切換到寬版
  • 2472閱讀
  • 41回復

小白真係勁多 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2006-08-23
引用第6樓奧凡銘2006-08-23 19:54發表的“”:
係我同你打.埋能打影箭銘個名出來啦,我開左室你條友勁能快,跟住我就係咁扣血.見到咁樣唔通我唔走咩
哼.咁就走來呢到唱人.無品到.....
我地打完vs就話我唔夠人打.好心你睇下我戰績啦
.......

d個係咪阿瘋人你講個個小白黎=.=?
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2006-08-23
引用第8樓奧凡銘2006-08-23 19:58發表的“”:
1我冇爆粗罵你,2你打我.我的確有扣到血3你點知會win我.4係我[少爺杰.同影箭銘ac都唔係我的]
要話就話啦.唔好正佢2個人既名出來啦.呢個論壇既ac都係影箭銘.
.......

d個人咁樣講野
好有可移
d個人好可能就係佢黎
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2006-08-23
引用第11樓奧凡銘2006-08-23 20:03發表的“”:
打果陣係見唔到人扣血.不過見到你超快囉.1跑就閃鬼左.[能]唔係你念果個.係拉音字.唔知就查字典啦
同埋呢d根本係私人問題.你仲好意思走來唱人.要講就係切邊講清楚啦!自大佬!

跑得快唔一定加速架
你跑得慢姐~
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2006-08-23
引用第22樓keroro軍曹2006-08-23 20:55發表的“”:
跑得快唔一定加速架
你跑得慢姐~

同感+1!!!!!
我本人都玩過瘋人果隻亨利.....
佢真係好得好快=_=~~~
如果係真人可以佢賽跑.....
係果條友唔識用亨利姐~
最基本既白目知識都唔知!!!
狂屈穿都唔知囧rz
佢真係囧國國王-崮
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2006-08-23
唔駛理佢
同佢講,
好呀!你就去GM講有人用加速,睇下邊個比人告?!邊個比人鎖ac?!
你唔告唔駛怕麻煩 我幫你告!!
睇下呢d小白怕死
未講完就同你sor:@
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2006-08-24
我自己個亨利.都係300幾agi.你地唔知當時情形埋亂呃啦.佢果陣係一跪就變左隱形.咁就做號得快?

我唔係唔認輸.輸左又冇乜所謂.但係呢個情形之下打vs既話.有幾勁都輸啦.

keroro軍曹.你講野得個估字.好心你收下把口啦.我聽過影箭銘講過你係邊個

成日吹水大.仲要見到有人嘈果陣自己又行埋去爆粗爆埋一份.你覺得你自己有資格係到講野咩!

你地想話我用粗口.我係埋講左個[能]字阿.我都講左係[[[[[[[拉音字]]]]]]]來,keroro軍曹我都想知

你既理解能力有幾多!
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2006-08-24
引用第25樓奧凡銘2006-08-24 10:06發表的“”:
我自己個亨利.都係300幾agi.你地唔知當時情形埋亂呃啦.佢果陣係一跪就變左隱形.咁就做號得快?
我唔係唔認輸.輸左又冇乜所謂.但係呢個情形之下打vs既話.有幾勁都輸啦.
keroro軍曹.你講野得個估字.好心你收下把口啦.我聽過影箭銘講過你係邊個
.......

喂~
兄台~
我都講左我冇用加速
你死都唔信我先咁火

我同AR軒少俠都試過LA~

呢個係個VS房LAG炸
話我用加速~
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2006-08-24
個室lag.lag到扣到我2/1血.你念下如果我係你.你走唔走.我就冇試過同人打vs時會咁樣.所以我出番去問下你姐.

你就話我唔識用亨利.仲認定我一定輸tim.跟住我話再打過.你自己都識講一開始睇唔到人扣血.就話我加速,你講下

你自己啦!
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2006-08-24
引用第27樓奧凡銘2006-08-24 13:56發表的“”:
個室lag.lag到扣到我2/1血.你念下如果我係你.你走唔走.我就冇試過同人打vs時會咁樣.所以我出番去問下你姐.
你就話我唔識用亨利.仲認定我一定輸tim.跟住我話再打過.你自己都識講一開始睇唔到人扣血.就話我加速,你講下
.......

HAHA~

個陣我有講你知係個房LAG GA~

但係只係你死口話我加速

咁你想我點呢

第2次打個陣

個COM打你我咁ESC你無扣血~

你咪加速LOR~
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2006-08-24
少爺杰....佢...似唔似巴士阿叔....
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2006-08-24
你造個室LAG咁你仲係咁打我.我又係部機打你.不過你又冇事.跑果陣仲閃下閃下,我咁係懷疑你啦.

