切換到寬版
  • 1833閱讀
  • 30回復

我想問一d關於破關的問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線chankahei

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-09-13
我想問在未出新關時,你破左目前最新果關,果關係唔係都係會有"新關卡"這個字樣?
姐係例如我而家打win左"重拾力量",咁"重拾力量"e個關卡係唔係都係會有"新關卡"這個字樣?
因為我之前比左個ac人幫我代升+破關,但係我攞返個ac之後,發現"重拾力量"e個關卡冇左"新關卡"這個字樣.......
仲有,佢幫我個迪雲爆曬d關,但係我個招式表到就冇昇龍霸同氣功波
[ chankahei在2009-09-13 13:36重新編輯此帖 ]
賤價放絕猛/超旋/光流裂/天使擁 !!!
(全部面交,回帖後pm or add msn自出)
msn:[email protected]
離線戰神天魔
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-09-13
係會有咁的字樣
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-09-13
但係因為我之前比左個ac人幫我化升+破關,但係我攞返個ac之後,發現"重拾力量"e個關卡冇左"新關卡"這個字樣........

咁佢係唔係用左d  bug或者外掛既野?
離線戰神天魔
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-09-13
引用第2樓chankahei於2009-09-13 12:07發表的  :
但係因為我之前比左個ac人幫我化升+破關,但係我攞返個ac之後,發現"重拾力量"e個關卡冇左"新關卡"這個字樣........
咁佢係唔係用左d  bug或者外掛既野?

我唔係好知= =但係我個nina有新關卡咁的字
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-09-13
我之前都比個終極魔ac佢叫佢幫我爆關,但你佢冇爆到合體戰神,咁我就跟著糠落去啦,我爆完重拾力量後,都係有"新關卡"咁既字,而家比佢爆曬,但係就冇左.....有d擔心唔知佢用左d咩方法,整到我比u1封ac..
離線亞羅溫

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-09-13
係咁架LA... 如果冇新關卡 姐係人地幫你BUG關...
快開學!又要離別Lfo 下年2013年暑假再度回歸。
離線peter9_13
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-09-13
bug掛..
e個玩家係gm?
[/URL]
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-09-13
佢話佢用左咩喎......e 4個字ibbs唔比我打出黎
咁點算?
離線chiyui1995
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-09-13
我個d打左係唔會有新關卡bo
離線kenkwok246
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-09-13
你個AC己經中左BUG..搵果個人問下好~佢應該用左bug關lu
http://xs.to/xs.php?h=xs538&d=09166&f=5__22320_vs__40845_ex338.png
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-09-13
引用第9樓kenkwok246於2009-09-13 12:42發表的  :
你個AC己經中左BUG..搵果個人問下好~佢應該用左bug關lu

唔係.......佢話佢用左xxxx

咁delete左個人物有冇用?
[ chankahei在2009-09-13 13:36重新編輯此帖 ]
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-09-13
正常應該羸左唔會再有新關卡
離線白痴woody
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-09-13
明顯係bug爆關啦~如果真係用手爆~無可能無個個字
離線fd78
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-09-13
我玩win左龍神,佢都寫係新關卡
http://ibbs.hk/?u=30275有野送
離線555888
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-09-13
如果係BUG關既就冇新關卡,,真係打既,,就有新關卡
離線chun9540
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-09-13
一定係bug 之前有個free外關係可入任何故事~面頭係爆晒
但唔自己爆就一定無果招
你重爆番有招的關卡就解決到
離線chankahei
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-09-13
咁比佢咁整法,我會唔會比u1封ac?
delete左果個人物會唔會當冇事?
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-09-13
佢應該係用bug幫你升

離線win0071
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-09-13
引用樓主chankahei於2009-09-13 12:05發表的 我想問一d關於破關的問題 :
仲有,佢幫我個迪雲爆曬d關,但係我個招式表到就冇昇龍霸同氣功波

佢bug關的
a13456差我1招!
離線阿民
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-09-13
樓主,有無相先
快速回復
限100 字節

上一個 下一個