切換到寬版
  • 5378閱讀
  • 143回復

睇某雜誌講話玩開LFO既小朋友已經大過左,係時候轉玩DNF。 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線pongpongcat
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-08-18
學左我地特首的野
「我的意見代表全港人的意見」

覺醒 狂貓
離線kenneth125

發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-08-18
剛剛買左隻DNF碟來試玩...,玩下睇下lfo定DNF好玩d先
離線kuso
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-08-18
我唔鍾意玩D淨用mouse的game~ [指吞食天地2]
可以話:唔考技術
離線暗·死神

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-08-18
引用第42樓kuso於2009-08-18 19:34發表的  :
可以話:唔考技術 [表情]

55,
我都好討厭e d game
因為要去打怪場時
都要行得有d耐,
行得多都有d討厭的感覺(右要番去la,右要行好耐la)
離線§恨§
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-08-18
引用第42樓kuso於2009-08-18 19:34發表的  :

咁你得罪好多玩cs的玩家
離線暗·死神

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-08-18
引用第44樓§恨§於2009-08-18 19:45發表的  :
咁你得罪好多玩cs的玩家

佢話只係用滑鼠的game
但cs都唔只要用滑鼠laXD
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-08-18

爛橙我有玩瑪奇的--
屈錢..黎講唔覺得u1會好d喎!!邊有遊戲唔洗錢

技術黎講呢..想玩技術玩單機啦..onlime多數屈lv!!
遊戲好玩味得囉洗咩下下講唔講技術..有技術又唔會有錢比你
離線暗·死神

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-08-18
引用第46樓無神論乂於2009-08-18 20:57發表的  :
爛橙我有玩瑪奇的--
屈錢..黎講唔覺得u1會好d喎!!邊有遊戲唔洗錢
技術黎講呢..想玩技術玩單機啦..onlime多數屈lv!!
.......

甘右唔係ga,我之前玩日本ser DNF 1蚊都冇用過(是指現實冇買咩點數果d)
我對vs係好開心,
愈有人強過我,我就愈想變得更強去打佢,
當然時用技術la,就係因為甘我sin好享受vs,我相信e家都有好多人係甘
而你講online game多數屈lv甘我右唔同意,
甘有人用151lv迪雲打win一個203lv邪鬼,
甘算係咩?
打win的就是[強人]
佢的確係好強,
有d野唔好甘快下定論ga
因為e家都重算係早
離線王者2009
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-08-18
吞食天地勁無聊 勁容易 一日由1lv升到10lv冇問題
聖鬥戰士團 『黃金聖衣甲』這就是王者!!!
離線回憶
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-08-18
吞天 玩得多都悶
放迪格斯普通版一盒..底價:$700
http://ibbs.hk/read.php?tid=78474&page=1&toread=1 ←我個post呀
離線王者2009
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-08-18
引用第49樓回憶於2009-08-18 21:12發表的  :
吞天 玩得多都悶

勁無聊的說而已
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2009-08-18
好離譜...
你地估下如果U1要告佢地會唔會告到?
離線王者2009
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2009-08-18
引用第51樓wingleong541於2009-08-18 21:16發表的  :
好離譜...
你地估下如果U1要告佢地會唔會告到?

冇可能告到!!!
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2009-08-18
引用第48樓王者2009於2009-08-18 21:11發表的  :
吞食天地勁無聊 勁容易 一日由1lv升到10lv冇問題

我1日19
離線reviver
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2009-08-18
我放棄左LFO,轉玩左DNF= =
而家38LV重炮,27LV修羅,24LV藍拳,22LV武鬥

完全唔同意樓主
dnf好升過LFO
LFO玩到咁上下得番VS好玩
DNF升1LV都會有任解
LFO玩來玩去都係個D任個D關=.=悶死
lfo d招又要抽,DNF唔使
dnf系統好,LFO好多野要改良...
離線王者2009
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2009-08-18
引用第54樓reviver於2009-08-18 21:19發表的  :
我放棄左LFO,轉玩左DNF= =
而家38LV重炮,27LV修羅,24LV藍拳,22LV武鬥
完全唔同意樓主
dnf好升過LFO
.......

DNF我都有玩 你咁快轉做亞修羅???
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2009-08-18
[quote]引用第38樓暗·死神於2009-08-18 18:59發表的  :

第1笑你傻仔,因為你講Q晒嘛!個個冇玩過DNF同爛橙既遊戲,得你玩過晒重最Q叻個隻。
第2笑你更傻仔,係呢度講DNF乜都好過LFO,咁點解咁多人排LFO買珍藏版野,證明有價有市,連大陸客都專登走落黎買LFO野,而且每年傳媒必影U1野先到爛橙,今年都一樣。
第3笑你更更傻仔,叫你清醒下個腦先回Post,係你自己發老脾先,重講埋D有冇腦,越講越離題,你咁有腦就唔洗係度吹啦,代表爛橙去做宣傳嘛。
第4笑你更更更傻仔,由一開始我只講某雜誌跨大DNF既好玩程度,同唔好代表我地LFO玩家既想法,事實上玩過LFO就知DNF對打同爆關都係虐待D怪同屈機,我建議你開LFO玩熟5大廢角,因為你根本睇唔到LFO既真髓。
離線65767548
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2009-08-18
吞食天地睇到都唔想玩-.-
收元力淨化器...放多個ac呀!!
我個post係
http://ibbs.hk/read.php?tid=69907
離線王者2009
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2009-08-18
引用第58樓65767548於2009-08-18 22:14發表的  :
吞食天地睇到都唔想玩-.-

知音人
離線暗·死神

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2009-08-18
引用第56樓tsunate於2009-08-18 21:47發表的  :
[quote]引用第38樓暗·死神於2009-08-18 18:59發表的  :
第1笑你傻仔,因為你講Q晒嘛!個個冇玩過DNF同爛橙既遊戲,得你玩過晒重最Q叻個隻。
第2笑你更傻仔,係呢度講DNF乜都好過LFO,咁點解咁多人排LFO買珍藏版野,證明有價有市,連大陸客都專登走落黎買LFO野,而且每年傳媒必影U1野先到爛橙,今年都一樣。
第3笑你更更傻仔,叫你清醒下個腦先回Post,係你自己發老脾先,重講埋D有冇腦,越講越離題,你咁有腦就唔洗係度吹啦,代表爛橙去做宣傳嘛。
.......

第1笑你白痴,因為講來講都係傻仔2字
第2我笑你腦賤reviver以經係人 ,甘點會冇人玩ar?你講得e句野,小心比果到d玩家嘈死你
第3我笑你文盲,我講左幾多次我唔係係到話DNF有幾好,只係講你果本野係有其他game的名,點解你唔講,你e個問題都未答我ar,傻仔
第4,我笑你冇腦,冇主見,多人排LFO野就等於好?甘都有好多人食煙啦,你唔去食?你去食 屎算啦
第5,我笑你冇EQ,我由頭到尾都冇發過老皮,只係以事論事,你連e d常識都冇,死左算la
第6我笑你傻仔,你個題目大字標題講DNF就可以,我講DNF就不可以嗎?這=只準高官放火.不準百姓點燈
第7我笑你低能,我冇係到吹,我由頭到尾都係講事實,講緊我心中想講ga野
,因為你的on居行為,我只能一路笑,一路打[你個死人on居仔,死左都冇人可憐你](因為你連引用都用錯,唔笑你笑邊個ar)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個