切換到寬版
  • 9646閱讀
  • 182回復

魔獸爭霸III&寒冰霸權(討論區) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線我愛羅

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-06-22
— 本帖被 牙銓 執行鎖定操作(2008-08-06) —
魔獸爭霸III&寒冰霸權 免安裝檔 ([email protected]@繁中@銀牌@bruceass)

【遊戲名稱】﹕魔獸爭霸III&寒冰霸權 免安裝檔
【檔案大小】﹕1.2GB
【檔案格式】﹕RAR
【遊戲語言】﹕繁體中文
【遊戲載點】﹕http://down.gogobox.com.tw/bruceass/udp9
【解壓密碼】﹕小bruce分享
【遊戲簡介】﹕
四大種族各異其趣
除了原有的人類與獸人之外,如今《魔獸爭霸3》還加入了另外兩個種族,也就是不死族與夜精靈。如今四大種族重新劃分勢力範圍,也讓戰況更加精彩刺激。比起《魔獸爭霸2》,《魔獸爭霸3》四大種族都有截然不同的特色,絕對不光是數字上的差異。
人類:採礦與砍樹的方式都跟以前一樣,而且還可以多派一些農民去蓋同一間建築,以便早點完工。此外,他們必須先興建瞭望塔,然後再改裝成箭塔或者砲塔,這些都與前作完全相同。
獸人:不死騎士回歸祖國,獸人只好想辦法自立自強。獸人砍樹和採礦的方式與人類相同,但是塔省略兩階段可以直接興建出威力超強的箭塔。以往那些拆房子超暴力的雙頭肥肥還在,而且變得更強。
不死族:亡靈與死屍支配一切。他們採礦時只要讓相當於農民的祭僧進駐金礦,不需要來回奔波。要是戰場上有任何屍體,無論敵我,不死族都可以將屍體轉換成自己的戰力。死傷愈慘重,不死族愈能發揮出驚人的戰力。
夜精靈:千萬不要被她們幽美的外表給迷惑了。以弓箭與標槍為主力的部隊。夜精靈的許多建築都可以自行移動,甚至還可以攻擊敵人。他們的視野範圍和其他種族相反,在夜晚看得特別遠,而且也有許多能力可以觀測遠處的狀況,在情報方面可說是四大種族之最。
魔獸3密技
  WarpTen : 快速建造
  IocainePowder : 快速死亡
  WhosYourDaddy : 無敵
  KeyserSoze [amount] : 得到黃金[500]
  LeafItToMe [amount] : 得到木頭[500字]
  GreedIsGood [amount] : 得到資源
  ThereIsNoSpoon : 得到魔力
  WhoIsJohnGalt : 搜索
  ISeeDeadPeople : 顯示地圖
  Synergy : 科技樹
  RiseAndShine : 黎明
  LightsOut : 昏
  DaylightSavings [hour] : 時間[字]
  SharpAndShiny : 升級
  Motherland [race] [level] : 升級 [人物] [級別]
  SombodySetUpUsTheBomb : 擊敗敵人
  AllYourBaseAreBelongToUs : 完全勝利
補充說明: 掛載InventedCD資料夾裡的*像檔之後就可執行遊戲

可以既話開個pcgame版

我會在哪裡分享更多pc game
[ 我愛羅在2007-06-25 18:20重新編輯此貼 ]
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-06-22
DOWN緊
揾左好耐啦
thx
離線倚天之劍
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-06-22
係Foxy都有啦...
之後去魔獸官網down更新...
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-06-22
引用第2樓倚天之劍於2007-06-22 17:47發表的  :
係Foxy都有啦...
之後去魔獸官網down更新...

