切換到寬版
  • 939閱讀
  • 14回復

[自創小說]最強武者篇之決戰魔人組織(上集)(我火仔第4之作) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-10-02
本古仔之係諗出來,如有雷同,可能係好合(by火仔) {PP ^Rb)  
由冰火兄弟菲沙菲雲領導元武會成員坐上由柏高在中國找出來的飛機,沖上聖城,找天尊者,當上到去..... S&;T_^|  
菲雲:發生什麼事 7TMDZ*  
亨利:2位尊者,飛機低層有大量龐士兵,主引擎破壞了 4O5n6~24  
菲沙:各位,為了成功入聖城,我要找幾位,去飛機低層消滅態龐士兵 dM>j<JC=  
悟地:師父,我同迪雲,馬龍,亨利一齊去吧 *FI5z[8,  
域多:大哥味流我係到,我怕怕的 `[g# Mxw  
馬龍:你怕,你不如不去環好 N{0+C?{_  
菲沙:好,要小心,如果低層有洞的話,你們要快些上來,因為我們上了5000度高空 3N)Ycf8  
馬龍:明白,冰尊者 *Xf[b)FR  
悟地:去吧各位 QSl:=Q '  
陸道+馬龍+亨利:好 vfk7J5y  
4w?]dDyc%  
悟地,馬龍和亨利,根據冰尊者比的飛機地圖,一直去飛機低部,他們見到大量龐士兵 @ ~0G$  
龐士兵:呀....呀.... =0jmm(:Jh  
馬龍:要把他們攻破 i`ZHjW~`  
悟地+陸道+亨利:好 c1F ru  
馬龍:轟地雷 ^=heen<S%  
亨利:慢天飛此 {d *qlztO  
悟地:音速刀 }+QhW]nO{F  
陸道:忍法.控影術 6_ 33*/>=c  
4jq`No_  
亨利:終於完成,我們快些回到冰尊者到,因為有一個一個的大洞,如果飛出去我們一定沒命 { c6DT  
馬龍+陸道+悟地:好 3.GdKP.%  
當亨利,馬龍悟地和迪雲上回去的時侯,低層發生大爆炸,飛機沖香地面,但光光到了聖城 `CTkx?e[  
菲沙:飛機比龐士兵破壞了,副引擎用不了,我們不能再用飛機番回地面 gz)wUQ|W  
域多:什...什麼,我們點番到地面,我不要死e個鬼地方 [E..VesrM  
馬龍:不要嘈吧,域多,歷奇沒叫你叫 cN[ q)ts  
歷奇:馬....龍....大....哥....我好....怕.... X=*Yzz}  
馬龍:唉,我馬龍為什麼黑,收了2個沒用的手下 5KA FUR0  
菲雲:我們要不可以流氣在e到,因為不知道上帝之手到了e到 2s]]!{Z#  
全部人:明白  !z "a_  
當他們到了,上帝之手的龍翼ex在門口,大叫!悟地出來吧,和我決鬥 m;$F@JJ  
悟地:師弟 !)l%EJngL  
龍翼ex:同我決鬥吧悟地 0|wKR|zW  
悟地:各位,你們快點找天尊者,龍翼ex由我對他 8)ebXc  
菲沙:好,你要小心,悟地 /o}0oo5B  
悟地:明白啦,師父 %i]uW\~U  
菲沙:各位,我們走 v"Ud mv"  
?*MV  ^IY  
上集完..... C4X{Ps \  
C7c|\T  
接回上集,菲沙菲雲領導的元武會到聖城找天尊者,在行了一伴就撞上悟地前師弟龍翼,發生戰鬥,悟地更叫菲沙他們行先,由他對龍翼,e次又會撞了什麼魔人呢? 1z $}*`  
魔姥:哈哈哈,e班人,想入聖城,好像易的 qKI4p3&E  
奧龍:不要see少元武會冰火尊者,e2位先是最強的 S9F]!m^i  
魔姥:果個冰尊者由我對他 B[U.CAUn  
奧龍:沒問題,你話就話什麼,不過比他打到你個機械身體破壞,不關我事 <or>bo^  
魔姥.好 >8Yrmq  
中集完.....
[ 火仔在2007-10-03 18:58重新編輯此帖 ]
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-10-02
不如整個終極迪雲勁到爆的 v %PWr5]  
ps:好好好!好有作文的天分!
離線泓泓
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-10-03
亨利:慢天飛此 ???????/
離線sze4562003
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-10-03
作得幾好!! o*ED!y7  
有82分!!
離線蛋散
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-10-03
係就係有好多錯字... ^dKaa  
不過好好睇!!!!
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-10-03
我發現了! b'"%   
lfo的故事全不是訪問就是打鬥-.-
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-10-03
引用第5樓慘絕人寰於2007-10-03 18:05發表的  : +Z0E?,Oz  
我發現了! {oeQK   
lfo的故事全不是訪問就是打鬥-.-
zX Pj7K*  
唔係打鬥,唔同係淫穢
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-10-03
引用第6樓火仔於2007-10-03 18:48發表的  :
唔係打鬥,唔同係淫穢
{<8#T`I  
創作力不足呢:) <p .[E]a2_  
雖然打鬥是大熱-.-
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-10-03
引用第7樓慘絕人寰於2007-10-03 19:39發表的  :
創作力不足呢:) 8A_(]Q  
雖然打鬥是大熱-.-
J n/=v\K@  
冇打架就唔係古仔
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-10-03
引用第8樓火仔於2007-10-03 21:50發表的  :
冇打架就唔係古仔
*ni|I@8  
冇打交就唔係故仔? {lJpcS  
咁風之soccer算咩? J$[Vm%56  
迪迪尼咁多故仔算咩?? eNb =`  
網球王子算咩? Tr)[q>  
打都冇打過BO RqR  X  
!hUyX}{`j  
唔打交唔一定唔係故仔!
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-10-03
引用第9樓慘絕人寰於2007-10-03 21:56發表的  :
冇打交就唔係故仔? =UN:IzT  
咁風之soccer算咩? b._pG(o1  
迪迪尼咁多故仔算咩?? 1|--Xnv  
網球王子算咩? t)h3GM  
.......
J5wq}<8  
咁lfo以打架間嗎,你要我諗第二d好難間旺
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-10-03
引用第1樓小戰士於2007-10-02 22:49發表的  : 7o3f5"z  
不如整個終極迪雲勁到爆的 [表情] I~,*Rgv/Z  
ps:好好好!好有作文的天分!
.3#Tw'% G  
你咁鬼叻,你正呀,終極迪雲,邊到有呀,得迪倫炸嗎
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-10-03
引用第10樓火仔於2007-10-03 22:15發表的  :
咁lfo以打架間嗎,你要我諗第二d好難間旺
RaR$lcG+iY  
-_-....... i -+B{H  
例如作迪雲的過去果d:) -70Ut 4B  
IS GOOD
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-10-03
引用第12樓慘絕人寰於2007-10-03 22:36發表的  :
-_-....... uCx\Bt"VI  
例如作迪雲的過去果d:) dLLF#N  
IS GOOD
6:Ra3!V"v  
五大主角好難諗架,你估我係你咩,本身我都諗到龍翼ex,不過唔知得唔得,作賣e個下集先
離線bbwing
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-10-03
作得幾好ar!! give u 85 分la!!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個