切換到寬版
  • 2877閱讀
  • 68回復

有冇人可以解釋下咩係拉登(已有解答 , thx) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kkk333
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-08-09
引用第37樓龍刃剎於2009-08-09 19:24發表的  :
為左比人知佢係咩水

我比米圖大家睇.你地真係要認住佢
.......

呢個ac好似係佢收番黎
所以唔識用
離線乂雷龍乂
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-08-09
我岩岩玩番,估唔到多個個名詞叫拉登-.-
照估計應該係講,用槍屈人機,應該係講遠攻,
個人估計
收真昇呀
離線ooo321
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-08-09
引用第37樓龍刃剎於2009-08-09 19:24發表的  :
為左比人知佢係咩水

.......

我諗同我打過既人 , 都唔會feel我係拉登架囉

首先 , 衝攻昇龍霸 唔一定要用黎攻擊  , 可以用黎逃走 , 換位 , 封位架bo

[我企你對面.咁你仲用龍光炮?正常都會用昇龍霸吧.係拉先會咁用吧???因為要保證你可以走到?]

首先 , 用龍光炮 係賭運數 , 好彩既話對方岩岩用遠攻會食正龍光炮  , 昇龍霸用黎猛攻真係未見過

同埋點解迪雲唔可以用遠攻黎做主攻? 咁亨利 = 本身就係拉登既化身?

[係仲要玩馬拉松咁先係.左跑到右.右跑到左再出波]
大佬 , 我左跑右同右跑左都係我岩岩張圖既距離同位置 , 點樣拉你登?
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-08-09
為左比人知佢係咩水

.......
你用波用主招.咁己經係拉登......

認真    咁講唔岩    
域多個d大半招都係飛行道具
咁唔通用彈地小刀做主招?
離線ooo321
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-08-09
引用第39樓wingleong541於2009-08-09 19:27發表的  :
咁近攻多定遠攻多?
佢有冇係咁碌走令你不斷出波?

我係用遠攻黎做主攻 , 但係唔係拉登

因為 , 我當迪雲係天魔咁玩 , 所以唔會用近攻做主攻~

因為我以前係玩天魔既

同埋唔知點解我玩天魔用極地又比呀   咩刃  話有問題 , 話我用極地做主攻招好有問題

我想講極地唔中已經好大空洞 , 係屈唔到你機架
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-08-09
引用第44樓ooo321於2009-08-09 19:30發表的  :

封位波波都唔算拉登既
當天魔玩更加
話說當年拳皇   兩天魔  射波波- -
離線§恨§
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-08-09
引用第44樓ooo321於2009-08-09 19:30發表的  :
.......

你當迪雲係天魔咁玩?>
咁你食得蕉
離線sam9074
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-08-09
拉登姐係走圍走.用遠攻打完人就走.又埸頭走到埸尾.又後又由埸尾走番去埸頭.通常係遠攻人物先會咁做
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-08-09
現在的人自以為是的定義 : 拉登就是遊擊戰

原本的定義: http://ibbs.hk/read.php?tid=11529

離線ooo321
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-08-09
引用第46樓§恨§於2009-08-09 19:32發表的  :
你當迪雲係天魔咁玩?>
咁你食得蕉

我又唔係拉登

有咩問題?  我鐘意用氣功波打中人再連昇龍霸

如果我離目標太遠人地中左氣功波我又如何連昇龍霸

同埋我唔用近攻做主攻係因為同高手(e.g 強人, 迪雲學長 )等迪雲高手玩完之後 , 昇龍霸打空之後既時間 , 足以比人打到仆地
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-08-09
引用第46樓§恨§於2009-08-09 19:32發表的  :
你當迪雲係天魔咁玩?>
咁你食得蕉

'

只要有恆心
慢慢射波波     慢慢扣   都唔駛食蕉既...
當然人地打耐左就睇得穿   反殺orz

建議    食蘋果有益d  (惡搞)
離線ooo321
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2009-08-09
我諗我玩既方法係遊擊戰

並唔係拉登囉
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2009-08-09
三十六計之走為上計  就係拉登既其中一個兵法
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2009-08-09
引用第52樓lfoqazwsx於2009-08-09 19:38發表的  :
三十六計之走為上計  就係拉登既其中一個兵法

拉登兵法不是911嗎?!
汗顏 (惡搞.)
離線龍刃剎
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2009-08-09
Re:有冇人可以解釋下咩係拉登
引用第38樓§恨§於2009-08-09 19:27發表的  :
但係你咁講又唔岩- -
波做主攻的話有好多人都係拉登
波係主攻唔係問題
只係狂走黎走去.姐係出幾個波.走去埸尾.再放幾個波.又走番去埸頭
.......

