切換到寬版
  • 550閱讀
  • 3回復

永別總店  爆急收皇甲一件...升LV服務,打關,屈名聲 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線雲仔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-04-24
本店LOGO:

交易方法:
1.(只限GBS會員)PM交
2.MSN電交(我MSN請睇下面,如果閣下搵晒成個POST都搵唔到的話,可以PM問我)
3.(買夠300$蚊先得)面交,或者你黎東涌
4.(只限LFO EQ買賣) LFO交

我有的野:

[紅色=鎮店之寶,藍色=yahoo,紫色=兩樣都係,綠色=急放]

[迪雲-Davis]人物 [用了] 散彈波 [用了]
[星奇-Stinky]破空拳 [送出] 旋風炮拳 [FD用了]
[米兒-Cutie]------------
[小丹-Dennis]-----------
[悟地-Woody]真虎翔霸 [已放]  人物 [用了]
[璇瓏-Jessie]人物 [用了]

[馬龍-Milo]-----------
[歷奇 -Ricky]-----------
[域多-Victor]人物 [用了] 快速逃跑 [用了] 破空閃 [用了]
[佛覺大師-Fuku]-------------
[佛恆-Heng]-------------
[茱迪-Judi]禿鷹腳刀 [換了]
[菲沙-Freeze]人物 [用了]  鑽石風暴 [用了]
[菲雲-Firen]------------
[溫蒂-Windy]------------
[霍雷-Fox]雷鳥 [放了] 人物 [放了]
[約翰-John]破邪結界 [用了] 防護壁 [用了] 透身咒 [用了] 魔法王密碼 [用了]
[達爾 -Deep]------------
[亨利-Henry]-------------
[陸道 -Rudolf]忍流化雨 [換了]
[黃金親衛兵 -Knight]金龍乍現 [換了] 金龍乍現 [用了] 金龍斬 [用了]
[亞真-Jan]--------------
[幻音神巫 -Witch]-------------
[紅魔鬼 -Lava]人物 [換了]  末日火焰 [換了]
[比堤 -Bat]人物 [用了]  慘絕人寰 [已換]
[邪鬼-Julian]------------
[天魔-Firzen]極地大火山 [FD用了]
[龍翼 -Louis]狂虎彈 [用了] 我行我道 [用了]
[機甲龍翼-LouisEX]餓虎殺 [放了 ] 極惡邪靈 [放了]  人物 [放了]
[龐士-Omega]無極地獄 [放了]
[琪琪 -Kiki]------------
[柏高-Paco]人物 [用了] 神探快槍手 [用了]
[姬絲-Jace]人物 [用了]
[卓男 -Chester]------------
[申武玄 -Sun]-----------
[地藏十兵衛-Ninjaking]---------------
[托比(小力) -Tobi]小力 [用了] 究極爆裂破 [用了]  臭氣沖天[用了]
[安雅 -Anya]------------
[玄武 -Yuenmu]絕虎勢 [換了]
[樂雲-Rova]驚天掌 [序號冇左]
[蓋亞-Gaia]--------------
[宇歷斯-Uranus]人物 [用了]
[泰加-Tiga]-------------
[蓮娜-Nina]------------
[奧龍-Owen]怒爆一擊 [換了]
[迪倫-Dilun]----------
[撒卡-Zack]-----------
[新生迪雲-Davis_R]地龍波X1 [換了]  地龍波 [換了]
[新生星仔-Stinky_R]魔界地獄 [FD用了]
[新生小丹-Dennis_R]-------------
[新生米兒-Cutie_R]------------
[新生悟地-Woody_R]------------
[機甲馬龍-Milo_R]-------------
[強化菲沙-Freeze_R]-------------
[強化菲雲-Firen_R]-----------
[新生約翰-John_R]魔法王的咒咀 [用了]
[新生達爾-Deep_R]--------------
[新生亨利-Henry_R]------------
[新生陸道-Rudolf_R]--------------
[新生邪鬼-Julian_R]-------------
[極惡龍翼-Louis EX_R]-------------
[終極龐士-Omega_R]煉獄之門 [換了]
[卓男‧改-Chester_R]---------------

另放彩虹 555水裝  (會員帳號唔記得,只有game ac) 只換約翰招
另放巨商 有李仔ac  錢有大約1000m  底價 $60yahoo  可換我要的野
另放彩虹 898水裝 (會員帳號唔記得,只有game ac)

EQ區

月蝕盾X1 (未開)
魔尊戒指X1 (未開)
黃金兵召喚書X59 (未開)
仲有好多....可以係post問我有冇...

