切換到寬版
  • 4668閱讀
  • 83回復

[自創小說]上帝之手之再臨(第八章黎啦)+巫神外傳和幫FD做的極限親衛兵外傳 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線12311
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-02-09
第四章預先同大家見面呀.跟大家說說,迪諾夫會在近期內死亡,死法當然要大家估下啦
牙翼最強守護!
奪去少女們的貞操 就不怕有其他壞人會奪走她們的貞操
為了保護少女們的身體!! 只好將身體交纏在一起!
離線幻影.箭
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-02-09
Re:上帝之手之再臨(第四章要同大家見面啦)只限bank有獎問題(關於我故事問 ..
1.七隻兇獸的基因 ;4!=DFbU  
2.瘋狂龍皇殺 *i`v~ >  
3.真豹影拳 JxjP@nr  
我要皇衣 #:$O=@@?M  
=============================================================================== 3@&bxYXm  
題外話:陸道的師兄更新左la,快d去睇= =
箭豬一隻
離線12311
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-02-09
Re
引用第21樓幻影.箭於2008-02-09 02:57發表的 Re:上帝之手之再臨(第四章要同大家見面啦)只限bank有獎問題(關於我故事問 .. : N<(HPE};  
1.七隻兇獸的基因 yIOLs}!SF  
2.瘋狂龍皇殺 cS}r9ga Q  
3.真豹影拳 ;+ G9-  
我要皇衣 ^ |aNG`|O  
=============================================================================== NgHpIonC  
.......
,>u=gA&}  
你在bank叫什麼 我馬上比你
牙翼最強守護!
離線幻影.箭
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-02-09
Re:Re
引用第22樓12311於2008-02-09 02:58發表的 Re :
你在bank叫什麼 我馬上比你
w>qCg XU3  
[Uli>/%JB  
狂. 火之影 # .<V^  
係神秘人前等 !%xP}{(7  
你叫咩?
箭豬一隻
離線12311
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-02-09
Re:Re:Re
引用第23樓幻影.箭於2008-02-09 02:59發表的 Re:Re :
狂. 火之影 aV>aiR=  
係神秘人前等 ? } (=  
你叫咩?
v7IzDz6gF  
我開卍全虛一護卍會合你
牙翼最強守護!
離線johnkenny
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-02-09
Re:上帝之手之再臨(第四章要同大家見面啦)只限bank有獎問題(關於我故事問 ..
1.霍雷同溫蒂 K:5eek  
2.超黑龍之怒 -<N&0F4|*  
3.菲雲 K`k'}(vj  
答晒問題了 係咪有獎品

Rubbish Fox
離線小桔
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-02-09
第4章上好好睇,難道卓男會變成終極卓男?
潛完水上岸了
離線靚女神速
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-02-09
1.雷尊者和風尊者 Hs0p W5oZ  
2.超黑龍之怒 68t}w^=  
3菲雲  {3edTu  
我要皇衣
離線12311
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-02-09
johnkenny 你pm我
牙翼最強守護!
離線12311
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-02-09
更新左啦
牙翼最強守護!
離線12311
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-02-09
Re:上帝之手之再臨(第四章暴走(上)完成)只限bank有獎問題(關於我故事問題)
怎沒人回...已經更新多次了
牙翼最強守護!
離線johnkenny
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-02-09
1.核子爆彈 Hi,t@!!  
2.馬龍家 y] V1b{9p  
3.烈火爆擊 'K@0Wp  
係咪又可以有獎品==?

Rubbish Fox
離線幻影.箭
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-02-09
1.核子爆彈  [aW =  
2.馬龍家 }NmNanW^  
3.烈光爆擊 RA1yr+)  
我要終極鞋 tIZ~^*'  
樓上錯左,唔係烈火爆擊
箭豬一隻
離線小桔
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-02-09
好好睇,就算係劇本都一樣  i g71/'D  
加油
潛完水上岸了
離線12311
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-02-09
引用第32樓幻影.箭於2008-02-09 17:25發表的  : pj{\T?(  
1.核子爆彈 t&RruwN_;  
2.馬龍家 S%6U~@hig  
3.烈光爆擊 [_!O<z_sB  
我要終極鞋 rY}B-6qJn  
樓上錯左,唔係烈火爆擊
tk?UX7F  
你都冇得拎= = ?p^2Z6J'$  
引用第31樓johnkenny於2008-02-09 17:19發表的  : YD_]!HK}  
1.核子爆彈 AFm1t2,+;  
2.馬龍家 - r#K#v3  
3.烈火爆擊 :L$4*8@`+  
係咪又可以有獎品==?
Q:o 7G|C  
你就算岩,都冇野拎 因為每人只可拎一次
牙翼最強守護!
離線幻影.箭
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-02-09
引用第34樓12311於2008-02-09 17:44發表的  :
你就算岩,都冇野拎 因為每人只可拎一次
SG'JE}jzO  
uP|FJLY  
y? V2 `> ]/|  
你又冇寫= = n9oR)&:o  
我真係急要架= =
箭豬一隻
離線12311
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-02-09
引用第35樓幻影.箭於2008-02-09 17:45發表的  :
y? 1f//wk|  
你又冇寫= = 3% vis\~^  
我真係急要架= =
4rp6 C/i  
咁我E家寫番
牙翼最強守護!
離線硬膠之影
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-02-09
引用第36樓12311於2008-02-09 17:45發表的  :
咁我E家寫番
;`jU_  
14l; *  
1.卓男DX y T:!%\F9  
2.新生迪雲 Pj!%ym3A  
3.連屍骸都沒剩 !S,pRS+  
我表哥(幻影.箭)唔拎得姐,唔代表我唔拎得,反正我同我表哥用同一個LFO AC,呵呵
離線希仔
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-02-09
1.卓男在第5章強化後叫做卓男DX

樓主留言:

要全部答晒= =

金句:
離線12311
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-02-09
引用第37樓硬膠之影於2008-02-09 17:49發表的  :
1.核子爆彈 ._(z~3s  
2.馬龍家 YiNo#M91  
3.烈光爆擊 c#x7N9;"!  
.......
p[gAZ9  
代表呀,仲有這個問題被我刪左啦
牙翼最強守護!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個