FOXY太多個魔獸,都唔知DOWN邊個
離線鵬鵬
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-06-22
教我點down,ok???
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-06-22
話比大家聽@v@
果d密技冇咩用@v@
因為玩得呢隻game就好小玩戰役仲有自己同電腦玩
因為多數人都係同出面d玩家交流下技術@v@
所以呢@v@
我比個好網站你地@v@
用左個下載檔之後就可以上網人地玩@v@
要有寒冰霸權先得仲有要1.21a更新檔@v@
請版主,總版主,壇主特別比我post一個論壇(個論壇唔係我嫁,我先冇咁勁整到ser=.=)
因為冇呢個論壇隻魔獸就上唔到網玩@v@(不過其實有第二個方法,不過呢個最方便,如果想要第二個方法,請找殘影之歌@v@)
網站就係http://www.kyohk.net/bbs/thread-2-1-1.html
下載之前要申請帳號@v@
請主意入到遊戲果時要入ser2
因為ser2先可以係遊戲入面申請帳號@v@
ser1要係果個論壇達到某個條件@v@(ser1有好多規則最重要嫁就係唔比中離,中離=玩玩下走人-.-)
p.s 如有錯誤或不明白的地方請send訊息比本人^^
仲有就係kyo ser2入面最多人玩嫁地圖係信長同真三國所以如果你唔識玩入去實比人罵到死死下=.=
如來有我地bbs論壇有咁多人都想玩魔獸=.=
果然係香港遊戲之中排第二嫁好game(第一係勁舞團-.-)
[ 無聊的人在2007-06-22 19:48重新編輯此貼 ]
離線倚天之劍
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-06-23
Foxy
佢記憶最大個一個就係架啦
(記住一定要on係/:D)
唔on係個到會有毒...
on左之後
要解左佢
之後你就要用防毒
del左有毒個野
之後就玩得架啦
離線jahn1
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-06-23
我玩 信長-.-~~~~~~~~~!!!!
賣lfo勁多野 因為唔想玩
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-06-24
呢隻game好唔好玩?
我fd玩緊
但我唔知好唔好玩
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-06-24
咩來嫁 online games 定係單機遊戲
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線jahn1
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-06-24
要玩玩信長 la~!!!!
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-06-24
引用第10樓jahn1於2007-06-24 10:01發表的  :
要玩玩信長 la~!!!! [表情]

no
有好多嫁
火影忍者呢d都好好玩
寵物小精靈就難做d
引用第9樓牙痴於2007-06-24 07:14發表的  :

可以單機,可以係online機
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-06-24
引用第9樓牙痴於2007-06-24 07:14發表的  :

單機就唔洗搞野但係online機就要搞野(如果你係用正服碟裝就得,不過超貴,但係勁好玩@v@)
離線jahn1
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-06-24
引用第11樓糯米滋於2007-06-24 13:20發表的  :

信長  才可 玩到技術 
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-06-24
引用第11樓糯米滋於2007-06-24 13:20發表的  :

火影就多人好d
寵物勁小
但係最多人好嫁場都係信長或者真三國@v@
p.s jahn1最近我玩緊雜賀你識唔識玩呀@v@?
我加回就1 3 1 3咁上(有大加大唔加第二招加黃點先@v@)
之後買裝毫係庫 再生之後兩個侍出閃戎合和泉合凍雲之後合陣太疾風裝
再出菊一之後就知出咩好@v@?
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-06-24
玩呢個就當然係玩信乜嫁啦-.-...

你一教就教埋人DL KYO何服啦- -

你咁做都係得個吉- -
高登童子軍不停侵入各大論壇
各壇主小心: )

離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-06-24
引用第15樓呀樂於2007-06-24 14:31發表的  :
玩呢個就當然係玩信乜嫁啦-.-...
你一教就教埋人DL KYO何服啦- -
你咁做都係得個吉- -

=.=
我上面咩寫哂d樣搞kyo d野lu~=.=
p.s 如來你都有玩嫁@v@
你叫咩名呀
咩ser@v@?
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-06-24
好唔好玩?
我唔知down唔down好
比d意見
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-06-24
引用第17樓糯米滋於2007-06-24 16:53發表的  :
好唔好玩?
我唔知down唔down好
比d意見

緊係玩la
好鬼好玩
又多野玩@v@
下載先係明知之選@v@
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-06-24
引用第18樓無聊的人於2007-06-24 16:55發表的  :
緊係玩la
好鬼好玩
又多野玩@v@
下載先係明知之選@v@

但我唔係好識玩
點玩?
點開ac同開連線?