切換到寬版
  • 3210閱讀
  • 31回復

[自創小說]LFO的故事:第五集!《消滅龐士》 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小李

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-25
入廠過左幾日後: j`fQN  
"c0I2wq  
小李:救命啊!鬼啊……《迪雲、悟地、米兒、星仔、小丹死左番生係小李面前》 U avr>-  
Z*AT &7  
迪雲:邊到?! 'Vgd Qp$L$  
-4rXOmiA  
小李:無=_= :v=^-&t  
n*'i{P]  
星仔:小李!你則邊個位係邊位啊?甘令女既!中令過米兒 ]4{ )VXod  
Y]zy=8q  
米兒:你講乜野?! DC&3=Nd  
pQQN8Y~^Y  
星仔:哇……哇!救…命啊!唔好打個到…… ~0;l\^  
W^a-K  
小李:... 。其實你地泥做d乜嫁?唔會靜係比我睇星仔比人打啊 .G ^-. p  
#hp 7@ Tu  
星仔:今次我地想叫你一齊消滅龐士 H@+1I?l  
xj6@85^  
小李(心:上次比你地整到我比班畜生打到成個豬頭甘,中要我去= =''') >GbCRN~  
zmA]@'j  
小李:唔去 8OS@gpz  
)[t zAaP7  
期期:唔好啦!我都想打死個條油 C:*=tD1  
%anY'GK   
小李:但係我唔想wo…… 4 AIo,{(  
w^ AY= Fc  
期期:你搞完我……唔負責任 $nkvp`A  
I_/E0qSJI  
小李:夠啦!去啦 Yk;-]qi7  
e;|:W A  
悟地:好野 >yZe1CP  
aUy!(Y  
《唔洗講都知要經個屎蕉,都係個句:上番泥個陣成口屎》 @3^D [  
?S*Cvr+=4  
龐士:我等左你地好耐啦! @r.w+E=  
n7|8`? R^  
迪雲:受死啦 ;S&PLg Z  
Qu  x1N  
小李:甘快!一見面就op m1 tYDZ"i  
ab}Kt($  
龐士:怒雷之陣 + :IwP  
p\'0m0*   
悟地:小李快d走啊!佢放炸彈啊《雷:CS Online入面個炸彈》 <W>T!;4!  
8 vp* U  
小李:- -+睇下我既青春一擊廢紫李旋風 | w{}h6 a  
pmWt7 }  
《碰》 +jEtu[ ;  
1BjMVMH  
小李:我唔得啦 tj' xjX  
Q!91uNL  
期期:唔好離開我啊期期之轉生激吻 v)f;dq^z-  
<:n !qQS6  
《小李就甘彈左起身》 ]+"25V'L  
3} 7`?$ 5  
龐士、星仔、米兒:我地好似無對白既=_=''' !J6;F}Pd/  
'%H\ k5^  
龐士:唔好理甘多炸雷彈 [%uj+?}6O  
,+d\@:  
迪雲:"色"蜥!去啦! Nf]h8d~  
[$Dzf<0  
小李:廠家火(心:唔係又泥失控啊=0=) /e:kBjysJ  
V 6*ohC:  
《條色蜥比炸炸到!》 (u{?aG~  
h 7P<3m}  
龐士:下!甩尾,唔通你係秋明山車神?! n@JZ2K4  
'^{:HR#i  
星仔:今次我換左,唔用風扇,用風車!龐士,你受死啦!拳…… +55 +%oGl  
f@j)t%mh  
《碰!出緊個陣就一個炸彈……》 _.{I1*6Y2  
qk{+Y  
米兒:星仔!(心:期期都有激吻!我唔可以輸比佢!)米兒轉生強吻 @W1F4HYds  
m8T< x>  
星仔:我死個陣都可以得到愛人既強吻!真係太幸福啦 n9%&HDl4  
b2tUJ2p  
米兒:星仔龐士,我要同星仔報服! ppP0W `p  
HM]mOmL90N  
《碰!又炸香左》 RPB%6z$  
{f (RYj  
悟地:e?!小丹呢!甘耐都無講過野既 R<)^-- n  
7'g{:dzS*3  
小丹:旋龍!我唔會死嫁!你等我番泥啊! :~{Nf-y0`1  
Q,m&XpZ  
迪雲、悟地、小李:=_='''' J#*%r)  
<2V:tj)?P  