人物白卡:
新生星仔$4
新生米兒$3
新生達爾$5

已開閃卡(每張$5,除了特別注明):
忍流化雨$5.5
小力
究極爆裂破
臭氣沖天$6
旋風炮拳$4.5
極地大火山

異信區:
魔法王密碼 [用了]
極惡邪靈 [放了]

我想要的野:(綠色 緩收    紅色 想收  藍色 急收 橙色 爆急收  紫色 長收  淺藍色  已有人留  灰色 代收 黃色 先收人物(只限招式OR異信) 啡色 未確認  )
人物:
迪倫
地尊者-蓋亞
招式,異信:
地尊者-蓋亞招式-滿月斬
小丹招式-最強奧義-幻影星塵(終極破壞,極速破壞)
新生小丹招式-音速射球
新生小丹招式-腿之舞
新生小丹招式-豹王彈
新生小丹招式-銀河旋風腿
新生小丹招式-真豹百烈腿
新生小丹招式-豹影絕地破
新生小丹招式-神豹穿梭

EQ:
皇者盔甲X1(PEAK OR未開)

錢錢:

boc錢
網錢
現錢
台灣gash

其他回post睇下要唔要...

套餐:
[EX+異信+餓虎殺  $299  300yahoo$  己放]

[雷鳥+霍雷人物  $120  120yahoo$  已放]

MY MSN :[email protected]

交易記錄同盟店在#2
升級服務,打關,屈名聲在#3

黑名單:
達爾㊣豪㊣  (bank)昆左我fd張邪怒
KING (MSN)  昆左我序號[佢MSN:[email protected]大家小心]
CarsonHo 又話地龍波60$,佢有...跟住又係度壓我價,話佢冇咁多...此人小白一名,唔好同佢交易
由於我ani-ware白名單..所有人交易你比先...
cz白名我可比先...其他人唔洗諗..
[ 雲仔在2007-04-24 23:09重新編輯此貼 ]
離線雲仔
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-04-24
1.
[CZ]       
時間:  14/01/07  15:49:47 
交易對象:BOBBY0326 
交易途徑:MSN  電交
交易內容:我以金龍乍現換了他的柏高人物
交易結果:成功XD

2.
[面交]
時間:22/1/07    07:47:25
交易對象:同級同學
交易途徑:學校toliet
交易內容:我以15蚊買了他的小力

[面交]
時間:23/1/07    08:17:38
交易對象:同級同學
交易途徑:學校toliet出面
交易內容:我以30蚊買了他的小力招[究極爆裂破]

[面交]
時間:1/2/07 17:46:38
交易對象:我隔離屋的哥哥
交易途徑:佢黎我屋企
交易內容:他以240蚊買了我的EX人物及EX招式[餓虎殺]

[面交]
時間:2/2/07 10:23:27
交易對象:坐我後面的同學
交易途徑:學校班房 [汗 ]
交易內容:我以15蚊買了他的禿鷹腳刀+紅魔鬼

[面交]
時間:3/2/07 18:23:27
交易對象:我fd
交易途徑:我去佢屋企
交易內容:他以114蚊買了我餓虎殺

[CZ]
時間:4/2/07  12:20:56
交易對象:王老吉
交易途徑:MSN 電交
交易內容:我以禿鷹腳刀加紅魔鬼人物換了他的璇瓏人物

[面交]
時間:5/2/07 14:27:33
交易對象:FD
交易途徑:學校男廁
交易內容:送左張破空拳比佢

[面交]
時間:7/2/07  17:08:33
交易途徑:我去佢屋企
交易內容:以 $120 賣左霍雷人物+雷鳥比佢

[CZ]
時間:4/2/07  12:20:56
交易對象:王老吉
交易內容:我以禿鷹腳刀加紅魔鬼人物換了他的璇瓏人物

[CZ]
時間:4/2/07  10:46:23
交易對象:adam6hau
交易途徑: PM 電交
交易內容:送左隻未開勇士手比我

[MSN]       
時間: 8/2/07 19:48:55 
交易對象:KING  (MSN名)
交易途徑:MSN  電交
交易內容:我以$25蚊(跑-鍊金盛世)的序號換佢菲沙人物
交易結果:比佢昆左我個包

