切換到寬版
  • 5660閱讀
  • 138回復

YLA小店,急放所有野 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線yla09613

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-03-13
歡迎光臨YLA小店,貨品雖不多,但價錢公平,包保唔洗你蝕錢!!

為預防昆狗,特別刊登此圖來警告昆狗小心!!

請先回post再搵我,唔該

現在新增入數,要入數可pm我(只限恆生)

好野在下面!!請慢慢細心睇睇!!

小幫助:可以按ctrl+f 來協助你搵你需要的物品,冇就幫助不了你

放:
一個ac,內有5隻異轉,多套勁裝,齊招,有意pm我或加我msn,價高者得,急放
153lv異轉霍雷齊哂
151lv異轉蓮娜齊哂
158lv達爾異轉差地龍斬
150lv悟地異轉齊哂
150lv卓男異轉齊哂
118lv菲沙差零度
107lv地尊差滿月斬
108lv迪雲差終昇
80lv亨利齊哂
57lv樂雲差咩咩之心
全部人有一套頂裝
         .
         .
         .

迪雲:迪氏全家幅,散彈波,真龍怒嚎,真龍波

星奇:真十字旋風拳,破空拳,奧義,粉身碎骨,魔界地獄

米兒:女媧遺書

小丹:沖天腿,璇瓏的手帕,音速射球,豹皇疾風腿

悟地:人物,狂虎斬

璇瓏:野蠻之女,人物,璇瓏流星拳

馬龍:人物,獨龍鑽,英雄勳章,超獨龍鑽,毒龍鑽

域多:人物,彈地小刀,鎖定追擊

歷奇:霸王流星擊,鬥志激昂

茱迪:伏虎勢,人物

佛覺:人物,佛我同在,達摩禪震

佛恆:如來神掌

幻音神巫 :人物,詛咒迷霧,吸精大法

琪琪:亂拋垃圾,淑女旋風腿

亞真 :人物,毒霧攻擊

姬絲:人物,藥水投擲

紅魔鬼:人物

柏高:轟天密林,瘋狂襲擊

托比:托比,究極爆裂破,臭氣沖天

申武玄:泰山壓頂勢

玄武:人物,怒虎棍法

菲雲:烈火焚身

溫蒂:風之精靈

霍雷:雷鳥

樂雲:凌霄舞空,荊棘纏身

達爾:求敗刀法,必殺一斬,狂龍斬,天刀秘笈

約翰 :人物,魔法王密碼,防護壁

亨利:人物,后羿的眼睛,緩速箭

陸道:阿修羅的慈愛,忍流化雨,忍法.控影術

卓男:鋼鐵護甲,極光刺擊,核子爆彈

龍翼:狂虎彈,我行我道

龍翼EX:極惡邪靈,鬼神震怒,餓虎殺,超猛虎拳EX

安雅:獄之探戈,酋空咒,爆極破,潛龍爪

蓮娜:魔骨鐮刀,異角之門

奧龍:狂獸怒吼炮,

比提:亡命光束,慘絕人寰,吸血

邪鬼:唯我獨尊,比堤墨鏡,轟裂異度空間

龐士:暗黑石破天驚,練獄之門

金甲人:金光劍影

地藏十兵衛:閃影斬,五連殺,殘影術

泰加:連環旋風閃,旋風炮拳,唯我獨尊

撒卡:人物

黑羅剎:人物

巫神:人物

另放大量白卡和已入的閃卡,要可搵我

收: 入數
      GASH

★面交只限元朗
[ yla09613在2009-09-06 16:57重新編輯此帖 ]
離線yla09613
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-03-13
YLA小店1樓
要的就用以下方法找我

msn: [email protected]
e-mail: [email protected]

我心中的白名單:
牙彥: 同學,好人,信譽度:★★★★★
hkargo:比先,好人信譽度:★★★★☆

黑名單:名字(昆我3招)

交易記錄:

