切換到寬版
  • 2829閱讀
  • 61回復

[[肥仔分店]]-新增大轟炸,鬥志激即,透身咒等 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線bmn779i

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-03-06
肥仔小店-歡迎光臨
全部現卡,童叟無欺
o卡=舊卡  x卡=x-card  y卡=yahoo!game  序=序號
eq=law ser裝  現eq=未入eq
01.)菲雲 -大轟炸..........(o卡$70)
02.)幻音神巫 -魔獸召喚.......(o卡$30)
03.)幻音神巫 -吸精大法.......(x卡$30兩張)
04.)柏高 -瘋狂襲擊.........(o卡$40)
05.)人物 -霍雷尊者.........(o卡$50)
06.)琪琪 -淑女旋風腿........(o卡$20,可議)
07.)陸道 -追魂十字斬........(o卡$50)
08.)米兒 -神之寬恕.........(o卡$40) 
09.)迪雲 -散彈波..........(o卡$40)
10.)玄武 -醉八虎..........(x卡$70)
11.)柏高 -轟天密林.........(x卡$50)
12.)力奇 -鬥志激昂.........(o卡$20)
13.)龍翼 -人物...........(y卡$10)
14.)姬絲 -人物...........(y卡$20)
15.)琪琪 -亂  垃圾.........(y卡$20)
16.)約翰 -透身咒..........(y卡$40)
17.)小量 -遊戲裝..........(eq,賣game錢)
18.)大量 -現卡裝..........(現eq,可game錢可hkd)
19.)序號 -迪倫外傳.........(序連魔劍x1,60y$)
20.)序號 -魔劍...........(序20y$,有2)
red= new
a/c區:
ac1:6.0新手 龐士人物 璇瓏人物 石破天驚 霸雷彈 無極地獄 野女 轟地雷 雜裝
人物:
龐士86lv(7lv閃電炮,其他技2-4lv)
馬龍26lv(1lv轟地雷)
ac2:
windy人物 柏高人物 hung人物
人物:
windy 13lv(1lv旋風閃)冇裝
ac3:
火佬 其他人物 5.5 悟地人物 終極皇道 狂虎斬 真狂虎斬 菲沙人物 宇宙冰河
law ser攻裝兩套 mp裝一套 鑽石風暴 泰山壓頂勢
攻裝:信雷甲 異獸拳x2 炎冰盾 皇鏈x2 皇頭 龍鞋
mp裝:元手x2 十卡x2 護法甲 護法靴 護法盔 邪氣盾
人物:
16lv悟地(1lv真狂虎斬)
49lv撒卡(2lv凶狼 2lv餓狼)
85lv菲沙(5lv宇宙冰河 1lv冰拳 2lv冰波 1lv冰劍 1lv鑽石風暴)
[ bmn779i在2007-05-05 19:47重新編輯此貼 ]
離線魔女安雅
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-03-07
我要鑽風,我add了你MSN喇,叫[email protected]
離線bmn779i
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-03-07
我用上面d卡[換]([[技名?$收]]可用網錢收):
1.)悟地-超虎長霸 [[真虎長霸60網錢收]]
2.)zack-邪狼凍牙拳 勢凶夾狼

3.)菲沙-冰川寒流
4.)6.0豪華包未入序號(最急,但不用錢)
5.)龐士-怒雷之陣
6.)馬龍-全一轉招,唔要轟地雷
7.)長收童話online點數(150點=$38,350點=$78)
8.)申武玄-[[人物$20,猛虎棍勁$40](勁爆急收)
law錢/裝換:
.)異獸項鍊*1     2.)黑邪劍*1
另招人幫爆迪倫外傳下集(本人49lv zack爆攻&有攻裝)
報酬:雷光槍 or 迫擊砲 or 2e law錢(*爆到先比,我可比家電)