悟地:你地個個都有愛既人!甘好啦!你地一定要番去搵佢地啊!e到等我頂住 MQY}}a-oug  
xXRlQ|84  
《都係甘!》 ng{ "W|  
Z1y=L$t8  
龐士:車!垃圾 .N>Th/K8  
vTl7x  
小李:你呢個人實在係太可護啦.v. W\pO`FL  
m<e_Z~^G  
迪雲:小李連續甘多集!終於要出手啦 ~PtI q.BY  
?'IY0^  
小李:第八門!開  Tb[1\  
'@ {Mq%`  
龐士:好強既氣啊=口= k d9<&.y{  
{8pN]=SaJ~  
小李:受死啦! #]kO/Mr  
R_zQiSwG<  
龐士:好快既速度啊! p.|M:C\xL  
^2a63_  
《呼……!》 KCl85Wi'  
s qEOXO  
迪雲:走左=0= =L]GQ=d  
MJM<  
龐士:車!淆底獸! *~\R0ddz  
d=DQS>Nz  
小李:你錯啦! VsQ~Y,7  
n)uck5  
迪雲:甘快番既! M-V{(  
#8/pY Q;  
小李:所有人同我一齊,圍嘔 I/hq8v~S  
!zQbF&>  
小丹:旋龍 2r"J"C  
P^57a?[`  
迪雲:安雅 EM7Z g 65  
$4:Se#nl  
《就係呢個時候》 He)!Ez\X  
xO{$6M3-~  
旋龍:小丹,我地一齊泥咩咩啦 k@[{_@>4^  
E0)43  
安雅:迪雲,同你一齊甘耐,係時候啦… 8)ykXx /f@  
B2^*Sr[  
《係呢個時候,其積發生左啦!龐士因為旋龍、小丹、安雅、迪雲搞到流鼻血》 6qd?&.=r  
\~> .NH-  
小李:係時候啦!囉佢命! _J X> #h  
`{1~]?-&  
《小李囉晒龐士身上既炸彈,放晒係龐士個口到!碰……》 @q"HZO[  
Ih<.2  
小李:搞點! _$P1N^}Zs  
0^83:C ^{  
期期:佢地都甘啦!不如我地…… 7V2xg h!W  
O?$]/d  
小李:唔得!我唔係d甘既人 mMw--Gc?  
ECk* H  
期期: #Dp]S, e  
e0ULr!p  
小李:唔好啊!救命啊!強姦啊! ~7>D>! !  
KA? J:  
《就係甘,小李比期期強姦》 F EA t6  
}u]7x:lh  
Yy'CB Iq#f  
$'n?V=4  
我覺得唔係甘好笑!中有d淫《之後個d故事都會有迪、丹、旋、雅》 FGzn|I  
dC>(UDC  
《多謝支持小李自作故事!》
[ 此帖被小李在2008-08-25 18:28重新編輯 ]
離線jkliopp
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-09-14
引用第30樓波仔xd於2008-09-13 15:08發表的  :  kGAB'  
死啦- -見到D"人係到留言留D"又話入青山又點又點
我竟然睇左之後笑左-____-|||
睇到去,,吾洗講都知要經個屎蕉,都係個句:上番泥個陣成口屎 Uy|Tu~  
.......
@hwNM#>`  
=_=無奈......有時我都是
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-09-13
死啦- -見到D"人係到留言留D"又話入青山又點又點 [hV}$0#E[O  
fmD~f  
我竟然睇左之後笑左-____-||| Et y?/  
3 2"f'{  
睇到去,,吾洗講都知要經個屎蕉,都係個句:上番泥個陣成口屎 (*kKfg4Wj  
?_r{G7|D  
我笑左- -我竟然笑左十幾秒/____\
離線sam976
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-09-13
引用第28樓jkliopp於2008-09-13 07:12發表的  : t/_\w"  
成日針對人試下你地打一篇lo,咁勁. fg lN_  
人地都忍你地講膠la,你有冇d咁ge忍耐力先? ox_DEg7l  
你試下開post作story,狂比人串,你咩感受?