[CZ]
時間:8/2/07 21:06:32
交易對象:MLA
交易途徑: MSN 電交
交易內容:我以忍流化雨換左他的菲沙人物

[MSN交]
時間:10/2/07 10:57:38
交易對象:玩飄流識的網友
交易內容:佢以$120網錢換左我的真虎

14.
[MSN交]
時間:11/2/07    07:47:25
交易對象:玩跑跑卡丁車識的一條友(佢lfo好似166lv的,識佢)
交易途徑:跑跑卡丁車(訊息)
交易內容:佢以180yahoo買了我的無極地獄
交易結果:XD

15.
[LFO交]
時間:11/2/07    07:47:25
交易對象: LFO(BOC)的一個玄武(唔記得名)
交易途徑: LFO交
交易內容:佢以鑽風換我絕虎勢

[CZ]
時間:22/2/07 13:39:31
交易對象: Athrun Zala
交易內容:我以60$yahoo買佢的破邪結界

時間:24/2/07 10:26:36
交易對象: LFO BOC既一條友 好似叫 ' davis** '
交易內容:佢搵人幫佢升,跟住我話幫佢升...我話我入佢AC升,佢話我死昆狗,想昆佢AC
交易結果:失敗...

18.
[LFO交,CZ]
時間:25/2/07 17:58:32
交易對象: chuihoyin  (BOC LFO名:~型爆比比~)
交易內容:我以魔導士劍換佢元力手套

19.
[CZ]
時間:26/2/07 17:53:21
交易對象: 炒飯仔@BOC
交易內容:我以60$yahoo買佢的防護壁加透身咒

20.
[CZ]
時間:28/2/07  22:06:31
交易對象:周周
交易內容:我幫佢升邪鬼換左域多人物同破空閃

21.
[LFO交,CZ]
時間:01/3/07 16:57:35
交易對象:3424(BOC LFO名:樂雲3424)
交易內容:我用炎冰頭換佢皇頭

22.
[CZ]
時間:10/3/07 16:43:17
交易對象:markhung
交易途徑:MSN交
交易內容:我以幫佢升亨利換約翰異信
交易結果:仲未升,因為佢未攞番ac

23.
[LFO交]
時間:10/3/07 17:33:42
交易對象:米兒☆少
交通途徑: LFO交
交易內容:我以怒爆一擊換佢透身咒

24.
[CZ]
時間:11/3/07 12:15:56
交易對象:白虎XE
交易途徑: PM交
交易內容:我以600$網用換天尊
交易結果:yahoo問題= =

25.
[面交]
時間:11/3/07 15:43:11
交易對象:我FD
交易途徑:面交,我去佢屋企
交易內容:我以地尊1LV冇EQ AC換佢天尊

26.
[CZ]
時間:11/3/07 21:24:41
交易對象:tanyinming
交易內容:我以獄之探戈換取金甲人+金龍斬+金龍乍現+快逃

27.
[CZ]
時間:15/3/07 17:54:41
交易對象:dieman123123
交易內容:我以本人個ac換左佢個ac

28.
[CZ]
時間:15/3/07 18:32:44
交易對象:stormschool
交易內容:送左末日火焰比我

29.
[面交]
時間:16/3/07 14:58:33
交易對象:我的同學
交易途徑:面交
交易內容:我以唔記得幾錢買佢地龍波

30.
[CZ]
時間:17/3/07 15:09:57
交易途徑:MSN電交
交易內容:我以末日火焰換佢護法指環X2

31.
[LFO交,CZ]
時間:17/3/07 16:49:56
交易對象:小金金(lfo名:藍水晶☆金柑)
交易內容:送佢boc 1 set裝,50m,護法指環

[CZ]
時間:18/3/07 18:17:34
交易對象:炎之天藍
交易內容:我以幫佢升lv換旋風炮拳,狂龍斬
交易結果:己放棄...