*全部在地鐵沿線/南區面交,其他地點交易要買
  家全付車費,銅鑼灣地鐵站交易可獲95折優惠
*可網交,可家電交,你一定比先(白名單都一樣),板
  主我比先,昆我必報警(我唔係講假,係一定)
*面交者面交前請於msn留下手機&姓名,方便我與
  你連絡
*面交者於約定時間前有事不能面交(面交前兩小
  時內通知),請[一定要]通知我
*意請add:[email protected]   
*add之前請先留msn比我or pm手機&名比我
[ bmn779i在2007-05-05 19:53重新編輯此貼 ]
離線bmn779i
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-03-07
交易記錄:
1.王老吉
   我用五連殺佢換轟地雷(電交我先)(cz/bbs)(成功)
2.天下柑桔
   我用玄武換佢龐士+霸雷彈(青衣面交)(2000fun)(成功)
3.-龍翼Ex-
   我用邪神降臨換佢石破天驚(田灣面交)(2000fun)(成功)
4.rkf680
   用4翼魔牒+65蚊換我鑽風+米兒信+雷光同迫擊炮(cz,失敗,+左黑名單)

5.tonyhko
   用$50買我狂虎炮(銅鑼灣面交)(cz)(成功)
6.ac15be
   用$60(計埋車錢)買我后羿的眼睛(cz)(成功)
7.魔女安雅
  佢用悟地+審判之火換我鑽風+旋風炮拳,但面交甩底,加入高級黑名單(bbs,失敗)
8.許小朋友
  佢用50蚊買我鑽風(葵芳面交),(2000fun,成功)
9.小c子
  佢用終極皇道換我真旋風腿(電交佢比先),(cz,成功)
[email protected]
    佢用悟地人物換我旋風炮拳(網交佢比先)(成功)
11.
ngpunwai2007
    佢用120網錢換我5.5+魔劍+地龍波(網交佢先)(成功)
    佢用93蚊換我女媧遺書+神之寬恕(面交)(成功)
13.迷惘-ex
    我用跑150點(53hkd)換佢鑽風(電交我比先)(bbs)(成功)
14.andy_10572
    佢用真狂虎斬換我陀虎訣(電交佢比先)(成功)
白名單:
1.王老吉
   我用五連殺佢換轟地雷(電交我先)(cz/bbs)(成功)
2.迷惘-ex
   我用跑150點(53hkd)換佢鑽風(電交我比先)(bbs)(成功)
黑名單:
1.p.kbob
   此人白撞,玩野的,大家小心

2.rkf680
   佢話用4翼魔牒+65蚊換我鑽風+米兒信+雷光同迫擊炮,之後又話唔收
   勁冇口此,
高級黑名單:
1.魔女安雅
   佢話用悟地+審判之火換我鑽風+旋風炮拳
   (i)面交甩底
   (ii)無視本人的交易守則
   (iii)不守誠諾
   (iv)不斷浪費我時間
   msn:[email protected]

準備交易:
1.迷惘-ex

下星期六用$???換佢奧龍人物
準備黑名單:
   ---------------------------------
[ bmn779i在2007-05-04 21:28重新編輯此貼 ]
離線bmn779i
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-03-08
肥仔總店(cz)  
bbs分店
2000fun分店
fogamebbs分店(新論壇招人中^.^)
ani-ware分店
[ bmn779i在2007-05-01 09:21重新編輯此貼 ]
離線bmn779i
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-03-12
push~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
離線bmn779i
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-04-01
push~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
離線bmn779i
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-04-04
push~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
離線chanping
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-04-04
我收旋風炮拳http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=16617睇下有咩要
冰飛連出屈死你 問你死未
[/quote]
離線小聰

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-04-04
我有迪雲人物
60即放唷
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-04-04
係咪真係$30一張??但你個D野好多都係$50幾wo!!

離線bmn779i
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-04-05
引用第8樓chanping於2007-04-04 14:32發表的  :
我收旋風炮拳http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=16617睇下有咩要

冇我想收ga野,sor
離線bmn779i
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-04-05
引用第9樓小聰於2007-04-04 15:21發表的  :
我有迪雲人物
60即放唷

只換不收,&現在我換悟地
離線bmn779i
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-04-05
引用第10樓暴走疾風於2007-04-04 16:37發表的  :
係咪真係$30一張??但你個D野好多都係$50幾wo!!

收哂全部先30蚊一張,但現在優惠過左,新優惠開始左啦,買多平多啊
離線bmn779i
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-04-06
推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-04-06
新生悟地招要唔要..
vs vs
離線bmn779i
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-04-07
不了                                         
離線bmn779i
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-04-08
推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
離線bmn779i
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-04-09
推~~~~~~~~~~~~~~~
離線異轉小子

發帖