切換到寬版
  • 2338閱讀
  • 31回復

[其他類別]傻瓜金甲人 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線rockmanox

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-02-11
傻瓜金甲人-swojijw角色取得方法: 4`#Q  
是邪鬼手下訓練的近衛隊的其中一員,劍術唔得,煩到死人,專門負責守護羅剎堡。 l@B9}Icq  
  nU_O|l9  
角色取得方法: -Ty~lZ)TDT  
產品包 復刻版 X-CARD Yahoo! >l &]Ho  
  唔得    唔得      得            得 d{4; qM#  
角色起初能力: GHGyeqNM  
iwJ_~   
能力 能力值 每加100點的效果 Vbl-Ff  
HP 100 1 Z#d#n!Lz  
MP 100 1 %)r ~GCd  
SP 100 1 r+FEgSDa]  
STR 1 0.1 J |q(HpB  
DEF 1 0.1 #; ?3k uq(  
AGI 1 0.1 v3-' G gM  
E7A!,A&>  
招: m]2xOR_  
傻瓜光波  復刻版 X-CARD Yahoo! {Uw 0zC  
                    沒    沒    沒 =D/zC'l  
學習途徑 消耗能力 學習點數 "O jAhKfG  
開創角色時 1000MP 200 *XTd9E^tXq  
附加效果 沒 X@`a_XAfd  
(P)G|2=  
  招式 Q|AZv>'!  
i 6G40!G=)  
金甲迴旋斬  復刻版 X-CARD Yahoo! SQ>i:D;  
                      沒    沒    沒 -)}s{[]d6m  
學習途徑 消耗能力 學習點數 sE"s!s/  
開創角色時 1500MP 300 :k/Xt$`  
附加效果 沒 ;>?h/tS6  
Ki;SONSV~|  
  招式 nQc#AFg  
@yuiNj .T  
傻瓜護體  復刻版 X-CARD Yahoo! p:4jY|q  
            沒    沒    沒 h+ [6i{  
學習途徑 消耗能力 學習點數 ^AP8T8v  
打贏富士湖畔 3000MP 550 X .t4;  
出招方法 附加效果 $6"(t=%{  
增強自身傻瓜金甲力 /d3Jd .l!  
E^i]eK* "  
招式 &$ h~Q  
KG'i#(u[  
傻瓜斬  復刻版 X-CARD Yahoo! .Fn|Okn^gr  
          沒    沒    沒 4KH492Nq9  
學習途徑 消耗能力 學習點數 sT\: **  
    -    4500MP    600 sasurR|;  
出招方法 附加效果 6z9 '|;,4  
- o:@Q1+p  
招式 Urr%SIakvM  
vQEV,d1  
傻瓜乍現 復刻版 X-CARD Yahoo! Tz]R}DKB&  
          沒    沒    沒 Op'a=4x]  
學習途徑 消耗能力 學習點數 H -kX-7C  
  -      2000MP    540 $`F9e5}G  
出招方法 附加效果 9-ozrw 8t  
- bU! v  
  招式 cl~Yx 4  
9|+6@6VY!  
傻金劍影  復刻版 X-CARD Yahoo! mOE *[S)  
            沒    沒    沒 .;?!I_`  
學習途徑 消耗能力 學習點數 po*G`b;v  
  -      2000MP    380 m^_=^z+  
出招方法 附加效果 Jxe+LG  
- ~K;QdV=YX  
改得好假... U[C4!k:0  
M kz_.;3  
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-02-11
圖都無- -
離線rockmanox
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-02-11
等等啦...改圖中
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-02-11
引用第2樓rockmanox於2008-02-11 01:58發表的  : =CX1jrLZ  
等等啦...改圖中
xUo6~9s7  
圖都味改就開POST=口=
離線rockmanox
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-02-11
離線rockmanox
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-02-11
死圖...死啦            
離線12311
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-02-11
C:Documents and Settingsdavis桌面改圖未命名5.bmp??? 當然死圖啦 我地又唔係你部電腦 唔識就去問下人先啦 http://tinypic.com/ 自己去上傳 5J5si<v25  
同埋善用修改功能呀
牙翼最強守護!
奪去少女們的貞操 就不怕有其他壞人會奪走她們的貞操
為了保護少女們的身體!! 只好將身體交纏在一起!
離線rockmanox
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-02-11
離線12311
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-02-11
咁就係改圖-,-? 勁喎 真是人如其名 傻瓜金甲人
牙翼最強守護!
離線rockmanox
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-02-11
because我唔係幾想改圖...
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-02-11
1NYR8W]2  
咁就開個POST ?Uql 30A  
哂位
離線rockmanox
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-02-11
唉,唔好話我啦...    
離線12311
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-02-11
引用第9樓rockmanox於2008-02-11 03:08發表的  : N+&uR!:.C  
because我唔係幾想改圖... [表情]
p)biOG  
唔係咁想就咪開貼啦
牙翼最強守護!
離線rockmanox
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-02-11
改左
離線stinky56
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-02-11
is so bad

離線sze4562003
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-02-12
引用第13樓rockmanox於2008-02-11 04:23發表的  : [9 MH"\  
改左
^PEw#.WG  
想問下你係加D小學生野上去嗎? $udhTI#,  
這叫改圖嗎 - -?
離線beenoyau100

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-02-13
引用第13樓rockmanox於2008-02-11 04:23發表的  : -leX|U}k  
改左
F` ybe\  
我5用半個鐘都做到 la~ o-6d$c}{f  
你第5招都冇改過
離線希仔
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-02-13
引用第13樓rockmanox於2008-02-11 04:23發表的  : -+E.I*st  
改左
tz):$1X_  
好膠的說囧
金句:
離線ldx09x
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-02-13
=  =不好看,太差
離線rockmanox
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-03-29
引用第15樓sze4562003於2008-02-12 22:50發表的  :
想問下你係加D小學生野上去嗎? llZU: bs  
這叫改圖嗎 - -?
D=ej%]@iw  
我是小學生...
快速回復
限100 字節

上一個 下一個