切換到寬版
  • 5380閱讀
  • 143回復

睇某雜誌講話玩開LFO既小朋友已經大過左,係時候轉玩DNF。 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2009-08-18
dnf望過畫面(動漫果到望過去),一般,雙比lfo好佢小小,我加下都係到等反x西遊公測/玩raibow six3解悶(單機槍game一隻,不過好出名)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線王者2009
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2009-08-18
引用第60樓暗·死神於2009-08-18 22:46發表的  :
第1笑你白痴,因為講來講都係傻仔2字
第2我笑你腦賤reviver以經係人 ,甘點會冇人玩ar?你講得e句野,小心比果到d玩家嘈死你
第3我笑你文盲,我講左幾多次我唔係係到話DNF有幾好,只係講你果本野係有其他game的名,點解你唔講,你e個問題都未答我ar,傻仔
第4,我笑你冇腦,冇主見,多人排LFO野就等於好?甘都有好多人食煙啦,你唔去食?你去食 屎算啦
.......

罵得太絕了 留少少面比人下台
聖鬥戰士團 『黃金聖衣甲』這就是王者!!!
離線暗·死神

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2009-08-18
引用第61樓王者2009於2009-08-18 23:28發表的  :
罵得太絕了 留少少面比人下台

o...
對不起,是我錯,
請比小人一個下台的機會好嗎?
大人不記小人過,
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2009-08-19
成日講dnf是不是拿住支槍打怪獸那個呀?同lfo同類型的game來嗎?好唔好玩?
一年出咁多game,點解成日都拉埋lfo來講?成日都話向lfo挑戰?挑戰贏lfo又點呢?
[ 大俠陳在2009-08-19 05:23重新編輯此帖 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線tomlaw1031
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2009-08-19
隻隻game都有佢好玩既地方 我覺得唔相同 lfo同dnf
離線reviver
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2009-08-19
如果LFO只須抽人物唔洗抽招就好了
離線tomlaw1031
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2009-08-19
只要人物lfo我覺得頂唔住
可能會收月費= ="
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2009-08-19
引用第59樓暗·死神於2009-08-18 22:46發表的  :
第1笑你白痴,因為講來講都係傻仔2字
第2我笑你腦賤reviver以經係人 ,甘點會冇人玩ar?你講得e句野,小心比果到d玩家嘈死你
第3我笑你文盲,我講左幾多次我唔係係到話DNF有幾好,只係講你果本野係有其他game的名,點解你唔講,你e個問題都未答我ar,傻仔
第4,我笑你冇腦,冇主見,多人排LFO野就等於好?甘都有好多人食煙啦,你唔去食?你去食 屎算啦
.......

大家自己睇下隻DNF幾好玩,屈技多、COM多、槍炮多、車屈怪,你講到DNF咁正咁平衡,未岩晒你D咁有腦既白痴屈精強玩囉!

好多接受唔到LFO改平衡既人,轉玩其他Online黎平衡自己心態,ibbs都見唔少呢D人,我同D朋友先轉RFO,跟住SD,最後DNF,兜兜轉轉玩完晒其他Online Game後,咪又轉玩翻LFO,我都要寫個‘服’字比LFO,可以做到咁大既吸引力,而且最近呢類玩家有增無減,連幾個舊拳皇都返左黎,連身處外國既暴走疾風都同我講,到兒家,全世界搵唔到一隻遊戲可以好似LFO咁好玩,生存到咁耐都不滅,個種魔力好難搵到。小鴻講得好岩,論畫工,LFO無法取勝外國過千萬既大製作遊戲,所以佢先要造一隻今世代取代唔到既遊戲,就係呢句話,好多玩家都好難抽離LFO,並且一直忍受多Bug都要玩落去。相比爛橙既遊戲臭史,佢代理返黎既韓Game,由三小到兒家,昆完你頭1年後,遊戲就放係度唔理,外掛種類多多,十居其九都掛機升Lv,有事等佢同製作既母公司傾完都成幾個禮拜,而且好多問題都答唔到你。

動漫節聽D高層吹LFO2正過LFO1十倍,外國製造,而且與舊角並存,跟以往一樣有靚閃抽,等炒家有生存空間。

http://www.youtube.com/watch?v=1vRIcX3ak-s

http://www.youtube.com/watch?v=A7pkq_mPDiY

http://www.youtube.com/watch?v=g7TMSxQVb70

http://www.youtube.com/watch?v=_sFnAdDY4IQ

LFO做到咁大既吸引力,風摩全世界玩家們有幾難,差在幾時跳出香港到全世界,外掛同Bug方便,LFO同DNF都一樣咁多,睇唔出爛橙有改善過外掛既問題,隻遊戲都唔係佢,點改都係一手製作DNF既韓國公司NEXON既問題。丟著閒,懶理!
[ tsunate在2009-08-19 09:53重新編輯此帖 ]
離線kurusu
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2009-08-19
咩係DNF ?_
離線暗·死神

