切換到寬版
  • 15279閱讀
  • 438回復

【真虎】店 已重新開辦 主打 幫升 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線apple512

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-03-28
本店經過一排沒玩之後,現在重開,希望大家多多支持
只收GASH

歡迎光顧  【真虎】店
本帖定期更新

本店嚴禁昆人

#1放野區 收野區 代練區 活動區
#2交易紀錄
#3代升中角色

本店成立日期為:2010/3/28

本店交易地方 只在MSN/面交
交易必須在此留一留言

交易原則:
1.交易時必須是你先 除了白名單和得到我信任的人
2.交易時要有禮貌
3.如果收你野要入數 只入值50蚊或以上既野
4.升lv果方面 到時我會add你叫你登出不登出者或1分鐘內不認機 否則後果自負
5.如做出犯錯行為 交易立即取消 物品給了我不得賠償

如收者請在此留言 等待我的回復 便加msn

本人ac 請勿認錯 主玩bank
悟地 真虎搶霸            小丹 真虎拳王已改為真虎搶豹                      金甲人 真虎搶甲

達爾 真虎搶斬

暫停服務區:
代升服務...因太多人要升..升埋要休息...因為有d悶= =''所以休息一段時間 遲d再升
執行日期 2010年4月26日

盟店:
大地小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=92983&fpage=0&toread=&page=1
9佬小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=85077
Albert仔小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=93846&page=1&toread=1

昆狗店:
瘋小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=94763&fpage=2

白名單: (交易次數5次)
a1994109

永久白名單:(有特別理由)
albertyuen

特別白名單:
(1)leunghoyin05(多次交易,老友)(絕對信任)
交易post:http://ibbs.hk/read.php?tid=85077

(2)☆大地★ (好人,老實)(絕對信任)
交易post:http://ibbs.hk/read.php?tid=92983&fpage=0&toread=&page=1

黑名單:
i♥jby  如果比返野我 我會原諒佢
wa112233 扮做我徒弟 原來係我真表弟 正一垃圾一條

表示教學: 異=異轉技能 信=異轉信物

平令正 高速清貨 好搶手 仲唔快d買?

放野區:
迪雲:
悟地:
星奇:
小丹:
菲沙:
菲雲:
天魔:
霍雷:
蓋亞:
樂雲:
申武玄:
玄武:
紅魔鬼:
約翰:
陸道:
佛恆:
歷奇:
馬龍:
溫蒂:
柏高:
琪琪:
,
比提:
地藏十兵衛:
魔姥:
奧龍:
撒卡:
摩摩星:
其他物品:
買完可以唔即時用 以上全部只換戲谷點 紅字技能主打 只收gash

放ac區:
此lfo ac 內裹多個人物..多個異信物...
最重要係有4個150lv以上既人物
以上有圖片睇..括大量裝...
包埋 ibbs ac / 店 都送埋
不包入號睇 同埋詳細查看
點數hkd你出

收野區 關閉中 因退出LFO不收招 只收gash點

收野區:(交易收費可以選擇升級服務支付)(可能不用錢收)
迪雲:全招(非急收)
悟地:昇空鬼車腿,異轉招
小丹:異轉招(除左 音速射球 倒掛流星)
璇瓏:馬龍的日記(信)
達爾:全招,(除左,狂龍斬,回天斬, 滑翔刀 )
菲雲:暫時不收
菲沙:
樂雲:全招
陸道:人物,
蓮娜:魔獸骨頭(信)
黃金親衛兵:全招(金龍斬,黃龍寶劍)
樊樺:全招(收左異信先),真主的心(信)
白帝:全招(收左異信先),吾主之魂(信)
黃帝:人物,全招(收左異信先),黃帝內經(信)
蚩由:全招(收左異信先),
遊戲包:12.0新手包 (暫時不收)
點數:戲谷

