切換到寬版
  • 25761閱讀
  • 1348回復

█████賣好多舊招//用左既閃,白卡'最後要錢唔要貨牙!!█████ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線jahn1

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-09-18
— 本帖被 暴走疾風 執行取消加亮操作(2007-07-08) —
我唔想玩lfo 因為好悶賣野先  (自出)收$~ 唔收yahoo~
msn:[email protected]
迪雲:真龍波,
星奇:旋風炮拳(新)
米兒:愛心轟炸
小丹:
悟地:
馬龍:馬龍卡,獨龍鑽,超獨龍鑽
歷奇:鬥志激昂(新)
域多:
佛覺:立地成佛,佛我同在,達摩禪震
佛恆:如來神掌
茱迪:
溫蒂:溫蒂卡(yahoo)
霍雷:
亨利:矢雨驟臨,后羿的眼睛
陸道:
金甲人:
亞真:毒霧攻擊,猛毒掌
幻音神巫:幻音神巫人物,吸精大法
紅魔鬼:熔岩彈,末日火焰
比堤:
天魔:炎冰重炮
龍翼EX:
琪琪:琪琪卡人物
柏高:神探快槍手
姬絲:姬絲人物
卓男:五百萬匹引擎(卓男異轉)
安雅:獄之探戈
泰加:連環旋風閃 ,唯我獨尊, 真虎翔霸
蓮娜:蓮娜人物
樂雲:凌霄舞空
奧龍:奧龍人物
黑龍剎:黑羅剎人物

有很多召換書 (卡來的"''

白卡(lfo)1$內比你   (冇用過的)

用左的閃卡幾3$之內一張

有好多召換書/裝 打黎問~:在law,peak的~
有意找我請打6685 0767找呀恆

黑名單:~樹熊~ 佢昆我狂龍斬

交易記錄
1,chinyiufai用左150$買左約翰卡,破邪結界,透身咒
2,davis168用左水盾8好s換我真虎翔霸
3,同學用100$買左我1m彩虹卡
4,同學用左80 $收左必殺一斬
5,同學用左40$收大天使之降臨
6,同學賣米兒1$比我
7,同學用60$收陸道人物
8,chingpo用40$放超毒龍比我
9,chngpo用大天,愛心,龍fly換我潛龍爪
10,同學用70$換我魔導使之榮光,神之寬恕
11,同學用米兒技換我真龍波,龍光炮
12,用$230買中毒腦人蓮娜人物
13,用$20買中毒腦人一set裝+野
14,chanping彗星閃刀換炎冰重炮
15,chanping破空閃換炎冰重炮
16,宇宙冰河賣比game友 110$
17,同學用22$叫我幫佢買V6.0決戰聖域篇(新手包)
18,我的同學用了18$ 抽了我的白卡
19,我既同學呀熊用10$換我冰機甲書
20,送出亨利人物給我最好fd
21,matthew用真升換我 50$+媽咪面
22,中毒老人用亂拋垃圾換我50$
23,中毒老人用淑女旋風腿換我50$  
24,中毒老人用一set裝換我20$
25,bbs唔知誰打比我用臀臀旋風炮換我龐士book
26,clarence2424用100$換我真虎
27,悠龍 (2000fun)用890火換我究極爆裂破
28,悠龍 (2000fun)用007火換我米兒
29,悠龍 (2000fun)用079火換我必一
30,陌路人用90$換我五百萬匹引擎
31,陌路人用獄之探戈,泰加連環旋風閃 , 金光劍影,吸精大法換我五百萬匹引擎
32,陌路人路下小店用達摩禪震換我20$
33,陌路人路下小店用金龍乍現換我15$
34,用100$換 chingpo狂龍亂舞~
35,降龍掌,漫天飛矢,矢雨驟臨換左我同學110$ 佢分期比我
36,狂龍亂舞換左一個叫天殺既人85$
37,@城@用80$賣蓮娜比我                                  \
38,@城@買左我用過既閃卡:愛心轟炸3$
39,@城@買左我用過既閃卡:龍飛鳳舞2$
40,@城@買左我用過既閃卡:破邪結界2$
41,@城@買左我用過既閃卡:大轟炸2$
42,@城@買左我用過既閃卡:超昇龍霸:2$
43,@城@買左我用過既閃卡極地大火山3$
44,,@城@買左我用過既閃卡:究極爆裂破2$           同學價佢大量買賣thx佢呀
45,,@城@買左我用過既閃卡:真虎3$
46,@城@買左我用過既閃卡:陸道2$
47,@城@買左我用過既閃卡:火鳳凰3$
48,,@城@買左我用過既閃卡:邪鬼4$
49,,@城@買左我用過既閃卡:天魔4$
50,@城@買左我用過既閃卡:邪神降臨3$
51,,@城@用x魂十字斬換我豹影拳
52,@城@買左我用過既閃卡:爆破拳2$
53,@城@買左我用過既閃卡:狂虎斬:2$
54,@城@用無極地獄換我 20$                            /
55.chanping用80$換我霸雷彈
56.陌路人用地龍波換我無極地獄
57.chanping用絕地一撃換我60$yahoo
58.1551用核子爆彈換我250$
59.中毒超人用卓男換我 50$
60.中毒超人用卓男異信換我 50$
61.亞飆wraind用120$換我真虎
62.chanping用25$收我霸王轟山拳
63.小聰用3招換我60yahoo 1.吸精大法
63.小聰用3招換我60yahoo  2.魔獸召喚
64.小聰用3招換我60yahoo  3.詛迷
65.細路用快速逃走換我20$
66.真龍在天升我幻音神婆由76-105換我亨利異信-_-
67.PEAK既fox.DX 用吸血換我愛轟 (佢比先) 係game交收
68太陽王子用 25$換我達摩禪震
69.烈火焚身換細路 20$
70.,@城@用60$換我雷神之x
71.我用馬龍異招加60yahoo換牙凌真虎真狂
72.我用60yahoo$換小男孩米加粒子同亡命光速
73.harry13140用$50 換我 追魂十字斬加 用過既閃卡
74.寂寞用$20   換我用過既閃,白卡
75.jackykit用70$  換我:金龍斬,金光劍影,金龍乍現  加送用過既閃卡
76.steve108108用600點i-gash換左我邪鬼唯我獨尊&女媧遺書
[ jahn1在2009-05-22 23:07重新編輯此帖 ]
賣lfo勁多野 因為唔想玩
離線samwong0122
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-09-18
達爾卡 $50 ok ?
離線目狗
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-09-18
魔導使之榮光,大天使之降臨,豹影拳←60網用ok?
得就pm我,唔得唔駛理
[ 此貼被目狗在2006-09-18 19:51重新編輯 ]
http://bbs.games-bbs.com/read-htm-tid-7988.html
lfo交易帖
離線davidsamtom
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-09-18
豹影拳10$/旋風炮拳10$/霸雷彈10$/霸王轟山拳10$/熔岩彈5$ok???
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線jahn1
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-09-18
引用第1樓samwong01222006-09-18 17:17發表的“”:
達爾卡 $50 ok ?