[CZ]
時間:20/3/07 17:22:33
交易對象:小金金
交易內容:佢無條件送我柏高人物

[夢星]
時間:20/3/07 21:29:28
交易對象: (夢星名)chun9540
交易內容:我以幫佢升EX換取雷伯甲一件
交易結果:仲未升

[CZ]
時間:20/3/07 21:30:28
交易對象:chuihoyin1997
交易途徑: LFO交,MSN交
交易內容:我以PEAK雷伯甲一件換佢神探快槍手

[CZ]
時間:23/3/07 19:11:38
交易對象:迪雲小弟弟
交易途徑: MSN交
交易內容:我以ac2換佢120$網錢

[CZ]
時間:24/3/07 11:59:12
交易內容:我以地龍波換佢古代龍拳套+護法連X2

[CZ,LFO交]
時間:24/3/07 17:29:48
交易對象:大俠陳(LFO名:大俠陳怪魔一人)
交易途徑: MSN交,LFO交
交易內容:我以慘絕人寰換佢兩條十卡

[CZ]
時間:25/3/07 10:10:22
交易對象:哈魯
交易途徑: MSN交,入數
交易內容:我以20$買佢我行我道

[CZ]
時間:25/3/07 12:21:28
交易對象:bigben1230
交易內容:我地龍波換佢狂虎彈

[CZ]
時間:1/4/07 15:47:26
交易對象:[聖龍戰士]
交易內容:我ac1換佢小丹ac

[CZ]
時間:5/4/07 10:49:01
交易對象:SUPERRICKY
交易內容:我送佢皇頭一大個

[CZ]
時間:5/4/07 13:13:21
交易對象:leungchingho
交易途徑: LFO交,MSN交
交易內容:我幫佢升EX換佢護法鞋加護法指環

[CZ]
時間:5/4/07 13:35:58
交易對象:lfochan3代
交易內容:我BOC 16.2億加降魔耳環換佢6.0新手包序號

[面交]
時間:7/4/07 12:04:53
交易對象:我鄰居個個哥哥
交易途徑: 面交
交易內容:我40$換佢撒卡人物

[CZ]
時間:8/4/07 17:52:31
交易對象:lfo交易傷人
交易內容:佢送出立地成佛

[CZ]
時間:9/4/07 20:46:43
交易對象:dbkeroro
交易途徑: LFO交,PM交
交易內容:我以BOC既迷爪加迷鞋換佢佛覺人物

[面交]
時間:10/4/07 12:29:32
交易對象:朋友
交易內容:我以140$收得煉獄之門

[面交]
時間:10/4/07 12:43:22
交易內容:我以煉獄之門+250$hk換得龍翼ex全套

[CZ]
時間:12/4/07 18:22:22
交易對象:philipwong2929
交易內容:佢送我AC一個

[CZ]
時間:13/4/07 16:36:52
交易對象:c_saiming
交易內容:我用AC4換得真旋風腿

[MSN交]
時間:18/4/07 17:46:33
交易對象:[email protected]
交易內容:我用龍翼ex一套ac換佢龐士差怒雷,異轉差煉門ac

[CZ]
時間:20/4/07 19:42:23
交易對象:c_saiming
交易內容:我用ac5換佢ac1

[ANI]
時間:24/4/07 21:08:32
交易對象:ANI某人
交易內容:我用500m PEAK錢換佢飛雪溜冰鞋

總店:

盟店
1.周周之店

2.
{細佬仔小店}

AC區

ac1:陸道齊招,風尊齊招,亨利有降龍,柏高有神探,龍翼差火鳳凰,(換出)
陸道齊招:人物,五連鏢,追魂十字斬,忍流化雨              市價約值:300
風尊齊招:人物,風之精靈,十級暴風,連環旋風閃            市價約值:200
亨利:人物,降龍掌                                                  市價約值:100
柏高:人物,神探快槍手                                            市價約值:50
龍翼:人物,狂虎彈,我行我道 市價約值:150
6.0新手包(序號扔左)                                            市價約值:20
由於個序號扔左...所以信得過我先好換

原價:820
特價:400(可換小丹齊招有異信冇奧義ac P.s冇異信都得  or換小丹全招唔要奧義)

ac2:邪鬼差邪怒,人尊冇招,天魔冇招(售出)
邪鬼:人物,唯我獨尊,邪神降臨                                市價約值:240
天魔:人物                                                          市價約值:120
人尊:人物                                                          市價約值:160
唔記得有冇包

原價:520
特價:120(有數你計)

ac3:小丹差奧義,真旋,有異信,幻音差吸精,佛覺有立地
小丹:人物,真豹影拳,昇天腿,豹影拳,異轉信物 市價約值:260
幻音神巫:人物,咀咒迷霧,魔獸召喚 市價約值:130
佛覺大師:人物,立地成佛  市價約值:40
4.5迅雷包 市價約值:20
6.0新手包 市價約值:20

