切換到寬版
  • 8183閱讀
  • 433回復

|≦狂影≠小店≧|轉左ac~去我新post [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙充
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2006-11-13
引用第58樓狂影悟地2006-11-12 22:51發表的:
你話開比堤同邪鬼之後開達爾都得啦,一口價,500以上(可議)

我有達爾wo...
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2006-11-14
引用第60樓~7730~2006-11-13 21:27發表的:
我有達爾wo...

no~一定500$以上
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線牙充
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2006-11-14
引用第61樓狂影悟地2006-11-14 17:19發表的:
no~一定500$以上

plx.$100 la,ok?
離線dennis520
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2006-11-15
ok!!!!!!!!我要菲雲AC!!!!!!!!!
大家好!我是一個LFO迷!
我的生活‧由足毽開始
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2006-11-15
引用第63樓dennis5202006-11-15 18:22發表的:
ok!!!!!!!!我要菲雲AC!!!!!!!!!

OK~我部機壞左~遲d搵你
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線dennis520
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2006-11-15
上msn!!!!!!!!我+左你!!!!!!!!
大家好!我是一個LFO迷!
我的生活‧由足毽開始
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2006-11-21
引用第65樓dennis5202006-11-15 18:26發表的:
上msn!!!!!!!!我+左你!!!!!!!!

都話我部機壞左
我ON得個陣上,
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2006-11-21
引用第45樓dennis5202006-11-12 15:49發表的:
有無迪雲ac??????????有我$80買!!!!!!!!!!!!

我冇迪雲AC~
離線davidexll
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2006-11-21
你比番個悟地一係,一係你比卓男ac我或人尊我,如果唔係,我當你昆我的
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2006-11-25
引用第68樓davidexll2006-11-21 17:39發表的:
你比番個悟地一係,一係你比卓男ac我或人尊我,如果唔係,我當你昆我的

??
你係邊位??
離線davidexll
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2006-11-25
我係悟地ac個主人,你昆我做咩,你比番我啦
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2006-11-25
引用第70樓davidexll2006-11-25 10:16發表的:
我係悟地ac個主人,你昆我做咩,你比番我啦

唔知你係邊個
狂影虎王就識
一係你ADD我MSN
我E家整返好個MSN
離線davidexll
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2006-11-25
你on msn啦
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2006-11-25
引用第72樓davidexll2006-11-25 12:38發表的:
你on msn啦

ok~ on左
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2006-11-25
一日一推一日一推
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2006-11-25
共22次交易紀錄,租借AC次數5次。
=======================================
MSN交易紀錄(1次)
1.偉仔(MSN名)用$75買破空閃
交易成功
=======================================
本論壇交易紀錄(3次)
1.暴走疾風用80$賣出霸王轟山拳
交易成功
2.暴走疾風用80$賣出鬥志邀昂
交易成功
3.暴走疾風用80$賣出邪神降臨
交易成功
同學交易紀錄(5次)
1.同學用80蚊賣迪雲ac
交易成功
2.同學唔知乜水用75蚊買左我慧閃
交易成功
3.同學用100蚊買我絕地
交易成功
4.同學用200蚊買我邪鬼
交易成功
5.同學用吸血換我既皇裝
交易成功
LFO交易紀錄(12次)
1.LFO唔知乜水用冰河換我4000M
交易成功
2.LFO火山頭用4億買我既怒火包
交易成功
3.LFO<<機械人>>用比堤加邪鬼換我米兒人物
交易成功
4.LFOhihihihihihihihi"用星仔ac換我10$
交易成功
5.LFO邪偉仔用80蚊買我50火
交易成功
6.LFO 菲沙 FREEZE用100蚊買我怒火包
交易成功
7.LFO>~雷震子~<用80$HK買我冰佬ac
交易成功
8.LFO>~雷震子~<用古龍杖換我雷護
交易成功
9.LFO金甲武士用虎腿換我火佬ac
交易成功
10.LFO*dennis*200$收左亨利齊招ac
交易成功
11.LFO『邪鬼』用火佬ac換左我卓男ac
交易成功
12.LFO炎之菲叉姬絲ac換左我EXac
交易成功
13.LFO『邪鬼』用EXac換左我達爾ac
交易成功
租借AC方面(5次)
1.用左達爾AC(AC2)借左比同學
(你要買既話可以立即終止租借服務)
2.用左樂雲AC(AC1)借左比同學
3.用邪鬼AC借左比同學(已還)
4.用達爾AC(AC2)借左比同學(已還,但再借比第2位)
5.用EXAC借左比同學(已還)
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2006-11-26
1日1推~~~
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2006-11-29
一日一推一日一推
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2006-12-01
1日1推1推1日
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2006-12-02
有冇人回
推推
快速回復
限100 字節

上一個 下一個