!XSsY.N|  
依套裝係vs用的高防 高血 高mp 高sp 六百幾agi不過唔見快左好多(攻只係得一千到不過vs勁左好多)
u?s VcD[  
你隻金甲幾lv? ng:Q1Q9N  
講哂d能力值比我知ok?
離線chanping
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-04-29
我自己都有玩金仔  =^ T\Xs;GK  
我自己用果個套係咁(唔知好唔好) oK{ V7  
兩條十卡連 皇頭 雷伯特甲 兩隻雷伯特手套 炎冰盾 龍鞋 hHqh{:q{v  
[/quote]
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-04-29
我認為用迷手好D,因為迷手+AGI
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線自己

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-04-29
引用第4樓牙奇於2007-04-29 00:08發表的  :
唔該哂=)  <T[E=#  
咁應該用咩手?
.5  
用元手較好(個人認為)

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-04-29
引用第3樓皇道使者於2007-04-29 00:04發表的  : U!Ek'  
皇頭x1,炎冰盾x1,龍鞋x1,雷伯甲x1,皇鍊x2
N!`e}Z6S  
唔該哂=) z3uW)GQ.  
咁應該用咩手?
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-04-29
皇頭x1,炎冰盾x1,龍鞋x1,雷伯甲x1,皇鍊x2

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線月影
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-04-28
穿一,兩件agi裝就ok了!!!
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-04-28
王set好d 型ga o>VVsH  
一係 龍eq 王x2 王hand x1 元手X1 異手X1 炎冰遁 都ok /bVoErf  
[ 我愛星奇在2007-04-28 23:27重新編輯此貼 ]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個