切換到寬版
  • 2853閱讀
  • 21回復

LFO小說大結局(特別多字) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線不二周助

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-09-09
— 本帖被 牙凌 執行鎖定操作(2007-08-19) —
[sell=8] 上回講到新生星仔去迪倫個度....  mIc:2.q^  
大結局: a5wDm  
新生星仔:新生迪雲,新生小丹,我去同奧龍打 p!"(s/=  
新生迪雲:我就去同哥哥打 9R]](g#  
新生小丹:我就同連哪打 $iMC/Kym  
地尊:我去幫星仔,天尊你去幫小丹,新生邪鬼你幫迪雲 +g\;bLT  
天尊同新生邪鬼:ok o'UHStk  
新生星仔:終於比我找到你啦,奧龍 !L\'Mk/=A  
奧龍:唔,你意偽你換左3就可以嬴到我 2cnj@E:5l  
新生星仔:睇野啦,真十字旋風拳 |4SW[>WT:  
奧龍:呢d係超級元力..你點會有超級元力,算啦,絕地拳 Lx+`<<_dJ  
新生星仔:我閃,好機會,真十字旋風拳 12gw#J/)9h  
奧龍:ar!!,好,我既最強絕招,爆煉風暴 IcoowZZ   
新生星仔:ar!!! 70iH0j)  
地尊見到,地尊:等我幫你啦 >!BFt$sd  
新生星仔:唔洗,因為我係唔會書 TgaYt\"i[  
係呢個時候,米兒成偽新生米兒了,新生米兒去到迪倫個度,廳到新生星仔叫,新生米兒:唔好書呀新生星仔 H7e /  
新生星仔:我知啦,下ar!!!!!!魔獸之怒火 ?JqjYI{$  
奧龍:ar!!! E$S`6+x`:a  
奧龍雲低 9m!7|(QV  
到左小丹個度 #8?^C]*{0  
新生小丹:睇野啦,真旋風腿 nm):SEkC  
連哪:超級元力?不過係唔會書 ! zfFt;  
新生小丹:死啦百烈腿 5#uO'<2$  
連哪:速度快左好多,唔怕,呢招ko你,混亂殺 mTj m92  
新生小丹:ar!!! b(T@~P/  
天尊見到,天尊:洗唔洗幫手  X4I]9 t\  
新生小丹:唔洗啦 xXOw:A'  
係遠方,旋龍幫小丹做既手布飛左去新生小丹度 XS/n>C  
新生小丹:係旋龍?我呢家1定嬴到你啦,終極真旋風 jH0Bo;  
連哪:ar!! 1xC`ZhjcD  
新生迪雲:哥哥 J:};n@<  
迪倫:我唔係你哥哥了 l{EU_|q  
新生迪雲:哥哥... `p|[rS>  
迪倫:死啦 %cj58zO |y  
新生迪雲:ar!! |\{Nfm=:%  
迪倫:死啦!最強1式 OOLe[P3J3  
新生迪雲:新生邪鬼,唔洗幫我 |cu`f{E2]  
迪倫:點解我出唔到,ar! wgZrrq/W|  
迪雲個father:死啦迪倫,冇用鬼 3j&B(aLy  
新生迪雲:哥哥!,father,死啦,真昇龍霸 'G Y/Q5  
神秘人:EX拳,新生迪雲:ar!! U"x~Jb3]O  
迪倫:唔好書呀細佬 $c9=mjwH  
新生迪雲:哥哥!! ) >$^ wT  
死啦!終極超昇龍!! kIM C~Z  
極惡louis:ar!!,卓男,幫手 9.-47|-9C  
卓男:我係人,我係人!! oc;VIK)g]c  
新生迪雲:好機會,真昇龍霸 Hja^edLj  
卓男:ar!! uGCtLA+sL  
迪雲father:唔怕:龐士兵 ]L(54q;W  
新生悟地:絕地猛虎 +S0u=u65  
迪雲father:ar!!! EIK*49b2  
新生悟地:唔好唔記得我ar! 6+ANAk  
~完~[/sell]
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-09-09
引用第0樓黑人真2006-09-09 20:51發表的“LFO小說大結局(特別多字)”: rFO_fIJno  
此處是被引用的出售貼
;,v.(Z ic  
錯字!!天尊(錯字?)新生邪鬼:ok Zo 6~3jn+K$1  
錯字!!(錯字?)生米兒:唔好書呀新生星仔
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-09-09
改左啦,成咁長,快d睇
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-09-09
引用第2樓黑人真2006-09-09 20:57發表的“”: LH,]vuXh  
改左啦,成咁長,快d睇
'1Y<RD>x  
奧龍D招 你改ge?
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-09-09
引用第3樓941313122006-09-09 20:58發表的“”:
奧龍D招 你改ge?
=A$Lgk>|  
係呀
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-09-09
佢唔識打爆多字- - u):X>??  
迪雲又點會無啦啦話father-.-
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-09-09
爆多咁勁呀,我唔信你咩字都識打囉,細路仔
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-09-09
咁你咪唔好信囉:)

壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-09-09
引用第7樓地獄之龍2006-09-09 21:12發表的“”: DR.3 J`?K  
咁你咪唔好信囉:)
g_3rEvf"4  
你冇問我信唔信,你覺得我作得好唔好先
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-09-09
冇錯字就好

自己作,係咪好膠
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-09-09
多少少炸= = *so6]+)cU  
睇緊...
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-09-09
好貼!文筆奇差~故仔無任何意義~真十字旋風拳,魔獸怒火~故仔講完~好文
離線小聰

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-09-09
想講好耐啦,你雖然作得係唔錯,但係題目應該叫''lfo超級無敵極之短篇小說''=.=
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-09-09
引用第12樓龍神之子2006-09-09 22:33發表的“”: <)0LwkFtB  
想講好耐啦,你雖然作得係唔錯,但係題目應該叫''lfo超級無敵極之短篇小說''=.=
fu7[8R"{  
點樣超級無敵極之短篇
離線星仔之雨
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-09-10
好短呀!!!!!!!!!!!!!!! b+fy&rk@-  
超級無敵極之短篇係唔係=好短短短短短短短短短短短短短短短短短短短短短短短短短短短短短呀?
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-09-10
全部對話+全部口語 "VhrsVT  
招式名多 +(hwe jyC  
英文拼音多 sjbC~Te--  
極多錯別字 eT \Q  
劇情單調 olW`.3f  
幾乎三個情景都一樣 _p^ "!  
無形容詞 w\[*_wQp  
多字唔一定好 sJ*U Fm{  
呢篇係一篇唔知做乜既文章
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-09-10
啲人喺到ar嚟ar去-.-

自己作,係咪好膠
離線改圖王
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-10-02
我寫網球王子唔要錢仲長= =
http://groups.msn.com/lfolf2/.msnw
可能入到(一星期後)
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-10-03
好..無聊囉..都唔好睇..
離線倚天之劍
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-10-03
直頭係無奈...