發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2009-08-19
引用第67樓tsunate於2009-08-19 09:22發表的  :
大家自己睇下隻DNF幾好玩,屈技多、COM多、槍炮多、車屈怪,你講到DNF咁正咁平衡,未岩晒你D咁有腦既白痴屈精強玩囉!
好多接受唔到LFO改平衡既人,轉玩其他Online黎平衡自己心態,ibbs都見唔少呢D人,我同D朋友先轉RFO,跟住SD,最後DNF,兜兜轉轉玩完晒其他Online Game後,咪又轉玩翻LFO,我都要寫個‘服’字比LFO,可以做到咁大既吸引力,而且最近呢類玩家有增無減,連幾個舊拳皇都返左黎,連身處外國既暴走疾風都同我講,到兒家,全世界搵唔到一隻遊戲可以好似LFO咁好玩,生存到咁耐都不滅,個種魔力好難搵到。小鴻講得好岩,論畫工,LFO無法取勝外國過千萬既大製作遊戲,所以佢先要造一隻今世代取代唔到既遊戲,就係呢句話,好多玩家都好難抽離LFO,並且一直忍受多Bug都要玩落去。
.......

我都有咩重可以笑你個7 頭
我冇講DNF平衡,另外我想同你講槍炮多右如何因為好多都係只可以射直線
你拿著支槍亂打就可以打得中人,
都要用技術,
就好像昇龍霸一樣,
你亂昇就可以中人咩?
甘都唔知,真係只可以同你講你個小p孩去死算la
com多右如何?你lfo打怪都唔係有com咩,用下你個豬腦sin la XD
不過由此都可以知到,你個腦係生左係屎忽到
另外你講平均,我都覺得有d好笑,ex冇灑防,只係e樣野我係vs到唔小vs的心聲
就係ex變到好廢,好可憐,唉..
但佢地都重玩緊wo,甘ed 當係咩?
佢都係接受唔到,但點解佢都重玩緊?可笑
你講ga野冇根據,去死算la
我講比你知lfo有甘多人玩,
其中一個原因就係vs都可以拿到d樂趣(最小我覺得就是這樣)(on 7+2仔同你不算入在內)
同我想同你講,取唔取代到唔係你一個人ga意見,
人人都有唔同ga 心態,
有d人喜歡玩cs甘算係咩?
有d人喜歡玩單機game甘右算係點ar?
講ar!
你e d ga垃圾想法,你最好都同我消失,
如果唔係=同行政長官一樣
甘垃圾
另外我右問你
lfo冇外掛?
lfo冇bug?
如果可以做到冇sin係一隻完美ga online ga
一日重有係到都未算係,
我都唔見得lfo做野有幾快,
右唔見佢個入場bug冇左
甘耐都重係到?
e d唔係人地唔做,係重未做得好
1隻game ,1個windows要做幾多程式你知到嗎
我希望你想野想得深入d
如果唔係一日比人小到晚就唔好
[ 暗·死神在2009-08-19 10:13重新編輯此帖 ]
離線a332508
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2009-08-19
引用第68樓kurusu於2009-08-19 09:55發表的 :
咩係DNF ?_

http://www.gamania.com.hk/DNF/
離線alplane
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2009-08-19
算啦,都係game姐.各人唔同睇法.
不過lfo係爛我認同.

我都有咩重可以笑你個7 頭
我冇講DNF平衡,另外我想同你講槍炮多右如何因為好多都係只可以射直線
甘都唔知,真係只可以同你講你個小p孩去死算la
com多右如何?你lfo打怪都唔係有com咩,用下你個豬腦sin la XD
不過由此都可以知到,你個腦係生左係屎忽到
另外你講平均,我都覺得有d好笑,ex冇灑防,只係e樣野我係vs到唔小vs的心聲
就係ex變到好廢,好可憐,唉..

兄台,冷靜.各人唔同睇法,唔洗理=]
hkgolden cultural club
離線阿路
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2009-08-19
DNF我都有玩的說

很久前,在其他國家版本我也有玩過
嚴格來說,雖然是橫向格鬥,但遊戲方式和系統也不一樣(純碎跑跳也就知道了)

論靈活度的確是LFO較高
所以很多時候,同樣橫向格鬥,有部份玩家走回去LFO就是這原因了

加上DNF是以疲勞度去進行遊戲
即使LFO和DNF一起玩也沒有問題喔
說好的極星天呢?
爆盒中鬼斬+紫炎+光六武(拖
離線絕對零度
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2009-08-19
我認同以上的說法,DNF玩到沒疲勞度,然後再玩LFO都可以A_A
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2009-08-19
其實如果LFO係韓國出一定會比DNF出名
離線暗·死神

發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2009-08-19
引用第74樓daviswys於2009-08-19 11:01發表的  :
其實如果LFO係韓國出一定會比DNF出名

這右唔一定ga
因為外國生活同香港係好唔同,
就如天線得得b,好多香港人話佢白痴
但係某個國,天線得得b係 -壓節目,
唔係白痴的一樣,
so好多差別的
離線schun
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2009-08-19
完全唔覺DNF好玩 人物又樣衰又小 招式又唔夠令 行動超慢
殺道行者 殺道行者漫畫 殺道行者線上漫畫 楓林漫畫
http://www.m3721.com/comic/354/
離線阿路
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2009-08-19
引用第76樓schun於2009-08-19 11:09發表的  :
完全唔覺DNF好玩 人物又樣衰又小 招式又唔夠令 行動超慢