回:你真是人妖-_-"又男又女.....又比人破處= ="亂倫
e tL?UF$  
你睇下佢D POST先啦- -一個正常的不會比人串的:) |UB)q5I  
回:膠人
離線jkliopp
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-09-13
成日針對人試下你地打一篇lo,咁勁. $:# :"  
人地都忍你地講膠la,你有冇d咁ge忍耐力先? aX zb]">  
你試下開post作story,狂比人串,你咩感受?  p1hF.  
MK1#^9Zr  
回:你真是人妖-_-"又男又女.....又比人破處= ="亂倫
離線雪糕☆
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-09-12
冇之前d咁好
離線小李
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-08-31
引用第25樓阿星於2008-08-25 18:54發表的  :
7 h0u7N  
你又知既!
離線阿星
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-08-25
引用第23樓小李於2008-08-25 18:53發表的  :
我仲有好多野未做嫁! SIKaDIZ  
唔想死住
\jV2":[% c  
你係想做愛嗎?XD 9<iM2(IW{  
引用第24樓馬里亞斯於2008-08-25 18:54發表的  : MxUbx+_N  
?.uhp  
咁幫你唔到:o
_L` uC jA  
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-08-25
引用第22樓阿星於2008-08-25 18:53發表的  : #G?#ot2o  
點解佢次次發貼你地都話佢膠 =Ti @Y  
搵一次唔話佢膠得唔得 z_'!?K{  
打一片咁ge野出來都要幾耐下 oR!h eCnu  
你地有冇諗過佢點解要打出來? lq]8zm<\)]  
佢係想為ibbsLFO創作分享區 '大'來歡樂你地又知唔知? rZ5xQ#IA  
.......
=8TBkxG  
唔好 ;I80<SZ  
引用第23樓小李於2008-08-25 18:53發表的  : J>G'H)  
EAm31v C  
我仲有好多野未做嫁! 2~7*jA+Ab  
唔想死住
@$L|   
咁幫你唔到:o
不要看全圖
離線小李
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-08-25
引用第21樓馬里亞斯於2008-08-25 18:50發表的  :
你死左咪知囉
-|s% 5p|  
我仲有好多野未做嫁! iRcac[uV  
唔想死住
離線阿星
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-08-25
點解佢次次發貼你地都話佢膠 >ifys)wg>  
搵一次唔話佢膠得唔得  lX/7  
打一片咁ge野出來都要幾耐下 hCc%d$wVk  
你地有冇諗過佢點解要打出來? x*tCm8`{  
佢係想為ibbsLFO創作分享區 '大'來歡樂你地又知唔知? ._;It198f  
成日話佢硬膠,檢討下自己d言行好冇!
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-08-25
引用第20樓小李於2008-08-25 18:49發表的  :
點解既??
SX =^C  
你死左咪知囉
不要看全圖
離線小李
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-08-25
引用第18樓馬里亞斯於2008-08-25 18:46發表的  :
岩呀 ntL%&wY  
死左就天下太平
c^&:':Z%'  
點解既??
離線leo93305
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-08-25
引用第18樓馬里亞斯於2008-08-25 18:46發表的  :
岩呀 N$ 2Iz  
死左就天下太平
XFww|SG$  
講得好!支持你!
蘿莉有三好,身嬌,腰柔,易推倒!H
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-08-25
引用第17樓小李於2008-08-25 18:42發表的  :
入青山公路?? -PiZvge  
會死人嫁=0=
#Z_f/@b  
岩呀 cn_*,\}  
死左就天下太平
不要看全圖
離線小李
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-08-25
引用第15樓馬里亞斯於2008-08-25 18:40發表的  :
白痴所以要入青山
t~]tw  
入青山公路?? 2fdC @ V  
會死人嫁=0=
離線leo93305
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-08-25
引用第14樓小李於2008-08-25 18:40發表的  :
白痴又點啊=3=
f<2<8xS  
白痴要入青山.
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-08-25
引用第14樓小李於2008-08-25 18:40發表的  :
白痴又點啊=3=
*Y9'tHI  
白痴所以要入青山
不要看全圖
離線小李
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-08-25
引用第13樓leo93305於2008-08-25 18:38發表的  :
白痴仔一名....唉....
3D"?|rd~  
白痴又點啊=3=
離線leo93305
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-08-25
引用第12樓小李於2008-08-25 18:34發表的 :
青山公路??
WL/9r *jW  
白痴仔一名....唉....
快速回復
限100 字節

上一個 下一個