切換到寬版
  • 4160閱讀
  • 99回復

活動《動漫激賞大行動》活動詳情 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線587

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-07-13
今次活動將會送出大量珍貴,虛寶,當中還有很多從未售的珍貴招式,戰鬥型摩摩星人《武官》、血狂異轉信物《屍毒血素》、夜剎異轉信物《魔鬼屍棺》、從未推出實卡的邪狼丸奧義《虎之卷.火獄獸牙破》、夜剎奧義《冥鬼蓋天》、小量推出的《奧義昇龍霸》、《絕地猛虎》、《超界旋風拳》、《光流百裂腳》、《天使的擁抱》、還有其他珍貴異轉信物招式,在7月30日的香港動漫電玩節等待你。

活動形式:只要大家在動漫節的第1天內,穿著每年特製的U1-TEE到達動漫節內的『越一展館』,即可以獲得1份珍貴LFO閃卡虛寶作禮物啊!

而為了使大家可以更輕鬆購買到這件限量的U1-TEE,因此我們特別和2000FUN合作,由6月20日起在全線門市接受大家優先預訂U1-TEE。

唔想到時左騰右騰,就記住快D去 2000FUN訂購這件限量U1-TEE ,賣晒就無架喇!

想查看活動的詳情及可抽獎品資料,可到活動網頁瀏覽。

離線r仔r仔

發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2010-07-14
我今年會去
不過唔係好想買lfo野

如果有時間"可能"會排下卡倫....只有佢先吸引到我
每天上ibbs看鬼故~v~
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2010-07-14
雷鳥,鑽石風爆,狂龍斬,唯我獨尊
年年都有呢幾招
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2010-07-14
柏高 佛恆 俾人淡望了/w\

與朋友2字告別...我永遠敗北
在線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2010-07-14
引用第94樓tommywu於2010-07-14 10:32發表的  :
其實佢送返d破獄猛虎拳,炎冰.武,無尚轉生的大卡仲好

果d應該唔會再以大卡形式送
上年都有破獄猛虎拳抽

今年抽既又好似無上年咁好
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2010-07-14
引用第91樓阿路於2010-07-14 09:53發表的 :
先不理錯字
問一下,我諗U1無辦法再加新卡了(你看看今天幾多號)
不過卡既內容平均返D會好D?(例如抽、選都齊五主角招之類)

似乎越一今年技窮了

出包竟然完全無新人(或者去晒動漫,唔怕)

動漫出嘅野,故事都差唔多交代到

唔知點解比我一個感覺,個故事好快完

而且我之前聽過某人講LFO故事只到13.0,加上越一咁搞法,好難令人唔相信
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2010-07-14
引用第91樓阿路於2010-07-14 09:53發表的  :
先不理錯字

其實佢送返d破獄猛虎拳,炎冰.武,無尚轉生的大卡仲好
離線pango20000
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2010-07-14
引用第90樓龍翼87於2010-07-14 08:46發表的  :
好心就唔好咁無聊啦
係要搵機會捉U1既錯處先安落
.......

自問頂得順越一,如果唔係就叫佢u9啦=3=
捉錯字純粹希望大家唔好跟啲錯字姐..
因為學校教育的關係,所以會想捉錯字,請見諒
的確,啲野真係麻麻,奧昇個啲有得買又要抽=.="
至於神母號,冇異,唔敢玩

引用第92樓a332508於2010-07-14 10:07發表的  :

match

另外
.......

越一一向係動漫呃錢,呃慣
離線a332508
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2010-07-14
引用第82樓諾乂於2010-07-13 21:29發表的 :
武官=拉打

match

另外
本討論區某商人神母號賣人物$100

10年U1-TEE賣港幣$80

香港動漫電玩節
票價(2009年$25)

大公報
【本報訊】實習記者麥海文報道:過去十多屆在本港打響名頭的香港動漫電玩節加入加價大軍。定於七月三十日至八月三日於會展舉行的電漫節的入場票價比去年加三元至二十八元。主辦單位解釋加價決定來自租金上升,預期經濟環境改善,今屆吸引七十萬人次入場,較上屆多五萬人,而參展商收入亦預計會較往年上升一成。
票價加至28元
http://new.takungpao.com/hk/hkyw/73636_big5.html

$28+$80=$108 (未計車錢)
神母號人物係上年動漫節量產
http://www.littlefighteronline.com/hk/products_tc.php?content=good_info&product_no=13
http://www.littlefighteronline.com/hk/products_tc.php?content=good_info&product_no=14

獎品一覽
仲要寫著「只在活動送出」
u1分明係到昆d無知新手踏入昆錢陷阱
[ a332508在2010-07-14 10:15重新編輯此帖 ]
離線阿路
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2010-07-14
先不理錯字

說好的極星天呢?
爆盒中鬼斬+紫炎+光六武(拖
在線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2010-07-14
引用第81樓pango20000於2010-07-13 21:23發表的  :
除左天魔同終極魔有興趣之外,其他唔想要
逆牙狼襲   鑽石風爆  戰鬥型摩摩戰人  邪剎最強奧義  
邪剎奧義      冥鬼蓋天
.......

好心就唔好咁無聊啦
係要搵機會捉U1既錯處先安落
U1前世同你有仇咩...頂唔順佢咪唔好玩囉

入返正題,今次抽卡同揀卡D野都係麻麻
離線雷神

發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2010-07-13
神母號好樣衰
淨係得武官同黑焦吸引到我
離線ip84650
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2010-07-13
引用第87樓火仔於2010-07-13 23:01發表的  :
拿果d少到爆,奧昇呀絕猛得3個(拿咩,一定比頭3個拿哂啦)武官人物,終魔異+人,天魔異+人又係得5個,神母又係,下面果d(唔計真龍同爆真,暗昇,黑龍,滿月果d)其他得8個

上年排左5日先得張滿月
今年熱到死,上年都差d熱死,今年死都唔去
我估今年排排下可能真係中暑
排完番黎過幾日可能汁埋
今年都冇晒新意
唔知去黎做咩
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2010-07-13
拿果d少到爆,奧昇呀絕猛得3個(拿咩,一定比頭3個拿哂啦)武官人物,終魔異+人,天魔異+人又係得5個,神母又係,下面果d(唔計真龍同爆真,暗昇,黑龍,滿月果d)其他得8個
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2010-07-13
引用第84樓yy005於2010-07-13 22:53發表的  :
唔買件衫啦~_~
d野睇到我...雕聲四起

到時係會場抽次算
離線leunghoyin05
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2010-07-13
我一1早叫左人幫我訂xd
放卡倫ac連身份證380/冰火飛馳90/真龍殺+魔狼滅120 全九卡店 放ac信譽保證
離線yy005
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2010-07-13
唔買件衫啦~_~

d野睇到我...雕聲四起
分身2 zZ
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2010-07-13
引用第81樓pango20000於2010-07-13 21:23發表的  :
.......

U1好一個邪剎-  -''
離線諾乂
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2010-07-13
武官=拉打
離線pango20000
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2010-07-13

冥鬼蓋天      (數量:5)
                      邪剎最強奧義
咳咳...咁多新野出啊,今次動漫越一做得唔錯嘛(大誤)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個