切換到寬版
  • 8185閱讀
  • 433回復

|≦狂影≠小店≧|轉左ac~去我新post [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2006-12-03
共24次交易紀錄,租借AC次數5次。
=======================================
MSN交易紀錄(2次)
1.偉仔(MSN名)用$75買破空閃
交易成功
2.死仔(MSN名)用$80買慧星閃刀
交易成功
=======================================
本論壇交易紀錄(3次)
1.暴走疾風用80$賣出霸王轟山拳
交易成功
2.暴走疾風用80$賣出鬥志邀昂
交易成功
3.暴走疾風用80$賣出邪神降臨
交易成功
同學交易紀錄(5次)
1.同學用80蚊賣迪雲ac
交易成功
2.同學唔知乜水用75蚊買左我慧閃
交易成功
3.同學用100蚊買我絕地
交易成功
4.同學用200蚊買我邪鬼
交易成功
5.同學用吸血換我既皇裝
交易成功
LFO交易紀錄(12次)
1.LFO唔知乜水用冰河換我4000M
交易成功
2.LFO火山頭用4億買我既怒火包
交易成功
3.LFO<<機械人>>用比堤加邪鬼換我米兒人物
交易成功
4.LFOhihihihihihihihi"用星仔ac換我10$
交易成功
5.LFO邪偉仔用80蚊買我50火
交易成功
6.LFO 菲沙 FREEZE用100蚊買我怒火包
交易成功
7.LFO>~雷震子~<用80$HK買我冰佬ac
交易成功
8.LFO>~雷震子~<用古龍杖換我雷護
交易成功
9.LFO金甲武士用虎腿換我火佬ac
交易成功
10.LFO*dennis*200$收左亨利齊招ac
交易成功
11.LFO『邪鬼』用火佬ac換左我卓男ac
交易成功
12.LFO炎之菲叉姬絲ac換左我EXac
交易成功
13.LFO『邪鬼』用EXac換左我達爾ac
交易成功
14.LFOfreeze8899用虎山派掌門令換左我火尊ac
交易成功
租借AC方面(5次)
1.用左達爾AC(AC2)借左比同學
(你要買既話可以立即終止租借服務)
2.用左樂雲AC(AC1)借左比同學
3.用邪鬼AC借左比同學(已還)
4.用達爾AC(AC2)借左比同學(已還,但再借比第2位)
5.用EXAC借左比同學(已還)
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線蠟筆小新

發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2006-12-03
我有卓男ac!!(冇new招)
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2006-12-03
引用第81樓蠟筆小新2006-12-03 16:38發表的:
我有卓男ac!!(冇new招)

係咪玩代收?
你收咩
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線999008
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2006-12-03
我跑ac ch 你 ac2 ok?
(msn比 ''想''你c 我msn :[email protected])
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2006-12-03
引用第83樓9990082006-12-03 16:50發表的:
我跑ac ch 你 ac2 ok?
(msn比 ''想''你c 我msn :[email protected])

ok~
我e家add你
離線stormschool
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2006-12-03
你係唔係代收卓男ac?
我有100lv陸道,85lv天魔,101lv卓男,亞真,約翰,火尊,佛覺齊招的ac(全部在同一ac入面)
有意pm我.
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2006-12-03
引用第85樓stormschool2006-12-03 17:01發表的:
你係唔係代收卓男ac?
我有100lv陸道,85lv天魔,101lv卓男,亞真,約翰,火尊,佛覺齊招的ac(全部在同一ac入面)
有意pm我.

我好有意
MSN係0樓
你ADD我呀唔該哂~
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2006-12-04
引用第85樓stormschool2006-12-03 17:01發表的:
你係唔係代收卓男ac?
有意pm我.

ok~
pm左你
離線ω法魯ω
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2006-12-04
我有虎山令~想要$
另外有個
deep齊招(有信物)+卓男(有絕地)~~既ac~~~用$收嘛?
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2006-12-04
引用第88樓ω法魯ω2006-12-04 16:51發表的:
我有虎山令~想要$
另外有個
deep齊招(有信物)+卓男(有絕地)~~既ac~~~用$收嘛?

不= =
唔要
虎山令都唔要
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2006-12-04
一.一
一日一推
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2006-12-04
引用第72樓davidexll2006-11-25 12:38發表的:
你on msn啦

等你on渣= =
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2006-12-05
引用第36樓黯然燒魂2006-11-04 20:43發表的:
無奈 呢個ac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!5.0+人尊

新加入帳號2= =
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2006-12-05
一日一推~~
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2006-12-05
有冇悟地真虎~
ps.>~雷震子~<唔夠我串-.- 昨日我串冰佬 佢得閒同冰佬一齊串我,最後又咪係唔夠串 要幫我串冰佬~~
離線v123123pk007
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2006-12-05
大家唔好信佢!!!!!!!佢真名叫滅絕!!!佢之前我比先,換AC,比佢個衰人昆左個有哂招唔地AC!!!仲有個有哂招的唔地AC其實係我的!!!!!!!估唔到E家的人咁9..........唉
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2006-12-05
大家!!!狂影悟地 佢係昆人的!!!佢真名叫滅絕!!!佢之前我比先,換AC,比佢個衰人昆左個有哂招唔地AC!!!仲有個有哂招的唔地AC其實係我的!!!!!!!估唔到E家的人咁9..........唉
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2006-12-05
ps.>~雷震子~<唔夠我串-.- 昨日我串冰佬 佢得閒同冰佬一齊串我,最後又咪係唔夠串 要幫我串冰佬~~

--有咩果次雷震同我講話你屈佢D FD,佢話你日日屈人同昆人,仲有你果做咩冇啦啦串個冰佬?仍 係我FD,雷震話你地之間可能有一D唔會~
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2006-12-05
chiutszchun,我話你知狂影悟地佢真係昆人嫁~唔好信佢~
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2006-12-05
引用第98樓v123123pk0072006-12-05 19:27發表的:
--有咩果次雷震同我講話你屈佢D FD,佢話你日日屈人同昆人,仲有你果做咩冇啦啦串個冰佬?仍 係我FD,雷震話你地之間可能有一D唔會~

咩冰佬
唔知咩冰佬,我己退出LFO既TST SER啦
你地開心啦
日日係要串人
開心啦你
快速回復
限100 字節

上一個 下一個