切換到寬版
  • 5930閱讀
  • 161回復

炒賣情報:迪格斯$1000有人買 (討論已離題,請鎖) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線呀剎
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2009-08-01
個女仔好似上年見過佢- -
離線a布
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2009-08-01
引用第60樓呀剎於2009-08-01 21:00發表的  :
個女仔好似上年見過佢- -

咁都認得!?
離線4679123
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2009-08-01
我想問個女仔有咩得罪左你地?
咁佢覺得個價唔ok, 就唔ok嫁啦, 唔通笑笑口同你講:「好啊, 唔該哂, 麻煩哂啦, 抱歉, 呢個價我真係唔放得, 對唔起, 真係好對唔住」
咁樣?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2009-08-01
引用第57樓-hp-於2009-08-01 20:56發表的  :
你d錯字認真屈機 :)
.......

是q旦啦,打到味得囉
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線a布
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2009-08-01
引用第62樓4679123於2009-08-01 21:03發表的  :
咁佢覺得個價唔ok, 就唔ok嫁啦, 唔通笑笑口同你講:「好啊, 唔該哂, 麻煩哂啦, 抱歉, 呢個價我真係唔放得, 對唔起, 真係好對唔住」
咁樣?

其實你係咪個個女仔=]
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2009-08-01
老老實實
人地放野又冇犯法關你鬼事咩...
人地可以放到咁多錢你地先係度酸葡萄人地
如果係咁交易區係咪可以接埋佢呢?

唔好做d損人不利己既事啦
唉...呢個論壇大部份只係識抄襲其他論壇既文化,好心比d大志出黎創出自己文化啦
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2009-08-01
引用第49樓a332508於2009-08-01 20:45發表的  :
3000= =
玩返你轉頭

個時得唔知一張定兩張....
引用第62樓4679123於2009-08-01 21:03發表的  :
咁樣?

好明顯你未見過佢真人
離線4679123
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2009-08-01
引用第64樓a布於2009-08-01 21:06發表的  :
其實你係咪個個女仔=]

我答我係你信唔信= =+
離線fungxd
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2009-08-01
引用第65樓龍仔666於2009-08-01 21:07發表的  :
老老實實
人地放野又冇犯法關你鬼事咩...
人地可以放到咁多錢你地先係度酸葡萄人地
如果係咁交易區係咪可以接埋佢呢?
.......

問心果句
你覺得交易區d人係咪個個都好似佢咁先?
佢放野係冇犯法
我亦都唔係話咩酸葡萄人地
但你認為用$1000買迪格斯好合理?
我唔覺lo
同埋以佢咁既態度最多都只係做到即場面交
你唔好話我知你見到人地係"靚女"就幫住哂lo唔該^_^

引用第66樓@@俠俠@@於2009-08-01 21:07發表的  :

好明顯你未見過佢真人

絕對認同,佢本人個態度真係好有問題...
離線a布
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2009-08-01
引用第67樓4679123於2009-08-01 21:08發表的  :
我答我係你信唔信= =+

你話係我咪信囉^^
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2009-08-01
引用第68樓fungxd於2009-08-01 21:13發表的  :

你睇下其他有玩果d會唔會咁,係得e個呀婆放野放到咁
離線cheung_1993
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2009-08-01
1551牙
1條評分
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2009-08-01
好老實咁講句丫,有D咁既炒家,仲有人買,好明顯係D玩家唔識諗LA,我係過來人,我自己都煲過呢D野,都知有咩禍害,又晒時間又晒錢
LFO其實又唔係特別好玩,D野又貴,D玩家雖然又係度話貴,但係去到真係賣個陣呀,咪又係俾D玩家一掃而空…而家又有D咁既炒家炒到咁高,咪又係一樣照有人買…

正如D人成日話D雜誌亂寫野咁,其實,有D咁樣既雜誌,就有D咁樣既讀者LA,唔係雜誌點搵食?

所以話,有D咁樣既GAME,就會有D咁樣既炒家,有D咁既炒家,即係證明有D咁既玩家架LA,ECON都有講LA,冇supply邊得黎demand丫,有求就緊係有供架la

你可能會話:車,呢D係興趣黎架嗎,有D人夠係排左幾日隊晒幾千蚊買個D咩火雲邪神figure la

但係,玩LFO既多數都係一D lan仔,仲未有d咩經濟能力

一到呢d咁既場合就叫父母拎咁多錢出黎買d咁既野俾佢,你估父母搵錢咁易咩

人地買火雲邪神figure個d已經牛高馬大架la嗎,就算點駛都係駛自己錢,唔會搞到父母丫

雖然話U1係一間公司,要搵錢,但係我覺得D細路咁樣洗父母D錢始終有D不孝囉
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2009-08-01
引用第68樓fungxd於2009-08-01 21:13發表的  :

有賣有買
就算佢態度差都係有人收呀
咁都冇必要咁樣唱人
唉...呢個論壇大部份只係識抄襲其他論壇既文化,好心比d大志出黎創出自己文化啦
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2009-08-01
引用第72樓殘影之歌於2009-08-01 21:17發表的  :
好老實咁講句丫,有D咁既炒家,仲有人買,好明顯係D玩家唔識諗LA,我係過來人,我自己都煲過呢D野,都知有咩禍害,又晒時間又晒錢
LFO其實又唔係特別好玩,D野又貴,D玩家雖然又係度話貴,但係去到真係賣個陣呀,咪又係俾D玩家一掃而空…而家又有D咁既炒家炒到咁高,咪又係一樣照有人買…
正如D人成日話D雜誌亂寫野咁,其實,有D咁樣既雜誌,就有D咁樣既讀者LA,唔係雜誌點搵食?
.......

果個買火雲係拿6000蚊仲請足一星期假(估唔到佢老板咁好人)
離線fungxd
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2009-08-01
引用第73樓龍仔666於2009-08-01 21:18發表的  :
有賣有買
就算佢態度差都係有人收呀
咁都冇必要咁樣唱人

不是在唱人
只係叫大家提供意見
請別誤會了
同埋我只係話俾大家知有個咁既人
如果你認為我係唱人
我願意道歉

引用第72樓殘影之歌於2009-08-01 21:17發表的  :

.......

唔好意思
我係用自己番工搵番黎既錢買
仲有番工d錢仲未洗得哂
而家又番緊工......= =
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2009-08-01
引用第20樓暴走疾風於2009-08-01 20:08發表的  :
我在澳洲的說
說英文我怕她喜歡我啊

我怕你講英文佢唔明,之後話你係味買野架四眼仔
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2009-08-01
Re:炒賣情報:迪格斯$1000有人買= =(諗緊好唔好post埋去交易區等大家小心)
引用第75樓fungxd於2009-08-01 21:21發表的  :
不是在唱人
只係叫大家提供意見
請別誤會了

你成篇文都比我覺得係酸葡萄人/唱人囉..
加埋你咁樣一post,即刻有人附和

如果你係有心叫人提供意見
就應該改下篇文,標題同唔好貼相啦
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2009-08-01
引用第75樓fungxd於2009-08-01 21:21發表的 :
唔好意思
我係用自己番工搵番黎既錢買
仲有番工d錢仲未洗得哂
.......

果然我係指個D問父母攞幾千蚊買呢d野都唔會覺得唔好意思個D人
離線3838
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2009-08-01
我第2日買到迪格斯囉
仲係朱總親手賣既