達爾50$你咩事呀

引用第3樓davidsamtom2006-09-18 19:19發表的“”:
豹影拳10$/旋風炮拳10$/霸雷彈10$/霸王轟山拳10$/熔岩彈5$ok???

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-09-18
達爾50$你咩事呀

冇事 =o= $50 please la
[p:4]
離線jahn1
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-09-18
引用第5樓samwong01222006-09-18 20:51發表的“”:
冇事 =o= $50 please la

達爾出$太小 要其他la
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-09-18
引用第6樓jahn12006-09-18 21:22發表的“”:
達爾出$太小 要其他la

$50 + 霸王轟山拳 + 龍光炮 + 臀臀旋風炮 + 乘風腿 + 霸王流星擊 ch ok ?

全是現卡的,你一張一張拿出去sell都值la .

5張卡+$50 ch your 達爾,求求你la !!!

please!!! please !!! PLEASE !!! PLEASE !!!

[ 此貼被samwong0122在2006-09-18 22:19重新編� ]
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-09-19
引用第3樓davidsamtom2006-09-18 19:19發表的“”:

OK????
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線jahn1
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-09-19
引用第8樓davidsamtom2006-09-19 17:43發表的“”:
OK????

嘩出$太小呀=.=
離線目狗
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-09-19
魔導使之榮光,大天使之降臨,←60網用ok?
http://bbs.games-bbs.com/read-htm-tid-7988.html
lfo交易帖
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-09-19
引用第0樓jahn12006-09-18 17:07發表的“jahn1(恆) 小店唔好出$太小”:
我唔想玩lfo 因為好悶賣野先
.......

係唔係因為U1??
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線超絕龍
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-09-19
達爾 一舊!!!得唔得呀恆仔!!!
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-09-20
引用第7樓samwong01222006-09-18 21:54發表的“”:
$50 + 霸王轟山拳 + 龍光炮 + 臀臀旋風炮 + 乘風腿 + 霸王流星擊 ch ok ?
全是現卡的,你一張一張拿出去sell都值la .
.......

ok ? ok ?
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-09-20
引用第9樓jahn12006-09-19 21:34發表的“”:
嘩出$太小呀=.=

豹影拳+旋風炮拳20$ok???
離線jahn1
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-09-20
引用第12樓超絕龍2006-09-19 22:54發表的“”:
達爾 一舊!!!得唔得呀恆仔!!!

matthew你都有deep la買咩姐
離線jahn1
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-09-20
引用第14樓davidsamtom2006-09-20 17:11發表的“”:
豹影拳+旋風炮拳20$ok???

豹影拳20$ 就ok
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-09-20
ok...
What交???
仲有,旋風炮拳$????
離線stinky
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-09-20
我想要絕地,你收咩??
talk in msn ok? msn:[email protected]
只限msn交za!
離線jahn1
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-09-20
引用第17樓davidsamtom2006-09-20 17:36發表的“”:
ok...
What交???
仲有,旋風炮拳$????

旋風炮拳好多$$
快速回復
限100 字節

上一個 下一個