每個人喜好也不同,所以即使怎樣差的遊戲也有人玩

其實LFO給人感覺小朋友只是過往名字問題
再加上,LFO的角色怎樣看不像小朋友了(主角們最小估計16歲了)

所以這討論其實沒有價值,只要想一想就知道是甚麼一回事了
說好的極星天呢?
爆盒中鬼斬+紫炎+光六武(拖
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2009-08-19
[quote]引用第69樓暗·死神於2009-08-19 10:03發表的  :

睇清我打D咩先駁啦,秀才!爛橙蕃薯,一味亂駁,你唔通係face既主筆?U1咁多年都靠實力去贏爛橙,亦冇批評過爛橙,但DNF動漫前,爛橙CEO就已經揚言要打低LFO,但唔成功!今期雜誌又暗吋LFO過時,LFO不嬲都唔係以畫質取勝,不嬲都唔係時興,但你吹咩,遊戲故事同角色取勝於其他遊戲,講真DNF畫質靚咩,連受傷既特效都冇,速道反應重停留於古時大型電玩,硬推出市場,基本動作都冇落心機去做(熟LFO既人就知我講乜),DNF既橫衝直撞,岩晒你D亂黎既敗類玩囉,狂片狂炸狂虐待狂用粗口小對手既敗類,文盲都識簡過你,起碼唔會浮跨同踩人,我倒覺得文盲唔係錯事,好多文盲都好善心,老一輩富豪好多都係字都唔識多過,反而社會上有文采既人好多都係人渣敗類!見利忘義。
[ tsunate在2009-08-19 11:31重新編輯此帖 ]
離線暗·死神

發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2009-08-19
引用第78樓tsunate於2009-08-19 11:25發表的  :
[quote]引用第69樓暗·死神於2009-08-19 10:03發表的  :
睇清我打D咩先駁啦,秀才!爛橙蕃薯,一味亂駁,你唔通係face既主筆?U1咁多年都靠實力去贏爛橙,亦冇批評過爛橙,但DNF動漫前,爛橙CEO就已經揚言要打低LFO,但唔成功!今期雜誌又暗吋LFO過時,LFO不嬲都唔係以畫質取勝,不嬲都唔係時興,但你吹咩,遊戲故事同角色取勝於其他遊戲,講真DNF畫質靚咩,連受傷既特效都冇,速道反應重停留於古時大型電玩,硬推出市場,基本動作都冇落心機去做(熟LFO既人就知我講乜),DNF既橫衝直撞,岩晒你D亂黎既敗類玩囉,狂片狂炸狂虐待狂用粗口小對手既敗類,文盲都識簡過你,起碼唔會浮跨同踩人,我倒覺得文盲唔係錯事,好多文盲都好善良,反而社會上有文采既人好多都係人渣敗類!

甘右係,人一向都有好有壞,這就是事實
我可以不認同咩?
甘我右問你咩係一味亂駁 ar?
小朋友,你問下人地la,我句句都係針對你ga帖ar
如果唔係你就唔洗係到打字la,
一味亂駁就唔會有人叫我唔洗理你la
好心你身為帖主/樓主,就睇灑人地對你ga帖有咩反應ar,
重有,你講到尾都係想講
[爛橙話要打低lfo,但打唔到,結果要係本野到唱lfo]
甘咪得law,我之前叫你直接講你想講ga主指,
講到甘耐都係得個吉,
我唔話你白痴,腦殘,文盲之外,
重有咩可以講,唔通係到講,[嘩~小朋友,你好聰明ar,你文采真係好好ar,你轉數好快ar]
甘ar?唔好意思,e d甘ga野都係留番比你d親人/朋友同你講la
另外我想講,佢e 隻game出得係e個市場上就是一隻online game
唔理佢好唔好都係一隻online ga,
佢出得e一隻就有佢一定ga想法,
你唔好用你冇知ga想法去想得e個世界係甘就甘
講比你知[你眼前的現實生活可沒有那麼樂觀]
重有,你lfo唔係都係打打殺殺咩?
咩叫狂片狂炸狂虐待狂用粗口小對手既敗類
lfo冇咩?狂片,你講deep ar?
狂炸,你講邪鬼ar?狂虐待?你講nina ar?狂用粗口小對手?你講小白ar?
你講ga野lfo都有
就算lfo冇好多game都有
重有你講DNF橫衝直撞
甘ex都唔係橫衝直撞嗎?
好心你講一d我冇得小你ga野好唔好ar?
我都開始小到你悶la
重有你講文盲都識簡過我,
甘王者2009同之前果係你當佢地係咩ar?
你出來的字小心有好多人小你
另外我都係想講取勝的唔一定係畫質
所以你唔好做特手做ga野,好嗎?
重有我講ga野冇浮跨只係踩你一個人,
甘你明白未?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個