切換到寬版
  • 5783閱讀
  • 121回復

[遊戲手繪圖]肥祈畫廊  新增:龐龐(遲D會再加) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線浚仔
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2007-02-26
Re:肥祈畫廊 新增:新生米兒(超級靚女AR>3<)新生小丹(遲D會再加)比下 mark
好靚 ! 好靚 ! {=Y&q~:8v  
99.99分 ~ =z dti'2{4  
努力 !
離線超強肥祈
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2007-02-26
Re:Re:肥祈畫廊 新增:新生米兒(超級靚女AR>3<)新生小丹(遲D會再加)比下 ma
引用第20樓wck19932007-02-26 22:25發表的: /J:j '6  
好靚 ! 好靚 ! XDQ1gg`  
99.99分 ~ |F`'m":$m  
努力 !
BcWReyO<M  
多謝^.^
離線Qoo

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2007-02-26
Re:肥祈畫廊 新增:新生米兒(超級靚女AR>3<)新生小丹(遲D會再加)比下 mark
新增左啦>o<好靚><!!!下次畫邪鬼黎睇下丫-0-
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2007-02-26
哇!!!超索的光兒,美化了很多【噴血中】
離線Qoo

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2007-02-26
Re:Re:肥祈畫廊 新增:新生米兒(超級靚女AR>3<)新生小丹(遲D會再加)比下 ma
引用第23樓狂虎ex2007-02-26 23:00發表的: }0 Z3Lrv  
哇!!!超索的光兒,美化了很多【噴血中】
Y (Q8P{@(  
好似阿婆變左做少女咁=_=神來之筆
離線alexpoon237
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2007-02-27
VERY GOOD!!!!
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2007-02-27
1.我要比63.5分你 =VDN9-/.  
強化菲沙你睇落十足十十 =5+:<e,&  
但你睇我眼神 輪廓 好大分別 比我扣佐5分 V;.=O}Lr  
2.星奇呢幅係眼神差d (xMAo;s_  
3.一d都唔靚,重好唔似 比我扣佐好多分 m%akx@{WL  
4.又係一幅完全唔似的畫......所以我比63.5你
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線=小丹=
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2007-02-27
好....85,畫多d la,十卜你.....叫lfo123收la= =
離線真.飛鳥
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2007-02-27
幾好啊
離線小聰

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2007-02-27
引用第26樓痴人2007-02-27 10:03發表的: q|h#J}\  
1.我要比63.5分你 upi\pXv  
強化菲沙你睇落十足十十 sYa;vg4[  
但你睇我眼神 輪廓 好大分別 比我扣佐5分 &Zy% Zz  
2.星奇呢幅係眼神差d P.#@1_:gC  
3.一d都唔靚,重好唔似 比我扣佐好多分 =/kwUjC?  
.......
E/Of kL*\  
咁lfo123 d 畫你比幾多分
離線Qoo

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2007-02-27
Re:Re:Re:肥祈畫廊 新增:新生米兒(超級靚女AR>3<)新生小丹(遲D會再加)比下
引用第29樓小聰2007-02-27 18:38發表的:
咁lfo123 d 畫你比幾多分
B}fd#dr  
如果呢d佢俾60幾分lfo123唔知有冇30分-_-\ :6TLT-B  
佢呢d叫唔似畫既畫...lfo123果d叫做唔係畫=_=
離線超強肥祈
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2007-02-27
引用第28樓真.飛鳥2007-02-27 18:33發表的: +OaBA>J h9  
幾好啊 [表情] [表情]
U+G8Hs/y  
真b ~~ Y>2oU`ly,  
多謝 o . . . . . . cC pNF `DN  
PS: 大家我明日OR 星期四先POST 圖 K?@x'q1  
  我有好多功課的說 - -
離線1~234
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2007-02-27
GOOD,不過幾淺色
離線超強肥祈
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2007-02-27
引用第32樓1~2342007-02-27 22:44發表的: T5eJIc3a"  
GOOD,不過幾淺色
^Sc48iDc  
首先 多謝你的評語 g$U7bCHG  
其實我都學過素描 乾粉彩 木顏色 油粉彩 仲有好多. . . . chu r(@Af  
咁我係唔係應該上下彩色 ??? xJ^pqb  
比意見 la~~
離線Qoo

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2007-02-28
Re:Re:Re:肥祈畫廊 新增:新生米兒(超級靚女AR>3<)新生小丹(遲D會再加)比下
引用第33樓超強肥祈2007-02-27 22:52發表的:
首先 多謝你的評語 S~ZRqL7Z O  
其實我都學過素描 乾粉彩 木顏色 油粉彩 仲有好多. . . . {^@qfkZz^  
咁我係唔係應該上下彩色 ??? ;m}o$`  
比意見 la~~
*40Z }1ng  
如果你對你上色有信心梗係上色啦@@
離線一個人
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2007-02-28
好令!!!!我比95你,個強化菲沙比你畫得俊左
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2007-02-28
勁靚呀!!!! {>=#7e-]  
但係新生小丹個頭好似大左D= =
離線超強肥祈
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2007-02-28
新增:比提&姬絲
離線一個人
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2007-02-28
姬絲令女左好多
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2007-02-28
肥祈!!!做得好!!!@v@畫新生迪雲喇=0=/新生亨利= = MNi u5-g5  
100分...愈畫愈好了!!!唔好唔畫= =唔畫會退步的=V=""
快速回復
限100 字節

上一個 下一個