如收野或放野請在此留言 交易後序號將3個月後刪除

代升區 關閉中 因退出LFO不代升 只收戲谷點

代練區:(含爆關)如有我幫人升中 因升級時間太耐 請排隊 等待我通知 現時代升中角色為12 (可以訂位)(代升服務暫時停止)
專業快速服務(最好有決戰日)              
1-150lv 2天內 不包裝 50 u1                                                    
1-150lv 2天內 包裝 60gash                                              
1-155lv 2天內 不包裝 60gash  
1-160lv 2天內 包裝 80 gash
某lv-某lv 再傾 最好有裝
專業一般服務(最好有決戰日)
1-150lv 3天或以上 不包裝 40 gash
1-150lv 3天或以上 包裝 50 u1
1-155lv 3天或以上 不包裝 50 u1
1-160lv 3天或以上 包裝 70u1
某lv-某lv  再傾 最好有裝 

包裝 裝備是              終  晝頭  終
                                         皇衣 晝盾
                                   終  黑石  終

如想代升者 可以支付點數或遊戲物品

其他服務:
爆全部關卡 20 gash
代升名聲 20gash 尊者

活動區:

如對本店有任何問題 可以在這留言查詢

==========================================================
LFO題外 另放區

==========================================================

只收GC點數 gash
[ apple512在2011-07-30 14:30重新編輯此帖 ]
離線apple512
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-03-28
【真虎】店 交易紀錄
交易紀錄:
1.我用天降甘露換leunghoyin05(ibbs)的幫升180-200(成功,我先)
2.我用血蝠之災換leunghoyin05(ibbs)幫升1-150lv(成功,我先)
3.我用女媧下凡換leunghoyin05(ibbs)幫升1-150lv(成功,佢先)
4.我用霸王截擊換leunghoyin05(ibbs)招音速射球(成功,佢先)
5.我幫升1-150lv(1日全包)換牙湘(ibbs)100 u1(成功,佢先)
6.我幫升130-160lv + 升尊者 換☆大地★(ibbs)招璇瓏人物+璇瓏流星拳(成功,我先)
7.我幫升1-150lv換dsming(ibbs)迪氏全家幅(成功,佢先)
8.我幫 爆關 換dsming(ibbs)12.0新手包(成功,佢先)
9.我幫升 尊者 換dsming(ibbs)免費,因為他連續交易(成功,我先)
10.我用追魂十字斬 換 leunghoyin05(ibbs) 蚩由人物(成功,佢先)
11.我幫升1-150lv  換 ☆大地★ 復活節幫升活動 (成功,我先)
12.我幫升1-150lv  換 暴走疾風 未決定 (成功,我先)
13.我用悟地 真虎 換 johnwingchan(ibbs)招回天斬,幻音神巫,深夜鈴聲(成功,我先)
14.我用雲起38蚊 換 kingkong018(ibbs)招沖天腿(交易後 唔見左),達爾信物(成功,我先)
15.我幫升1-150lv 換 hsm仔仔(ibbs) 50 u1 (成功,佢先)
16.我用原始冰塊 換 華麗亂舞(ibbs) 50 u1 (成功,佢先)
17.我幫升1-150lv 換 wav3s(ibbs) 闇 念源體 7天 (成功,佢先)(慢升)
18.我幫升1-150lv 換 暴走疾風(ibbs) 滑翔斬 (成功,我先)
19.我用天火結晶體 換 albertyuen(ibbs) 3000點u1 (成功,佢先)
20.我用煉獄困室 換 wa112233 (ibbs) 狂虎斬+豹影拳 (成功,佢先)
21.我用狂獸狙擊 換 wa112233 (ibbs) 奧龍人物 (成功,佢先)
22.我幫升1-150lv 換issac555 (ibbs) 金光劍影+馬龍的日記 (成功,佢先)
23.我用大地之武 換 大俠陳 (ibbs) 蚩由+信物 (成功,我先)
代升服務圖片:
我幫升牙湘(ibbs)升1-150lv

我幫升☆大地★(ibbs)升130-160lv

我幫升dsming(ibbs)升1-150lv

我幫升hsm仔仔(ibbs)升1-150lv

我幫升 wav3s(ibbs)升1-150lv

我幫升 暴走疾風(ibbs)升1-150lv
[ apple512在2010-04-29 22:04重新編輯此帖 ]
離線leunghoyin05
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-03-28
你用天降甘露換我up lv成功
放卡倫ac連身份證380/冰火飛馳90/真龍殺+魔狼滅120 全九卡店 放ac信譽保證
離線apple512
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-03-28
新增代升中帳號
代升中角色:
1. 代升中 心§魂〞 (ibbs) 7-8個角色 (已訂位 星期一 開工)
2. 代升中 暴走疾風 (ibbs) 5個角色 (已訂位 升完第1位 再升)
3.化升中 issac555 (ibbs) 1個角色 (慢升中)