我諗係我講唔清楚.佢差唔係係冇咩用昇龍.佢真係埸尾走去埸頭
[首先 , 衝攻昇龍霸 唔一定要用黎攻擊  , 可以用黎逃走 , 換位 , 封位架bo]
[我係用遠攻黎做主攻 , 但係唔係拉登]
你用遠攻用主攻?咁當然冇問題.但你係我一來你就走.咁唔叫拉???
[同埋點解迪雲唔可以用遠攻黎做主攻? 咁亨利 = 本身就係拉登既化身?]
你係米味見過人用???屈比果D係冇咩用遠攻.佢人地來到都可以百步穿楊
佢既主攻係矢雨驟臨,漫天飛矢.降龍都冇咩用.
你唔好同我講百步穿楊係遠攻:o佢真係好遠:o
你連亨利都唔係咁知.唔該唔好用亨利做例子好冇???
亨利遠攻招真係得穿心矢咁上下.其他都係中範圍了.如果你認為亨利係拉登既化身.
你真係要搵個亨利良好既打下.最好搵屈比吧
因為佢都好好人.不過你仲係唔認你係拉登.你明明係埸尾跑到埸頭
如果你仲唔認.不如叫人同你打下吧.唔好話正係我屈你.
同你打過我諗好多人都會明
離線拉登
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2009-08-09
我就係拉登

拉登=打遊擊
離線ooo321
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2009-08-09
Re:Re:有冇人可以解釋下咩係拉登
引用第54樓龍刃剎於2009-08-09 19:44發表的 Re:有冇人可以解釋下咩係拉登 :
我諗係我講唔清楚.佢差唔係係冇咩用昇龍.佢真係埸尾走去埸頭
[首先 , 衝攻昇龍霸 唔一定要用黎攻擊  , 可以用黎逃走 , 換位 , 封位架bo]
[我係用遠攻黎做主攻 , 但係唔係拉登]
你用遠攻用主攻?咁當然冇問題.但你係我一來你就走.咁唔叫拉???
.......

[我諗係我講唔清楚.佢差唔係係冇咩用昇龍.佢真係埸尾走去埸頭]
我唔用昇龍點樣放你血呀 ,  同你打時 , 有幾次你虎翔霸打空左我就用衝攻昇龍霸啦 , 不過果幾次禁得快得濟 , dash唔到 , 變左原地(勁近),有幾次昇龍霸同你虎翔霸格左啦 (P.S 用迪雲都知 DASH 昇龍霸禁太快會DASH唔到)

[用遠攻用主攻?咁當然冇問題.但你係我一來你就走.咁唔叫拉???]
你有冇察覺到我點解會去到第二到? 因為我用氣功波比你用虎翔霸攻背 , 所以彈走左呀 , 同埋彈走左後都係中距離用波封位, 之後再近戰架

[你係米味見過人用???屈比果D係冇咩用遠攻.佢人地來到都可以百步穿楊,佢既主攻係矢雨驟臨,漫天飛矢.降龍都冇咩用.)
E家講緊迪雲 , 你講亨利冇咩關係 , 昇龍霸同亨利既招冇咩共通點啵~~~.....
同埋百步穿揚都算係中距離招, 同中距離氣功波封位好似係同一功效
我諗你用亨利招黎比昇龍霸 , 好唔貼切BO...

[如果你仲唔認.不如叫人同你打下吧.唔好話正係我屈你.]
打左咁耐VS , 我諗你係頭一個話我迪雲拉登囉
Peak 我一見到過150既迪雲就必定入佢房vs , 我諗你可以問問囉

p.s 我去到8:30就唔會再回覆 , 要出街 , 有咩講唔該快D 講 , 廢事陣間話我潛水
離線牙羽
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2009-08-09
用閻王追殺令來打飛敵人
再送他一招全中大轟-v-
那算不算呢...?

離線ooo321
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2009-08-09
連一連POST先

龍刃  你所講既 [ 冇咩用昇龍 ]  定義係咩?

不斷出昇龍 , 少有其他招?  定係要出30次 , 40次以上?

對我黎講只要用多過3次都算係用昇龍 , 因為我用昇龍霸只係會打人地 硬直 / 漏洞

回樓上 , 召COM 招係VS好似唔用得WO
離線牙羽
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2009-08-09
引用第58樓ooo321於2009-08-09 20:01發表的  :
連一連POST先
龍刃  你所講既 [ 冇咩用昇龍 ]  定義係咩?
不斷出昇龍 , 少有其他招?  定係要出30次 , 40次以上?
.......

下...
真架...
我vs左咁耐都冇人話過我囧