ibbs:
1:用38$換得牙彥的漫天
2:用卓男人物換得暴走疾風的狂龍斬
3:用雷鳥換得牙彥的$20
4:送了愛心光波比牙彥
5:用60ya換得大俠陳的卓男異信(本來係絕一)
6:用邪怒換得大俠陳的米粒
7:用入數換得1551的核子爆彈
8:用巫神人物+冰五+真昇換得小影乂的極光+降龍掌
9:用60網用換得大俠陳的一套裝
10:用炎冰重炮換得牙彥的$10
11:用入數換得中毒腦人的5招
12:用60ya換得小影乂的裝
13:用比提人物換得大俠陳的裝
14:用真豹換得牙彥的絕音
15:用聖女+滅人換得大俠陳的升lv
16:用60ya換得牙影的求敗+中裝
17:用60ya手換得大俠陳的樂雲招+裝
18:用升lv服務換得牙彥的皇衣一件
19:用金光劍影換得hkargo的卡合
20:用$20換得adam6hau的冰尊異信
21:用60ya換得奶茶樂園的2套裝
22:用60YA+中盾換得alex2007的蓋亞人物
23:用入數換得中毒腦人的剋-絕擊
24:用極惡邪靈換得牙彥的一套頂裝+兩億lfo錢
25:用入數換得名字的升lv服務
26:用勢空換得1996anthony的15$
27:用約翰人物換得1996anthony的天魔人物
28:用魔界+入數換得名宇的升lv服務
29:用$20換得牙彥的龍光炮
30:用宇宙冰河換得nam1996的60ya
31:用免費換我名字的升招lv服務
32:用凌霄舞空換得牙彥的$15(差$5)
33:用奧信換得johnkenny的升lv服務
34:用60YA換得失敗者的驚天掌
35:用域多異信換得牙彥的真龍波
36:用虐殺毒爪換得☆gaia☆的超昇龍霸
37:用武元訣換得牙奇的網用
38:用米粒換得hkargo的雷護
39:用終鍊2條換得牙彥的升lv
40:用十卡鍊換得牙彥的lfo錢
41:用武元訣+天尊人物換得1996anthony的馬龍的日記+怒虎棍法
42:用升lv換得牙彥的裝
43:用孤狼高鳴+酋空咒換得名字的網用錢
44:用戰之道+升LV換得johnkenny的冰寒
45:用審火+風異信換得johnkenny的升lv
46:用原始冰塊+神之寬恕換得kenkwok246的$30入數
47:用衝爆牛獄換得a0211159的200 i gash
48:用撒卡加夾狼換得a0211159的400 i gash
49:用亨利人物加亨利異信換得a0211159的200 i gash

msn:
1:用60yahoo換msn某個人的達爾人物+絕龍劍
2:用金光劍影換[email protected]的勁裝&幫升deep
3:用蓮娜人物換得msn某個人(刪左佢msn)的邪鬼異信

lfo:
1:用五連殺換得BANK一個黑羅剎人物玩家的烈寒刀
2:用鑽風換得心殤.絕對零度的絕地一擊
3:用招(唔記得左係咩招)換達爾★Tsuntat的裝+錢
4:用霍雷人物換anya1297的真狂
5:用未入的鳳凰吊墜換得52013143的古龍骨盾+lfo錢

其他:
1:用魔法皇密碼換得馮同學的$20
2:用$15換得陳朋友的極地大火山
3:用$10換得陳朋友的超虎斬和幾張白卡
4:用霍雷人物換得同學的真豹影拳
5:用冰川+邪狼凍牙拳換某個人的達爾異招
6:用絕龍劍換某個人的裝+錢

交易記錄總數:63個

★以上所有交易記錄都是成功的
[ yla09613在2009-09-06 17:01重新編輯此帖 ]
離線davidexll
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-03-13
我有漫天,降龍同狂龍亂舞,用唔用網錢收?
離線職業
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-03-13
漫天~~唯我~~要唔要~~你出~~la~~
離線草帽路飛
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-03-13
狂龍亂舞 80hkd
黃大仙地鐵站 面交 要唔要

離線yla09613
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-03-14
引用第3樓職業於2007-03-13 21:19發表的  :
漫天~~唯我~~要唔要~~你出~~la~~

我要唯我
離線yla09613
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-03-14
唯我幾錢
離線yla09613
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-03-14
引用第4樓草帽路飛於2007-03-13 21:28發表的  :
狂龍亂舞 80hkd
黃大仙地鐵站 面交 要唔要

唔要了,唔該
[ 此帖被yla09613在2008-02-28 19:43重新編輯 ]
離線mickyho1314
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-03-14
i want the skill
離線yla09613
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-03-14
引用第8樓mickyho1314於2007-03-14 16:03發表的  :
i want the skill

你要咩野招
[ 此帖被yla09613在2008-04-28 19:48重新編輯 ]
離線yla09613
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-03-15
推一推先= =
[ 此帖被yla09613在2008-02-16 20:29重新編輯 ]
離線yla09613
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-03-15
睇睇啦=]
[ 此帖被yla09613在2008-04-28 19:48重新編輯 ]
離線yla09613
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-05-04
睇睇有咩岩啦,唔洗急ga~~
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-05-04
我有狂虎斬
用咩換
離線yla09613
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-05-04
引用第13樓神‧嵐於2007-05-04 19:42發表的  :
我有狂虎斬
用咩換

我放既野,
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-05-04
引用第14樓yla09613於2007-05-04 19:47發表的  :
我放既野,

冇野想要bo=  =
sor
離線yla09613
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-05-04
咁唔洗,唔該
離線yla09613
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-05-09
睇睇有咩岩啦,
離線yla09613
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-05-15
現收防護壁,有唔該add我,唔該
離線草帽路飛
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-05-15
狂虎斬換比提人物 可以嗎?
我post:
http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=15777&fpage=0&toread=&page=1
pm交你比先
可以嗎?

快速回復
限100 字節

上一個 下一個