歡迎各位訂位 訂位費 不用金錢 但是昆者 即上黑名單
[ apple512在2010-04-14 19:05重新編輯此帖 ]
離線紫雪§伊
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-03-28
要你霸王截擊 我幫你收豹皇疾風腿
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-03-28
粉紅絲帶係信咩?
最近落雷夜,搞到訓都訓唔到
離線apple512
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-03-28
引用第4樓紫雪§伊於2010-03-28 17:58發表的  :
要你霸王截擊 我幫你收豹皇疾風腿

等...好慢慢傾 比msn

回5樓...個到有寫嫁 琪琪囉
離線紫雪§伊
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-03-28
樓主 你打的琪琪:粉紅絲帶(信) 好令人唔會 唔打信 打異招或異 咁就唔會令人唔會
離線apple512
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-03-28
引用第7樓紫雪§伊於2010-03-28 18:10發表的  :
樓主 你打的琪琪:粉紅絲帶(信) 好令人唔會 唔打信 打異招或異 咁就唔會令人唔會

哦 等我改返
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-03-28
Re:【真虎】店 主打:代練(1-150)霸王截擊,粉紅絲帶,狂獸追擊(本店還未成立)
咩叫挑戰日新關來的?

離線leunghoyin05
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-03-28
Re:【真虎】店 主打:代練(1-150)狂獸追擊 收虎煌霸 豹皇疾風腿(本店還未成 ..
我用星仔人物換你kiki2招同ricky招成功
放卡倫ac連身份證380/冰火飛馳90/真龍殺+魔狼滅120 全九卡店 放ac信譽保證
離線apple512
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-03-28
Re:【真虎】店 主打:代練(1-150)狂獸追擊 收虎煌霸 豹皇疾風腿(本店還未成 ..
引用第10樓leunghoyin05於2010-03-28 19:10發表的 Re:【真虎】店 主打:代練(1-150)狂獸追擊 收虎煌霸 豹皇疾風腿(本店還未成 .. :
我用星仔人物換你kiki2招同ricky招成功

= =玩野阿 ?哈哈
離線1999711
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-03-28
我有豹皇疾風腿,我收戲谷幾點都得    同    MYCARD150點
帖子簽名(將在每個帖子下方顯示,字節限制:少於130字節)
離線apple512
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-03-28
引用第12樓1999711於2010-03-28 19:51發表的 Re:【真虎】店 主打:代練(1-150)狂獸追擊 收虎煌霸 豹皇疾風腿(本店還未成 .. :
我有豹皇疾風腿,我收戲谷幾點都得    同    MYCARD150點

戲谷?20蚊有冇問題 無問題既就係依到留個言 留msn
離線apple512
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-03-28
3月28日一推
離線apple512
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-03-29
3月29日一推
離線無奈小兵
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-03-29
我想問 升lv 幾耐搞點?我想升
離線apple512
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-03-29
引用第16樓無奈小兵於2010-03-29 13:50發表的  :
我想問 升lv 幾耐搞點?我想升

你可以加我既msn... 你比你個msn我 我地慢慢傾
離線無奈小兵
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-03-29
【真虎】店 主打:專業代練(1-150)狂獸追擊 收虎煌霸 豹皇疾風腿 復活節優惠
引用第17樓apple512於2010-03-29 13:53發表的  :
你可以加我既msn... 你比你個msn我 我地慢慢傾

好的 我送左你信入面了 我上線中
離線apple512
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-03-29
【真虎】店 主打:專業代練(1-150)狂獸追擊 收虎煌霸 豹皇疾風腿 復活節優惠
引用第18樓無奈小兵於2010-03-29 14:05發表的 【真虎】店 主打:專業代練(1-150)狂獸追擊 收虎煌霸 豹皇疾風腿 復活節優惠 :
好的 我送左你信入面了 我上線中

哦...見到 加左你msn了 ...msn入面傾吧...交易成功我會寫下交易紀錄的
快速回復
限100 字節

上一個 下一個