切換到寬版
  • 11568閱讀
  • 270回復

重新開店,火之卡店,新增動漫物品,U1限定閃 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線蠟筆小新

發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2007-05-22
醉八虎加詛咒迷霧換吞食天地 ac得嗎?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2007-06-02
6月2日一推,新憎怒爆
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2007-06-02
有無天尊??
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2007-06-03
引用第102樓小。肥羊於2007-06-02 23:45發表的  :
有無天尊??

係上面你見唔見到有天尊e個人物,仲有你係味要ac,講在又唔找我,你一係比錢120蚊算平
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2007-06-05
Re:火仔交易會(新加怒爆同勢狼
引用第0樓火仔於2006-11-28 18:13發表的 火仔交易會(新憎吞食天地 免費版ac一個,怒爆) :
放:風之(勁勁勁急放,張野係hb,要就快!)呀真x2,紅魔鬼x2,姬絲 x2,璇瓏x1少量高達卡(大天使,米亞,事叮,大地高達,深遠高達等),xx垃圾.快速走佬,柏高x2,(金龍x現,旋風神拳,炎冰重炮,絕一,唔知入在味,要諗過先好要),怒爆(x卡2),勢狼
收:收(唔要招),奧義+音速射球(唔要真旋,炮影,昇天真炮,異信),原冰+冰擊(有原冰就同我換啦,冇咩卡)
交易記錄:
係雷震子fd到,以x彈波換得大轟炸
.......
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2007-06-05
6月5日一推
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2007-06-16
會展貨品一推
離線吾尊者

發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2007-06-16
係唔係收音射呢?
估唔到=3=係咁易散架
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2007-06-16
引用第107樓吾尊者於2007-06-16 19:33發表的  :
係唔係收音射呢?

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2007-06-17
6月17日一推
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2007-06-29
6月29日更新
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2007-07-15
7月15日更新
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2007-07-24
7月24號推+新憎ac白名單
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2007-07-28
7月28日,一推
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2007-08-08
8月7號更新一次
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2007-10-04
10月第一次推
離線職業
發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2007-10-04
我有錢/yhaoo,ok???
急收:,異信+狂虎炮+異信+鬼神震怒+超.猛虎拳ex~控影術

超急收:,加仔板真虎
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 117樓  發表於: 2007-10-04
Re:我有錢/yhaoo,ok???
引用第116樓職業於2007-10-04 16:55發表的 我有錢/yhaoo,ok??? :
急收:,異信+狂虎炮+異信+鬼神震怒+超.猛虎拳ex~控影術
超急收:,加仔板真虎

你有咩卡,冇卡唔好回,我當你呃post
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 118樓  發表於: 2007-10-04
我有原冰
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 119樓  發表於: 2007-10-04
引用第118樓中毒魔人於2007-10-04 17:08發表的  :
我有原冰

魔人點換?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個