切換到寬版
  • 1115閱讀
  • 8回復

[求助]邪鬼一問 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ycps1982

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-04-23
邪鬼人地成日話pk勁 +&VY6(Zj+*  
但系要點用 'a+^= c  
招邪神怒吼的確好勁but禁技 KMy"DVqE  
另外我fd玩雷尊又成日講到夠我抽甘 ynM~&]fk#k  
佢成日話佢用電極黑洞+雷鳥屈死我 &t<g K D  
如果技術相若 ^uUA41o`eJ  
邪鬼不是比雷尊強嗎? }W:Z>vam+  
另外邪鬼2轉又勁吾勁過雷尊/黑羅剎 勁? 8,IF%Z+LI  
請高手指教一下
離線邪惡檸檬

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-04-24
引用第5樓ycps1982於2009-04-23 21:52發表的  : #$S~QS. g  
重有 a+lNXlh=  
鬼哭好似好實用 ;yN Y/  
但系吾知點解 |%5Aku0`s  
好似好易比人打爆 .-HM{6J  
系吾系招技高lv左就吾會? iYT?6Y|+  
.......
)tJaw#Mih  
係咁嫁 Ln&~t(7  
鬼哭爆果下可以破招 7c(j1:Ku-  
例如 龍翼ex既 虎威腿 EX拳 咁 &_:9.I 1  
佢整爆左就會中電.. vd#)+  
你話 光速 虎牙會整爆佢 ;6hoG(3 +  
咁緊係啦 In?+  
呢幾招都可以遠一遠飛過黎整爆個鬼哭 / S' +  
其實鬼哭用作中距離炸人比較常見 :l]qTCmY  
鬼哭起手雖然慢慢地 &1T )'Bn  
但都可以格得下招 LqD7SJ}/f  
當然 唔係對住一D高hit丫 浮空等等 $s}w23nB  
既招啦 :F"IOPfU5[  
另外 鬼哭炸中左人地之後比你連一連邪昇 唯我之類咁 <& PU%^Ha  
都幾甘嫁 =\2gnk~  
有時用鬼哭做遠打 9>- 6Y  
因為隻鬼哭行得慢 所以人地好容易就避得開 u `xQC /  
所以有時用邪波仔為佳 \e4AxLP  
要知道咩時候用鬼哭 邪波仔做距離攻擊 Ng;?hTw  
如果盲目用鬼哭 邪波仔亂車 ~Sb)i f  
只會加大你呆企既時間 C1_0 9Vc  
所以 JL#LCU ?  
鬼哭係中距離攻擊 破招 都收到唔錯效果 @Hp%4$=  
M} X `  
希望幫到你啦@@ OHAU@*[lM  
,rN$ah$CL  
引用第7樓影雪於2009-04-23 23:48發表的  : _Cz98VqRk  
hfIP   
轟異唔可以唔學=_=
D`G;C  
係..第二段有無敵身 又多hit `~d7l@6F  
唯頭果下有硬直可惜
離線影雪

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-04-23
引用第6樓ycps1982於2009-04-23 21:56發表的  :
先thx u :+\sKEzL  
BUT佢講到轟異甘勁 V/\Y(Mx c  
甘學轟異吾學邪鬼降臨得吾得 ]Zh$9YK  
.......
M __S)  
轟異唔可以唔學=_=
離線ycps1982
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-04-23
引用第1樓影雪於2009-04-23 21:33發表的  : #"r_ 3  
邪鬼頭3招在vs到都好強 8VU(+%X  
你可以看一看這些分析 WQCnkP  
http://ibbs.hk/read.php?tid=64006&keyword=%E9%82%AA%E9%AC%BC
這個是新生邪鬼的 on8$Kc  
.......
,if~%'9j  
fO5L[U^`  
先thx u aLLI\3  
BUT佢講到轟異甘勁 pheu4 8/f  
甘學轟異吾學邪鬼降臨得吾得 @mu{*. &  
反正佢話邪神降臨PK吾用的-3-
離線ycps1982
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-04-23
重有 Av n-Ug  
鬼哭好似好實用 /160pl 4  
但系吾知點解 EGv]K|   
好似好易比人打爆 2 7dS.6  
系吾系招技高lv左就吾會? $aT '~|?  
我打比提 Z?[ R;V1j  
鬼哭比佢招死光2秒都吾洗就打爆左 u& ={hJ&7  
打龍翼個虎牙炮轟 mPPB"uQ  
直情一下射爆
離線ycps1982
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-04-23
引用第3樓邪惡檸檬於2009-04-23 21:42發表的  : %( %EEt  
咁你不如同你FD vs下咪知 ey<z#Q5+  
邪鬼對雷尊 aRn""3[  
邪鬼比雷仔回魔快已經有一優勢 t=:5?}J.Q$  
雖然邪鬼同雷仔既技都一樣有電擊效果 $Sm iN'7;  
但性質有D唔同 ~k@{b&  
.......
u@Ni *)p`  
1:DA{ejS  
我吾識vs-- c*[aIqj  
我次次開技都打佢吾中 ESIeZhXVH  
佢又屈電極黑洞 sy(bL _%  
系甘出 `\ nKPj  
我都走吾到
離線邪惡檸檬

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-04-23
咁你不如同你FD vs下咪知 $K\;sn; |:  
邪鬼對雷尊 I&1.}{G>F  
邪鬼比雷仔回魔快已經有一優勢 i(# Fjp  
雖然邪鬼同雷仔既技都一樣有電擊效果 hf)R PG&  
但性質有D唔同 r|bGn#^  
邪鬼主要可以打出連技破招力高 #{)mr [c|  
雷仔雖然一樣 -0CL#RzKR  
但係雷仔偏向容易狙擊對手 o {q8An)  
因為雷仔跑得快 WwKpZ67$R  
招式 雷鳥 雷鎚果D都為加強追阻對手 JNvgUb'U  
而邪鬼 優點同雷仔相約 不過邪鬼破招力高好多 例 鬼哭 轟異 中左佢招有比較長既電擊時間 加上回魔快 連技更得心應手
離線爆丸=]
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-04-23
邪怒禁電極黑洞吾禁? g+&wgyq5  
多用唯我,轟異,頭3招 ;'!h(H  
同埋跑攻+邪昇夠打好多人 I[ 06R  
邪鬼2轉招戰之道夠破雷鳥,有技術就會夠打
離線影雪

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-04-23
邪鬼頭3招在vs到都好強 tKi ^0vE8  
你可以看一看這些分析 r)G)i;;~*  
http://ibbs.hk/read.php?tid=64006&keyword=%E9%82%AA%E9%AC%BC m&_!*3BAG  
]7|qhAh<L  
這個是新生邪鬼的 X5Y. o&  
http://ibbs.hk/read.php?tid=65059&keyword=%E9%82%AA%E9%AC%BC
快速回復
限100 字節

上一個 下一個