切換到寬版
  • 13823閱讀
  • 102回復

[分享]白帝分析(Blake) 80%[已更新3/12] [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ocean728

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-11-08
簡介: nF-l4=  
    白帝-Blake Y;\@ 5TgQ,  
傳說中的古龍騎士團的其中一員,善長使用長矛攻擊中距離的敵人,實力非凡。 a{e1g93}  
Zki bfVwe  
1< b~="  
白帝基本能力點: >xRUw5jN  
"SuG6!k3  
HP: 800[每加1點5.5] #m{F*(%  
MP: 900[每加1點6.5] 2(Xu?W 7d  
SP: 700[每加1點6] !FK)iQy$0  
STR: 17[每加1點1.7] (R s;+S  
DEF: 11[每加1點1.1] &/Gf@[  
AGI: 14[每加1點1.4] U8aNL sw  
iqF|IVPoi  
本人能力點...[未爆防=口="加上錯晒點...] &w=ul'R98  
-{oZK{a1  
用左元淨之後既重新配點=] Gp_flGdGQ  
    冇裝: i1{)\/f3  
ZXj*Vu$_4  
上左裝: -f'&JwE0=  
[:izej(\  
頭像: MO1H?U hx  
=BD |uIR  
基本動作: =q[+ e(,3  
企: uC]c`Ue  
普攻:   eiA$) rzy  
防: ?`:+SncI"b  
B%x?VOdBE  
跳: B0g?!.#23  
2Z9ck|L>  
跑: U[pR `u  
+Lr`-</VF  
跳攻: -Zg.o$  
)*}?EI4.  
跳防: (j%"iQD  
d_[ zt)  
跑攻: &?j\=%  
C pn!}!Gnf  
滾地:                               [...orz.......大得濟......] B90fUK2g  
>qMzQw2  
行:  l:a#B  
 u7&5t  
勝: 7 /" Z/^  
z2A,*|I  
敗: 9+Wf*:*EW  
(76tYt~I=  
用武器打: !6 kn>447Y  
ey:%Zy [~  
拎重野: ##" Hui  
[ ocean728在2009-12-03 20:52重新編輯此帖 ]
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2009-12-09
白帝有需要禁多mp嗎?

樓主留言:

已重新配點, , 9buI='  
但唔得閒放

離線小千千
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2009-12-08
捲一次加招帝炎,[白帝之眼]果D高攻招D怪就死晒
離線tsuihiuwai
發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2009-12-08
thx!!!!
離線bliss〞曜
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2009-12-08
引用第97樓ocean728於2009-12-08 16:22發表的 :
我最火係佢拎舊野出黎講
*$Z?Owl7  
睇落去好似新野同舊野一樣咁火wow
離線小千千
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2009-12-08
白龍之眼變白帝之眼?

樓主留言:

