切換到寬版
  • 1264閱讀
  • 47回復

大家認為遲d會唔會有元力多抽? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線davidsamtom

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-03-05
— 本帖被 chy2003 執行鎖定操作(2007-03-05) —
本次投票已結束

最多可選1項,共有12人參與,

8(66.67%)

4(33.33%)

大家認為遲d會唔會有元力多抽?
我認為會
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-03-05
我諗唔會- -
不過希望會
離線francis
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-03-05
一定會,唔係u1點賺你錢。

放迪倫acc
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-03-05
引用第2樓francis於2007-03-05 16:29發表的  :
一定會,唔係u1點賺你錢。

咁又係...
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-03-05
抽就唔會嫁la,不過可能買D野就會
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-03-05
一定有= =但係抽就冇可能= ="買就一定有!!!
離線自己

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-03-05
抽卡的話就永遠冇可能

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-03-05
引用第6樓p017hyt於2007-03-05 16:35發表的  :
抽卡的話就永遠冇可能

y???
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-03-05
引用第7樓davidsamtom於2007-03-05 16:35發表的  :
y???[表情]

因為咁樣抽卡都有=-=u1就好唔抵= =
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-03-05
引用第8樓爪皇凌雨於2007-03-05 16:45發表的  :
因為咁樣抽卡都有=-=u1就好唔抵= =

咁都唔係話冇可能既
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-03-05
引用第9樓davidsamtom於2007-03-05 17:03發表的  :
哦[表情]
咁都唔係話冇可能既[表情]

如果抽卡都有就正!!!= ="一定買!!!
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-03-05
一定會嫁!每隻game都一定有經驗周,經驗加倍呢d野嫁啦
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線自己

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-03-05
引用第10樓爪皇凌雨於2007-03-05 17:06發表的  :
如果抽卡都有就正!!!= ="一定買!!!

贊同你,而且抽卡如果抽倒產品包的野,好似好怪(招式唔計)
情怳就好似抽卡唔會抽倒1.0/2.0/3.0/4.0/5.0/6.0的產品包升級序號咁

離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-03-05
引用第12樓p017hyt於2007-03-05 17:13發表的  :
情怳就好似抽卡唔會抽倒1.0/2.0/3.0/4.0/5.0/6.0的產品包升級序號咁

不過我諗機會好小有得抽卡就有= ="無錯係好怪....
但係如果真係有的話u1有可以搵錢= ="(比我都會咁)
離線y.k.h.
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-03-05
我認為遲d唔會有元力多抽

離線qu6od1it3
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-03-05
引用第12樓p017hyt於2007-03-05 17:13發表的  :
就好似抽卡唔會抽倒1.0/2.0/3.0/4.0/5.0/6.0的產品包升級序號咁

語癌以現時醫學係可以醫治的
產品包所說的是包括啥?
抽到有啥怪?

andthen下面打錯字...語癌的下次請認真打篇有價值既文章出黎

元力多有呢個設計..出左一次...玩家反應非常好...一定會有下次...但至於有冇得抽卡係一個未知知數...可能係係產品包送(請注意是可能(Maybe))
引用第6樓p017hyt於2007-03-05 16:35發表的  :
抽卡的話就永遠冇可能

andthen加元力多落卡到並唔代表U1會蝕錢...
解說:
一百張閃卡內只有一張是元力多如何?
一千張閃卡內只有一張是元力多如何?
請看看比例才說話...如果有你會點
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-03-05
有就好
我估冇
離線自己

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-03-05
引用第15樓qu6od1it3於2007-03-05 17:25發表的  :
andthen加元力多落卡到並唔代表U1會蝕錢...
解說:
一百張閃卡內只有一張是元力多如何?
.......

別呃post啦,呃post怪,錯字有咩咁出奇,下下都疾住晒,你仲細咩,根據現時醫學上來說,別字專住症的人都是無藥可救的,患有別字專住症的人都對別人寫錯字而有暴力傾向,引起幻覺,更會有自殺的傾向,請閣下準備自己的身事
回:其實開呢個post有d無聊,因為無人(u1做野的人唔計)知道u1會唔會比元力多我地抽,就算我地點估都唔會改變事實
另外:閣下係乜水,完全唔知你的說話有冇說服力

離線qu6od1it3
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-03-05
引用第17樓p017hyt於2007-03-05 17:53發表的  :
別呃post啦,呃post怪,錯字有咩咁出奇,下下都疾住晒,你仲細咩,根據現時醫學上來說,別字專住症的人都是無藥可救的,患有別字專住症的人都對別人寫錯字而有暴力傾向,引起幻覺,更會有自殺的傾向,請閣下準備自己的身事
回:其實開呢個post有d無聊,因為無人(u1做野的人唔計)知道u1會唔會比元力多我地抽,就算我地點估都唔會改變事實

別字專住症....你又語癌^^?
andthen我有冇暴力傾向,幻覺,自殺都唔關於你既事
但你既語癌真係好嚴重....建議你可以使用編輯功能
另外...你未有資格知道我係乜水...
離線天魔123
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-03-05
引用第17樓p017hyt於2007-03-05 17:53發表的  :

條友有呃post咩...唔好亂用呃post呢個詞語好唔好??
我睇你真係有語癌....咁快就發作...亂用呃post...
佢有回樓上既文章...如果你唔係鬥雞睇唔到...應該都清楚....