切換到寬版
  • 2440閱讀
  • 71回復

音無小店~新增ac,升lv比摩摩星人快(重開).15億錢=60ya,爆關服務爆強閒,惡 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線豬重蠔

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-03-28
音無小店~~~~~~~升lv,爆關快到音信全無= =
------------------------------------------------------------------------------------------

我收:ac,星閃刀,ex人
                  放ac:
                    迪雲:只差oe,中極超昇,爆波(boc 155 lv)
                    冰佬:只差卡比同絕0(未開= =)
                    x士:有霸雷,魔界,有異信(未開)
                    卓男:有核爆,絕地
                      比堤:蝙蝠
                        樂雲:有x天掌,荊棘
                      windy:有十級
                        悟地:有真狂,超虎
                      ( 無e-mail,想收ex全招,最好有異的ac+e-mail.......迪倫無/有異的ac= =
                      .....咩ac都問問我= =唔該()

放:馬龍人
                    摩摩星人x2
                   忍法.人送]

(重開)幫升lv:1~60lv(30分鍾~40分鍾左右得,收60ya/我收的野)
                                       61~100(1小時30分鍾得,收60ya/我收的野)
                                         1~100(2小時,120ya/我收的野)
                                         101~128(2小時ok,收60ya/我收的野)
                                              129~137(1小時ok,收60ya/我收的野)
                                              138~145(1小時30分鍾ok,60ya/我收的野)
                                                 146~150(1小時ok,60ya/我收的野,最唔低係這= =)
         因快所以貴(唔算好貴,都係101之後貴)...........咩人物,無招都得,和尚同連拿一樣升得一樣快,有遠攻就快點點/size]
       放game錢
                 60ya=15億
                               我有超多game錢,咩ser都有........唔係bug係同fd收的

幫爆關:

幫爆:強閒(30ya/我收的野,4個字完成,最好有遠攻)
                       惡魔(40ya/我收的野,30分鍾左右得,最好有x穿)
                       bye bye(60ya/我收的野,30分鍾得,最好有遠攻)
                       不死(30ya/我收的野,30分鍾得,最好有遠攻)

只p.m........
[ 此帖被豬重蠔在2008-04-13 13:33重新編輯 ]
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2008-04-15
推推
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2008-04-14
一推在推
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2008-04-13
Re:音無小店~新增ac,升lv比摩摩星人快(重開).15億game錢=60ya,爆關服務只爆強
新增摩摩星人x2
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2008-04-13
推推推
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2008-04-12
推推
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2008-04-11
推推
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2008-04-10
有第一次交易記錄了
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2008-04-10
推推
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2008-04-09
推推推推
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2008-04-08
引用第59樓哈哈於2008-04-07 21:31發表的  :
有冇招要

sor,我都係要破空+快速+多異+鎖定,看看我post重有無野要/8.0豪華換= =
p.m我/我post說
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2008-04-08
推推推
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2008-04-08
引用第59樓哈哈於2008-04-07 21:31發表的  :
有冇招要

有....我要x空咒+機屍兩招,ok?
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2008-04-07
引用第57樓豬重蠔於2008-04-07 17:40發表的  :
哦,等我看多次先= =

有冇招要
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2008-04-07
推推推
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2008-04-07
引用第56樓哈哈於2008-04-06 22:02發表的  :
要8.0的

哦,等我看多次先= =
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2008-04-06
引用第55樓豬重蠔於2008-04-06 21:49發表的  :
SOR,唔想升lv住= =

要8.0的
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2008-04-06
引用第53樓哈哈於2008-04-06 17:36發表的  :
要咩-.-

SOR,唔想升lv住= =
離線豬重蠔
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2008-04-06
引用第52樓箭神亨利於2008-04-06 16:10發表的  :
ex信換你升lv...迪倫135-150

sor= 暫停左升lv= =太悶
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2008-04-06
引用第51樓豬重蠔於2008-04-06 16:08發表的  :
ok,thx

要咩-.-
快速回復
限100 字節

上一個 下一個