切換到寬版
  • 1576閱讀
  • 31回復

※有※正※野※賣※ ≧﹏≦ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線軒少俠

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-06-18
綠字幫人留左....(留到6月30日)
yahoo野藍字表示
橙字係代賣(佢唔包咭)

10蚊野: 狂虎 歷奇 藍峰召換書 茱迪
            佛恆 昇天腿 伏虎勢 琪琪

20蚊野: 域多 佛覺 旋龍 柏高 小丹   
         霸王流星擊   金甲人 飛女召喚書
     馬龍  功夫男召換書

30蚊野: 旋風神拳 紅魔鬼 托比 黃金兵召喚書
     獨龍鑽 佛我同在 旋龍流星拳
     紙袋人召換書 菲雲 幻音神巫 破空拳

40蚊野: 魔導士之榮光 詛咒迷霧  迪雲
     愛心轟炸 旋風炮拳 虎威腿 陸道 毒霧攻擊

50蚊野: 金龍乍現 雪怪召換書 風之精靈
     超獨龍鑽 立地成佛 韓霸召換書 冰火五重天
     火鳳凰 彗星閃刀 龍飛鳳舞

60蚊野: 忍流分雨 超虎翔霸 
     魔獸召換   神探快槍手

70蚊野: 大天使之降臨 漫天飛矢  
     狂虎彈  狂龍斬 絕龍劍
     冰川寒流

80蚊野:   慘絕人寰 龍光炮 真狂虎斬
      吸血 野蠻之女 蝙蝠練成
     絕地一擊

90蚊野:   究極爆裂破 邪神降臨 炎冰重炮

100蚊野:   唯我獨尊 極地大火山 比堤 真十字旋風拳
     矢雨驟臨 必殺一斬

120蚊野: 真虎翔  

130蚊野: 卓男

奧義:  迪雲奧義->100蚊
     悟地奧義->100蚊
     星奇奧義->100蚊

我幫人留咭,如果我有多1張並不會用綠色表示

抽獎活動:由今日起(6月9日)買lfo野,
買滿100蚊(面交)或120網錢(電交),
就可以抽獎,每個月既20-31日供報,
每月4 名(如有咁多人買):
第1名:>50蚊野x1(50都得) /召換書2本(1閃,1不閃的)
第2名:p.h.光棒 /召換書1本(閃的)
第3名:車手之召換書
第4名:沒有效果武器2把

每月有份抽獎and得獎名單在最下面>>>>

套裝: 狂虎斬+超虎翔霸+真狂虎斬+悟地奧義+真虎翔霸=300蚊
          再         柏高+神探快槍手=70蚊
          馬龍+旋風神拳+超獨龍鑽+獨龍鑽=80蚊
創        幻音神巫+魔獸召換+詛咒迷霧=100蚊
          托比+究極爆裂破=80蚊
新         佛覺+佛我同在+立地成佛=70蚊
          旋龍+旋龍流星拳+野蠻之女=100蚊
低         金甲人+金龍乍現=60蚊
          迪雲+龍光炮+迪雲奧義=150蚊
          慘絕人寰+吸血+比堤+蝙蝠練成=250蚊
          冰火五重天+炎冰重炮+極地大火山=200蚊
          必殺一斬+絕龍劍+狂龍斬=180蚊
          邪神降臨+唯我獨尊=150蚊
          韓霸召換書+雪怪召換書+紙袋人召換書+
          藍峰召換書+飛女召喚書+功夫男召換書+
          黃金兵召喚書
[/color=Purple]120蚊

我收既野:
可以用yahoo!網用錢(買既錢要60倍數)
e.g.如果你中意買50蚊野比60網錢,冇問題
e.g.如果你中意買90蚊野比120網錢,冇問題
以上用網錢交易,
我比電話你,你要比網錢先!!!                

*奧義唔包咭*     其他~ 只要係現咭就包咭!