原價:470
特價:330

ac4:邪鬼差邪怒,比提差亡命(換出)
邪鬼:人物,邪神降臨,唯我獨尊 市價約值:240
比提:人物,慘絕人寰,蝙蝠鍊成,吸血 市價約值190
4.5炎冰包 市價約值:20
5.5迪倫外傳包 市價約值:50

原價:500
特價:200 (可換真旋+音射..或者龐士齊招ac)

ac5:龐士有異轉,異轉到!柏高差轟天(換出)
龐士:人物,霸雷彈,無極地獄,石破天驚,異轉信物,150lv 市價約值:600
柏高:人物,神探快槍手,瘋狂襲擊 市價約值: 150
5.5迪倫外傳包 市價約值:50
原價:800
特價:700(急換悟地齊招ac,可冇異信,異招)
離線雲仔
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-04-24
升級服務:
第一,睇你係咩人
我只升的人物有(其他人加錢)

[星奇-Stinky]
[米兒-Cutie]
[小丹-Dennis]
[悟地-Woody]
[馬龍-Milo]
[菲沙-Freeze]
[溫蒂-Windy]
[霍雷-Fox]
[約翰-John]
[達爾 -Deep]
[亨利-Henry]
[陸道 -Rudolf]
[比堤 -Bat]
[邪鬼-Julian]
[天魔-Firzen]
[機甲龍翼-LouisEX]
[龐士-Omega]
[卓男 -Chester]
[安雅 -Anya]
[玄武 -Yuenmu]
[樂雲-Rova]
[蓋亞-Gaia]
[宇歷斯-Uranus]
[蓮娜-Nina]
[奧龍-Owen]
[迪倫-Dilun]
P.S 以上人物包括"異轉"

第二,睇你以上人物有咩招(抽卡招)

[星奇-Stinky]真十字,十字,破空
[米兒-Cutie]大天,魔光,神之,愛轟
[小丹-Dennis]真豹,真旋
[悟地-Woody]超虎,真虎
[馬龍-Milo]轟地雷,超毒,旋風神拳
[菲沙-Freeze]鑽風,冰河,冰川(有鑽風可冇冰河,有冰河可冇鑽風)
[溫蒂-Windy]十風,連閃,風精
[霍雷-Fox]雷鳥,電極
[約翰-John]破邪結界
[達爾 -Deep]狂龍,絕龍
[亨利-Henry]矢雨
[陸道 -Rudolf]追十,五連
[比堤 -Bat]慘絕,蝙蝠
[邪鬼-Julian]唯我
[天魔-Firzen]極地
[機甲龍翼-LouisEX]虎腿EX,狂虎炮,餓虎
[龐士-Omega]霸雷,無極
[卓男 -Chester]核爆,絕地
[安雅 -Anya]潛龍,獄之
[玄武 -Yuenmu]醉八
[樂雲-Rova]
[蓋亞-Gaia]
[宇歷斯-Uranus]
[蓮娜-Nina]
[奧龍-Owen]
[迪倫-Dilun]
第三,睇你有咩裝(一定要係樓下哩D,如果唔係比左錢都冇得還)
頭:皇頭,炎冰頭,護法頭
鍊:皇鍊,破壞神鍊,十卡
甲:魔尊甲,信雷甲,迷甲,雷伯甲
盾:炎冰盾
手:信雷手,護法指,元力手套,迷爪
鞋:龍鞋,皇鞋,護法靴

第四,價錢
1-100=60$
100-150=80$
打關:
server:peak
關卡:
s1-20:60
s20-34:60
s1-34:120
lag場唔打
如果你淨係打s1-2,都要收你60蚊
同樣,如果你打s30-34,同樣係收你60蚊

屈名聲(只限BOC,其他SER加錢)
價錢如下(只計算嘍囉-XX):
嘍囉-初心者=2$
嘍囉-修行士=5$
嘍囉-高手=15$
嘍囉-俠客=20$
嘍囉-元鬥士=30$
嘍囉-戰將=40$
嘍囉-尊者=60$

友情客串-.-:
周周

佢地可以免費搵我升-.-
1條評分
離線╓v仔╛
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-04-25
Re:永別總店  爆急收皇甲一件...升LV服務,打關,屈名聲
i have幻影星塵
快速回復
限100 字節

上一個 下一個