你esc見到我唔扣血,我就唔知你.我一下射心箭見到扣你25xx幾血.咁我都射左你好多下啦.唔通你真係咁多血咩?

你esc見到我唔扣血就表示我加速?好笑喔真係,我打vs用招打人esc睇下成日都係好高.跟住再esc就跌低番幾陪

呢d就算係lag機既問題.不過你都識話我lag.點解仲係咁打我呢.咁我埋出番去同你講囉.我又冇話你一定有加速.

但係你就係咁post話我死口認定你加速.哼!你作野都唔錯啵.呢個係你post出來.一開始你講晒咁係%70-80d玩

家會信你啦.你咁係覺得好公平嫁啦.我上我fd ac行左冇幾耐就俾個小綱炮.話我係唔係銘本人都係小白.呢一點一定

因為你post左反影到佢地.仲話傷左你同銘感情.呢到我會話俾佢知!
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2006-08-24
哼.我係呢到俾人扣威望.相信一定係同你有關啦.你呢到既人就係咁.唔怪之得話呢到d人唔識分是非黑白

郁郁下就扣人威望.銘一直係到冇做錯野,又冇呃post.同埋呢d係你同我既私人問題.咁都要扣威望.既然

係咁我為有只上cz.星夜囉,我都會轉告俾其他論壇知!
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2006-08-24
引用第30樓奧凡銘2006-08-24 16:38發表的“”:
你造個室LAG咁你仲係咁打我.我又係部機打你.不過你又冇事.跑果陣仲閃下閃下,我咁係懷疑你啦.
你esc見到我唔扣血,我就唔知你.我一下射心箭見到扣你25xx幾血.咁我都射左你好多下啦.唔通你真係咁多血咩?
.......

咁你憑咩話我加速呢???

我第2次都見你閃黎閃去又射漫天射得勁快BO

你咪加速LOR~

學你炸~明未~

個房係你開嫁

你開到傻下傻下仲話我

咩人AR你
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2006-08-24
引用第31樓奧凡銘2006-08-24 16:43發表的“”:
哼.我係呢到俾人扣威望.相信一定係同你有關啦.你呢到既人就係咁.唔怪之得話呢到d人唔識分是非黑白
郁郁下就扣人威望.銘一直係到冇做錯野,又冇呃post.同埋呢d係你同我既私人問題.咁都要扣威望.既然
.......

你LIKE LA~

不過我想信

佢地話你係咁犯規先會比人扣分

你自己犯規仲係到煩

正白

扣分有原因GE~

你點知佢有冇做錯野~

而家我地罵緊戰AR~

扣埋我先公平~

廢事你呢D做錯野又話人罰得你重既人係到AR支AR JOU~
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2006-08-24
引用第1樓louis000(3)2006-08-23 19:24發表的“”:
佢輸唔起仲話人加速

我想q左him- -
離線寒月
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2006-08-26
有時未必係加速ka...

我都試過同亨利打lag到爆,突然勁多穿心,之後都冇事...

睇開d吧... = =+

p.s.個次慘死,等我升高d再挑戰過你!! + +
♥向極限挑戰!!
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2006-08-26
瘋人身為版主
已經知道自己罵戰中
仍然繼續
共扣12分

奧凡銘一次分幾個回覆
罵戰繼續
含有不雅語言
警告4次

因為其中可能有誤會
已經酌情處罰
執正的話
兩個都應該禁言

keroro軍曹一次過5次回覆
以後4個廢post處理
警告次數達到5
禁言2天

呢件事好明顯大家有誤會
多數係lag既問題
有問題既請各會員私下解決
請自律
[ 此貼被飛龍仔在2006-08-26 11:38重新編輯 ]
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2006-08-26
引用第30樓奧凡銘2006-08-24 16:38發表的“”:
.......

咁你就錯啦......其實傻佬其本上係一隻血牛,勁多HP,佢閃下閃下係你既問題,唔該唔好屈人
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2006-08-26
有什麼出奇呢,我同個百幾LV 龍翼EX打果陣,佢中左十幾野核子(少少血都無扣,BUG= O=")
之後佢打我就有扣血,跟住不幸比D BUG LAG死我左.......(全ser安息一分鐘....)
ps.咁樣我都無吵佢啦,只係個心有少少唔高興,而無咁係咁口出狂言囉!
ps.請你吵人果陣分下是非,唔好次次都吵人。

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2006-08-26
引用第36樓飛龍仔2006-08-26 11:33發表的“”:
瘋人身為版主
已經知道自己罵戰中
仍然繼續
共扣12分
.......

orz

終於比人鬧LA-_-

今次我雖然好唔KUR-_-

不過我同人罵戰係我唔岩=0=

我係到同 奧凡銘 道歉 ...........

同埋係到發過言既人-_-