邊度邊度, T:*l+<?  
我打錯字-_-? =F46v{la  

離線ocean728
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2009-12-08
引用第96樓bliss〞曜於2009-12-08 00:03發表的  :
其實你都識話而加無"BUG"過 f%rZ2h)  
咁做咩要咁大反應呢?
rXq{WS`  
我最火係佢拎舊野出黎講
離線bliss〞曜
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2009-12-08
引用第95樓ocean728於2009-12-07 21:31發表的 :
你咪0n9啦, bbT$$b-  
你自己有冇BUG過? 6i@* L\ Dl  
唔好話冇, -s]@8VJA"  
你見我而家有BUG咩? M[(pLYq:  
.......
$CZ'[`+  
其實你都識話而加無"BUG"過 <T]ey  
咁做咩要咁大反應呢?
離線ocean728
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2009-12-07
引用第94樓豪仔hoxd於2009-12-07 20:56發表的  :
BUG神同你既IBBS講再見啦煩:o
(p<pF].  
你咪0n9啦, [v`kqL~  
你自己有冇BUG過? :aH5=@[!y  
唔好話冇, o=Y'ns^a(  
你見我而家有BUG咩? ]J@-,FFC  
你唔好傻啦, W2'!P c,W  
都話呢個POST係講我個白帝而唔係BUG咯, \>X!n2rLZe  
死0N9 Sb(OG 6  
係要拎番D舊野出黎講, h J0U-m  
你out唔out D呀? $tej~xZK  
自己明日之星就好似好勁咁, %r8;i  
唔抵得我拎D舊野出黎串定點呀? 7VL|\^Y`q  
唔識串就亂禁Up野學人串我, f+8 QAvh  
你幾歲呀? 'gHg&E9E&  
一睇就知小學雞啦, Xj~%kPe  
番屋企食奶奶啦, ~S\> F\v6'  
自己又唔係勁喎, ;#:AM;  
又話我BUG喎, -& =dl_m  
我係曾經有BUG而家冇, X0R EC%  
我唔信你真係冇用BUG囉, e5 }amrz  
你冇用BUG? {`,)<R>}  
省d啦, ZJ.an%4  
無神神拎番我BUG D野出黎講, V1~@   
食錯藥牙? DTSf[zP/  
有病睇獸醫啦, #'0Yzh]qc  
又唔夠我串喎, 6q6xqr:W  
係咁講我[BUG狗就BUG狗啦]就當回左我, fP\q?X@]E  
淨憬識講呢句, >H ?k0M`L  
你機械人黎架? >##Z}auY  
自己傻尻尻就咪上ibbs啦, D:/ q<<|  
如其上黎唱人, "%\hDL;  
不如自己食.屎啦
1條評分
離線豪仔hoxd
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2009-12-07
引用第85樓ocean728於2009-12-01 16:31發表的  :
X%3 ?sH  
因為你講呢D野係離開左我個POST既範圍, .Z  67  
你話你冇用過我真係唔多信, GEA1y^b6"  
不過你要堅持自己既答案我都冇計, g,rmGu3v  
.......
_DH^ K 9,9  
BUG神同你既IBBS講再見啦煩:o
離線riverho715
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2009-12-07
想講下隻白帝200速夠 255太多- -
離線真龍x倫x
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2009-12-05
做得幾好.下隻比心機!
離線bliss〞曜
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2009-12-05
成個月都係得80%:o
離線星雲
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2009-12-05
-.-d點加到咁 $t.oGd@N  
唔post好過post
死啦:( 書面語+口語原來好有腦
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2009-12-05
加了動圖啦!白色龍捲VS太硬直,麻麻地,好過冇。
離線豪仔hoxd
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2009-12-04
咁又係  我都唔想同bug狗講野:o   bug狗始終都係bug狗:)  比人篤爆左就想9認=)  聰明

樓主留言:

中:你咩料呀,冇神神又話我BUG狗,我係有BUG過,但而家都話冇咯,仲BUG乜Q狗呀? v S>'LX  
英:What are you doing? Say that I BUG dog, I was once using the BUG, but now there is no bar, why should a dog that I am BUG? cZNcplt8  
日文:何やってんです�

離線ocean728
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2009-12-04
引用第86樓雷神於2009-12-04 19:10發表的  : CW &z?Bra  
很好!你白X龍X死圖同你連技可以放D成功連到的例子出尼
a.Z@Z!*  
唔知做乜無神神上傳唔到相-_-" .P)lQk\  
我相放果個七連白龍閃架=[
離線雷神

發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2009-12-04
很好!你白X龍X死圖同你連技可以放D成功連到的例子出尼
離線ocean728
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2009-12-01
引用第84樓豪仔hoxd於2009-12-01 16:26發表的  : pZnp!!G  
人講無用又信:)?  我講係我官方人員你信唔信:o
回82樓    有用過就係有用過  d人比人捉上警局夠會留一世案底啦    我自問我真係無用過喎=  =你比人話都係你自作自受  我講野你可以唔理  無需引起罵戰:)
你開得post就係比我地入   你咁樣算唔算趕人走@@?
+X=*>^G(-  
L.HeBeO  
因為你講呢D野係離開左我個POST既範圍, : >1nkm&Eg  
你話你冇用過我真係唔多信, ==dKC;  
不過你要堅持自己既答案我都冇計, U] LDi8  
而且, {~U3|_"[pX  
係你無神神話我用BUG先, yH/A9L,Z  
仲copy d唔copy d, .e~"+Pe6b  
淨係copy我自認有玩BUG果句, }UhYwJf89  
冇copy我冇再玩果句 $v0,)ALi  
係呢度已經睇到你一定係想針對我, 3 _  
乜野有用過就係有用過? 3kn-tM  
我未認左囉, +=3=%%?C  
係你仲回POST串我, 6X \g7bg  
我都冇計, W;vNmg}mn  
係你迫我打呢篇野。
離線豪仔hoxd
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2009-12-01
人講無用又信:)?  我講係我官方人員你信唔信:o r]3-}:vU  
Pyo|Sgk  
回82樓    有用過就係有用過  d人比人捉上警局夠會留一世案底啦    我自問我真係無用過喎=  =你比人話都係你自作自受  我講野你可以唔理  無需引起罵戰:) b:dN )m  
p#@#$u-  
你開得post就係比我地入   你咁樣算唔算趕人走@@?我亦無推過舊post   我只係睇舊po咁岩搵到姐    你咁火你係解決唔到問題
快速回復
限100 字節

上一個 下一個