切換到寬版
  • 3705閱讀
  • 49回復

掃街(我唔知係米QQ 但係我見到講的人就係QQ,但我係唔知佢係唔係 so別問) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線紅〝月
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-09-10
引用第39樓無神論乂於2009-09-10 19:57發表的  :
魔獸之前好似都係因為外掛bug,告人...
其實u1張告一定吞得入,只不過唔想放大黎攪!!
但我覺u1要咁做...有殺雞警猴作用....
先去大bug狗洛手,之後一用bug,se信,鎖ip,
.......

u1總部根本唔重視lfo...
其實要做野不知幾易...
我唔信成個u1連查玩家ip同報警都唔識...
天龍都有人用bug俾人封左喇...
lfo ac已放...本人從lfo消失
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-09-10
引用第37樓daviswys於2009-09-10 19:51發表的  :
如果番大陸上網吧
我睇佢點查 重好似無權捉我tim
(打比喻 不是我用bug)

大陸台灣用外掛係犯法,你中港跨境犯法既話,兩地司法可以同時起訴你,你坐完大陸既牢再返香港再坐,到時判得仲重,係大陸重易捉啦!如果你上過LFO實冇得走,公安通常先套指紋,找證人,查你出入境證明,查你去過咩地方,放心!大陸公安一定屈硬你香港仔,方便同你收數,如果你被香港警方釘死既人物,分分鐘帶定幾十個你都未必落得返黎香港。公安砌完到差人砌你,返香港坐硬。
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-09-10
引用第41樓tsunate於2009-09-10 20:11發表的  :
大陸台灣用外掛係犯法,你中港跨境犯法既話,兩地司法可以同時起訴你,你坐完大陸既牢再返香港再坐,到時判得仲重,係大陸重易捉啦!如果你上過LFO實冇得走,公安通常先套指紋,找證人,查你出入境證明,查你去過咩地方,放心!大陸公安一定屈硬你香港仔,方便同你收數,如果你被香港警方釘死既人物,分分鐘帶定幾十個你都未必落得返黎香港。公安砌完到差人砌你,返香港坐硬。

你唔好話我知你諗左我係d重要城市用bug
我講個d係鄉下地方 出入唔洗入境證明 連機場都無 只有我出香港入大陸既記錄
無我去鄉下地方既記錄 找證人更加無可能搵到
大陸就算知到有人用bug都唔知我係who重捉我唔到 香港直頭無證據捉我
鄉下公安唔會因為用bug做甘多野  d重要城市可能會

ps.有時犯法唔係問題 走到灰色地帶重唔洗負責先係真正既winner
[ daviswys在2009-09-10 20:37重新編輯此帖 ]
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-09-10
你話u1唔想搞大件事...
不如話唔想俾人知佢d game廢到有人玩外掛...
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-09-10
引用第42樓daviswys於2009-09-10 20:20發表的  :
你唔好話我知你諗左我係d重要城市用bug
我講個d係鄉下地方 出入唔洗入境證明 連機場都無 只有我出香港入大陸既記錄
無我去鄉下地方既記錄 大陸就算搵到我用bug都唔知我係who重捉我唔到 香港直頭無證據捉我
鄉下公安唔會因為用bug做甘多野  d重要城市可能會
.......

搵人跟你都跟到啦!尤其是中港犯案會拉你唔到?我冇諗你咩城市用Bug,我只係講公安會開源落自己個袋度,你可以繼續用,拉到你個時就唔好咁既態度同公安講野!

你日日走去邊度都唔重要,由你出境過任何關卡個日已經被日日影相,有幾多個香港人好似你咁咁神秘查唔到邊度落腳?只要公安盤問時要你詳細解釋你幾時幾日幾分去過邊度,冇陌生人證證明你到過你都PK,你一個人去中國穿州過省重乜野,探親?旅行?有冇人證?定黎搞分裂祖國既間諜活動?你估公安會唔會信你黎旅行?傻仔!你諗到,D差人會諗唔到咩,重狗D既都重有,砌到你落唔返黎都重得!

回覆你:
有可能為左1隻game要公安加警察搵甘多地方去lock我??
更可況要我有謙疑先會留意我 唔會無la la跟我
搜證都係一個問題

你上網吧已經被一大堆公安監控緊你唔知嫁咩?
[ tsunate在2009-09-10 21:30重新編輯此帖 ]
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-09-10
鎖得啦!
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-09-10
引用第44樓tsunate於2009-09-10 20:35發表的  :
搵人跟你都跟到啦!尤其是中港犯案會拉你唔到?我冇諗你咩城市用Bug,我只係講公安會開源落自己個袋度,你可以繼續用,拉到你個時就唔好咁既態度同公安講野!

我都話打個比喻我無用同唔識用lo~~

PS.我次次唔同地方 佢lock唔到我係who點跟我 中港犯案都唔代表一定拉到我
[ daviswys在2009-09-10 20:45重新編輯此帖 ]
離線770
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-09-10
引用第46樓daviswys於2009-09-10 20:39發表的  :
我都話打個比喻我無用同唔識用lo~~
PS.我次次唔同地方 佢lock唔到我係who點跟我 中港犯案都唔代表一定拉到我

你唔好當班警察流先得架
快劍不見血,唯刀力千鈞
識copy既話pm我,thx
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-09-10
引用第47樓770於2009-09-10 20:52發表的  :
你唔好當班警察流先得架

有可能為左1隻game要公安加警察搵甘多地方去lock我??
更可況要我有謙疑先會留意我 唔會無la la跟我
搜證都係一個問題
離線xx1535
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-09-10
由於太多人講到d唔關 主題既事

我只係想比你地睇嫁ja

我相信過左咁多日 人人都睇哂 so我鎖了