切換到寬版
  • 11562閱讀
  • 270回復

重新開店,火之卡店,新增動漫物品,U1限定閃 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2007-04-24
糯米滋 ,你味再搞事,你又唔係交易交你比疾風呀啦
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2007-04-24
火仔、糯米滋,唔好再罵戰了,如果再罵戰每個post扣3分。

如果呃人的,請比證據,然後post係黑名單區度。

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2007-04-24
疾風,糯米滋係我個交易post有意地搞我個post,我冇嘈佢佢嘈我
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2007-04-24
引用第62樓火仔於2007-04-24 21:34發表的  :
疾風,糯米滋係我個交易post有意地搞我個post,我冇嘈佢佢嘈我

得啦,總知由e家開始唔好啦。

糯米滋唔好再係人地post搞事了。

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2007-04-24
如果佢係到嘈到我冇人來,係味佢倍野比我,疾風,因為佢冇啦啦走入來話我屈佢
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2007-04-24
引用第64樓火仔於2007-04-24 21:39發表的  :
如果佢係到嘈到我冇人來,係味佢倍野比我,疾風,因為佢冇啦啦走入來話我屈佢

咁你有野證明你唔呃人咪得囉,唔駛理其他人講咩的。

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2007-04-24
佢話我昆人,我冇昆過人,仲要同我嘈,話我昆人有歷奇異轉,風尊異轉
我講話馬龍異轉同火尊異轉,我夠知風尊味出,仲要係咁pm我又人身攻擊
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2007-04-24
引用第66樓火仔於2007-04-24 21:42發表的  :
佢話我昆人,我冇昆過人,仲要同我嘈,話我昆人有歷奇異轉,風尊異轉
我講話馬龍異轉同火尊異轉,我夠知風尊味出,仲要係咁pm我又人身攻擊

咁你下次講清楚D,唔好一舊一舊,咁樣就冇eD野發生。

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2007-04-24
佢自己講到我想昆佢ac,佢個咁既廢ac我會要,比我都唔要,我x得好後x同佢借個ac,又唔注意言行
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2007-04-25
4月25日推
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2007-04-25
引用第68樓火仔於2007-04-24 21:45發表的  :
佢自己講到我想昆佢ac,佢個咁既廢ac我會要,比我都唔要,我x得好後x同佢借個ac,又唔注意言行

比你都唔要咁你又問我借?
真奇怪
疾風
我已經冇嘈
佢仲句句串住晒
如果扣分的話,我可以扣
睇下邊個分多
你又好注意言行?
句句爆粗你真係有禮貌
你唔係想昆我ac做乜咁想借我ac
唔係昆仲有咩?
仲有邊有咁著數ga事
借比你你送火尊異信?
唔多信
ps:疾風唔好del呢個post
如果要扣分
扣左佢果d先
因為句句串住晒
我睇唔到上面果d我都諗住算數
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2007-04-28
你味咪信,我比在疾風啦張野,如果你再係我間野到搞事,咪怪我對你唔下氣,搞屎棍,又唔係買野
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2007-04-28
4月28日推
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2007-04-28
你又唔係版主
你會扣到我分?
計威望我又多過
計錢又多過你
睇下邊個多野扣
你多過我就係多串咀post
我要扣分的話
你都要扣
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2007-04-28
引用第73樓糯米滋於2007-04-28 20:41發表的  :
你又唔係版主
你會扣到我分?
計威望我又多過
計錢又多過你
睇下邊個多野扣
.......

你kai間,我幾是扣你份,成日係我到混吉,唔係買野過住啦,糯米滋,成日入來講廢話,又唔係買野
交易會唔歡英你,唔該你過住,再係到混吉找疾風
1條評分
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2007-04-28
引用第74樓火仔於2007-04-28 20:43發表的  :
你kai間,我幾是扣你份,成日係我到混吉,唔係買野過住啦,糯米滋,成日入來講廢話,又唔係買野
交易會唔歡英你,唔該你過住,再係到混吉找疾風

你人生攻擊
我冇話過你扣過我分=.=
眼大睇過龍?
我話你唔係版主
扣唔到我分=.=
再人生攻擊搵疾風(同番你講)
仲有呢d唔係廢話
係比你ga警告
請你不要屈我
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2007-04-28
警告,咪扮認真啦,你好黑人憎,成日係到唔買野又係到嘈,你咁想嘈,咪叫呀奇比我msn你,咪係bbs嘈
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2007-04-28
金龍斬+金龍乍現用野換OK?
離線拉登
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2007-04-29
火仔can,t pm you    ok do you have msn??
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2007-04-29
中魔人你金龍斬+金龍x然換咩
快速回復
限100 字節

上一個 下一個