30蚊或以下的東西  **一定要在天水圍**
   ﹏不便之處.敬請原諒﹏            

1次買滿150蚊即送10蚊或20蚊野x1
1次買滿200蚊即送30蚊至40蚊野x1或10蚊或20蚊野x2
1次買滿250蚊即送50蚊至70蚊野x1或10蚊至50蚊野x2
1次買滿300蚊或以上即送10至70蚊野x3

面交既交換手機電話no.(方便搵人)
yahoo!野我寫比你
如果在天水圍既可以再定地點﹏
如果我出去交易既就要在西鐵站﹏
有意者->可add 三零六七四五八九九 <--我ICQ

請講明係買LFO咭!!之前add過我的我都delete左...plz重add...
~請~多~多~見~諒~^^

急收:用10-40蚊的野換1個.手辦公仔.
   或50-70蚊的野換2個.手辦公仔.

收迪雲x1 星奇x1 ....__公仔__!!地點全西鐵站!!
          *20元購買其一* 

留言上印明   icq or msn or 電話     <--------可pm我
e-mail 交易

6月份有份抽獎名單:sss33hk 靚仔will §林源三§ ※pinky※
        第1名:
      第2名:
      第3名:
      第4名:
7月份有份抽獎名單:
      第1名:      
      第2名:
      第3名:
      第4名:
[ 此貼被軒少俠在2006-06-21 12:24重新編輯 ]
離線hoheichitho
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-06-18
我收迪雲
msn:[email protected]
離線軒少俠
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-06-19
ok!!!
你想係邊個西鐵站交易
離線v096561
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-06-19
我icq:301-387-557,我打算用120$yahoo網用錢購你的卡!!!!!^_^
[ 此貼被v096561在2006-06-19 14:31重新編輯 ]
TST:破瓌之王★邪鬼152lv等出異轉招!
破瓌之王★悟地150lv等出異轉招 !

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-06-19
可不可以郵寄,我住好遠,msn傾ok?
離線samwong0122
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-06-19
旋風炮拳$40 ok

天水圍 西鐵站交易
ok?
[ 此貼被samwong0122在2006-06-19 22:50重新編� ]
離線軒少俠
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-06-20
引用第3樓v0965612006-06-19 14:22發表的“”:
我icq:301-387-557,我打算用120$yahoo網用錢購你的卡!!!!!^_^

邊d先~~~
離線軒少俠
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-06-20
引用第5樓samwong01222006-06-19 16:32發表的“”:
旋風炮拳$40 ok
天水圍 西鐵站交易
ok?

ok,,,
幾時~
離線freeze1840
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-06-20
add me first msn"[email protected]
離線軒少俠
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-06-20
ADD左你喇~~
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-06-20
引用第7樓軒少俠2006-06-20 13:56發表的“”:
ok,,,
幾時~

*期4 5:00 ok?

call me : 61543110
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-06-20
引用第4樓hoheichitho2006-06-19 16:09發表的“”:
可不可以郵寄,我住好遠,msn傾ok?

可不可以理me
離線v096561
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-06-20
小丹+昇天腿+真.豹影拳套裝,破空拳,佛覺 120$yahoo網用錢 ok?
[ 此貼被v096561在2006-06-20 18:54重新編輯 ]

離線軒少俠
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-06-21
引用第10樓samwong01222006-06-20 17:00發表的“”:
*期4 5:00 ok?
call me : 61543110

期5要考試,,,星4唔得~
離線軒少俠
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-06-21
引用第12樓v0965612006-06-20 18:41發表的“”:
小丹+昇天腿+真.豹影拳套裝,破空拳,佛覺 120$yahoo網用錢 ok?

真.豹影拳   賣左
離線軒少俠
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-06-21
引用第11樓hoheichitho2006-06-20 17:05發表的“”:
可不可以理me

可以,你msn??
離線軒少俠
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-06-21
push~~
離線v096561
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-06-21
破空拳,佛覺,旋風炮拳,馬龍 ,佛恆 120$yahoo網用錢 ok?

離線玩火
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-06-21
120網錢換卓男ok?
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-06-21
引用第13樓軒少俠2006-06-21 12:23發表的“”:
期5要考試,,,星4唔得~

星6 13:30 ok?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個