切換到寬版
  • 2165閱讀
  • 35回復

[求助]點解有人話迪倫勁?佢勁在邊度? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火炎人

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-01-13
點解有人話迪倫勁?佢勁在邊度?
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-01-17
引用第34樓lfoqazwsx於2009-01-17 10:37發表的 :
對 就係變奧義既可能 我之前係依到開左個叫人估下黃金會唔會變奧義 不過馬上鎖左
X[grV e  
[離題]當然啦,,,唔比post關於未知既事=]"[離題]
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-01-17
引用第31樓parco_123於2009-01-16 23:21發表的  :
我唔係話佢真係改廢:s "x3_cA~  
可能變奧義:o,,,, *!'00fv  
重要扣埋血:s R*VZ=i  
跟住u1一定比人狂轟=[ :8yrt bf$  
.......
K xh)'aal  
對 就係變奧義既可能 我之前係依到開左個叫人估下黃金會唔會變奧義 不過馬上鎖左
離線牙杰
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-01-17
迪倫勁係勁晒係d招度=.=... LEHlfB#z`@  
.E[k}{k,  
3頭龍  昇龍呀..唔洗講啦.. 又係屈機.. '00DUUa  
Lu1>A {et  
加埋 黃龍 仲屈=.=..所以勁
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-01-16
引用第31樓parco_123於2009-01-16 23:21發表的  :
我唔係話佢真係改廢:s z$%ntN#eNA  
可能變奧義:o,,,, e Eezd[p  
重要扣埋血:s  k<8:  
跟住u1一定比人狂轟=[ [rE,fR   
.......
]5rEwPB  
冇錯- - DV{Qbe#In  
基本上如果舊招, 4)Z78H%>  
出完黃金倉龍好采死唔去 /!jn$4fd:  
仲可以用吞天再吸血屈- -
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-01-16
引用第27樓lfoqazwsx於2009-01-16 17:40發表的 :
蒼龍改廢就一定冇可能 原因係蒼龍背後有故事幫忙 所以唔會改廢 {9_CH<$W%U  
故事講到依招無敵咁 玩家個招蒼龍如果唔係勁招會好唔對稱 有故事支持所以不會廢 `Z/"Dd;F^3  
佢如果太廢會太明顯唔對稱 冇可能既事=.= 1w1(FpQO.  
所以蒼龍係冇可能量產 因為太勁 但又唔會改廢 所以唔會量產 khW3z*e#  
.......
YujhpJ<  
我唔係話佢真係改廢:s j.AAY?L  
可能變奧義:o,,,, <7?MutHM-  
重要扣埋血:s H[!by) H  
跟住u1一定比人狂轟=[ iMJjWkk  
p.s.如果u1再出吞天一定賺死佢
離線爆丸=]
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-01-16
引用第22樓hk3286於2009-01-15 18:40發表的  :
你認為頭3招有神龍嗎? sh E>gTe  
仲有只係佢玩得神 b.;F)(  
如果人物本身屈  應該唔止咁少人玩得屈吧
hZc$`V=R  
上面例子 xNE<$Bz  
下面評論 ?w /tq!  
用一用腦諗下好嗎? $6BXoh!  
LFO咁大 H-^>Co_  
你覺得得佢一個玩得神嗎 <Cn-MOoM  
你有心玩就咩都神 0alm/or  
你冇心玩比咩你都哂氣吧 v34XcA  
本身人物跟本設定就勁 lN{-}f;TN  
暈眩極快搞掂 / m.6NVu7  
神龍容易特襲同攻都幾好 z.P) :Er  
飛龍+昇龍都夠高攻吧 v\0[B jhL?  
而且呢 W[w8@OCNf  
龍皇基本上都爆到大部份遠攻 5A:b \  
吾怕比遠屈 1Cp5a2{  
近攻格力強 n\wO[l)  
仲吾夠屈嗎?
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-01-16
-` HEIKACHOWxMO 說: N1+%[Uh9)  
我想答你..迪倫廢左邊到.
離線哈呵嘻

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-01-16
迪倫未轉暈得勁快 O: :X$O7  
未轉有遠攻 kd9hz-*  
都幾好 d7N}-nsB  
飛龍斬首格招勁 bj ZcWYT  
異轉第一招高攻 G>d@lt  
吞天同黃蒼事但一招都秒人 /mo4Q?^  
霸紫爆炸個陣範圍大
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-01-16
引用第26樓parco_123於2009-01-16 17:30發表的  : jyb/aov  
本人都有玩迪倫,,,, :1PT`:Y  
個人認為一轉頭三招已經屈到死死下,,, 1I<D `H%  
飛龍斬首好少機會破到,,, ,mx>)} l95  
真。昇龍拳上下範圍都大左,,, )k.;.7dXe  
龍皇噬因為冇功同攻低左,,所以VS可以出,,,又多左招VS遠攻,,,, b$l@Z&[]  
.......
+DY% Y `0  
蒼龍改廢就一定冇可能 原因係蒼龍背後有故事幫忙 所以唔會改廢 %D)W~q-g  
故事講到依招無敵咁 玩家個招蒼龍如果唔係勁招會好唔對稱 有故事支持所以不會廢 Ze~^+ EE  
佢如果太廢會太明顯唔對稱 冇可能既事=.= Rjqeuyj:  
所以蒼龍係冇可能量產 因為太勁 但又唔會改廢 所以唔會量產 ^dJ/>? 1  
(唔好又話我晒命 唔想依招廢 依家以經大把人有齊招迪倫我以經冇晒命既理由)
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-01-16
本人都有玩迪倫,,,, K.Nun)<  
個人認為一轉頭三招已經屈到死死下,,, b%IRIi&,  
飛龍斬首好少機會破到,,, m-xSF]q=<  
真。昇龍拳上下範圍都大左,,, h# c.HtVE  
龍皇噬因為冇功同攻低左,,所以VS可以出,,,又多左招VS遠攻,,,, dq+VW}[EO  
神龍百烈拳收唔收由你鐘意吧,,, a^ hDxeG  
不過可以突擊人咁解,,, K?+iu |$ &  
異轉三頭龍都夠玩了,,,, *yN+Xm8o  
收埋昇龍剎is ok,,,, jjN ]*{s  
不過相信GM池D會改廢蒼龍吧,,,
離線最強武者

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-01-16
GM話: 9lbe[w @  
我地特登改廢佢ga(<姐係無勁到) hK5BOq!y  
得4招就比佢咁勁,我地仲洗做生意gal? tgCEz%  
g <S&sYF5  
根本無勁到
1條評分
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-01-16
引用第21樓lfoqazwsx於2009-01-15 18:37發表的  :
真武點只咁少 真武有4個優點 =pSuyM'  
防禦(主要用途),連招,反擊,破招
6^_:N1 @  
同死神V過一次咁大把:S ]U?)_P@}  
我無迪倫用:S   SO唔知咁多- - ,tqMMBwC~_  
其實一轉我就有用 mNhVLB  
飛龍格招力勁強
離線
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-01-15
飛龍斬首再加一野真昇龍拳 /*Xr^X6  
條龍仔全中的話都食人一半血架 ;QZ}$8D6Q  
飛龍斬首亦都可以駁龍皇 都食唔少血 E&js`24 &  
真係唔可以睇少異前既迪倫 N_<wiwI <  
而家既異前迪倫也可算得上係技術型角色 L>:YGM "sL  
只要好好練準呢招連技 D3,9X#B=  
異前迪倫就好強
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-01-15
引用第19樓爆丸=]於2009-01-14 18:07發表的  :
個3招牙迪玩到好神- - W.67};',  
飛龍格力高 QY)hMo=|o8  
昇龍攻高 s1"dd7&g'  
神龍靈活 `?M?WaP  
.......
p1}m_  
你認為頭3招有神龍嗎? ]|6)'L&]*s  
仲有只係佢玩得神 yv),>4_6  
如果人物本身屈  應該唔止咁少人玩得屈吧
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-01-15
引用第14樓死神cy於2009-01-14 06:23發表的  : qL;T^ljP  
第一迪倫+點好好...之前仲好~ Of@ LEEh6  
第二同樓上一樣 k/lU]~PE  
昇龍殺高攻 39!$x[  
三龍  玩屈~ ;5cN o&  
霸紫破招 !Au @\/}  
.......
7k<6 oM1  
真武點只咁少 真武有4個優點 s+omCr|H;A  
防禦(主要用途),連招,反擊,破招
離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-01-14
勁在珍貴 ^F="'/Pq[  
異轉好玩d
離線爆丸=]
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-01-14
引用第18樓hk3286於2009-01-14 18:04發表的  :
計頭3招就算唔錯 hN"cXz"/  
但只用頭3招去唔到強吧 那齊招雷尊叫咩= =
x)0''}E~  
個3招牙迪玩到好神- - )?$zY5  
飛龍格力高 Q&?^eOI&#(  
昇龍攻高 `P4 3O gA  
神龍靈活 />0 Bm`A  
龍皇爆波
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-01-14
引用第3樓影雪於2009-01-13 21:22發表的  :
強嫁 E 5N9.t h  
昇龍高攻 $a.,; :  
斬首格招超正
x T{s%wE  
計頭3招就算唔錯 z0-[ RGg  
但只用頭3招去唔到強吧 那齊招雷尊叫咩= =
離線↗滅絕↖
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-01-14
d招高攻 @@=e-d  
快速回復