切換到寬版
  • 26451閱讀
  • 338回復

LFO X卡11的收穫 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線自己

發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2009-07-08
引用第79樓亨利~law於2009-07-08 12:16發表的  :
嘩- -
你一包抽定一盒過??

520蚊= =買盒迪格斯好過

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線伯樂
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2009-07-08
唔抵啊...一盒一盒買啦~~~一盒有4~5張啊,都係220...你520$抽到5張...唔抵,你一定係一張一張抽
離線笨康:o
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2009-07-08
引用第81樓伯樂於2009-07-08 12:38發表的  :
唔抵啊...一盒一盒買啦~~~一盒有4~5張啊,都係220...你520$抽到5張...唔抵,你一定係一張一張抽

我都feel到唔抵--
so我好小抽卡--
離線自己

發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2009-07-08
引用第81樓伯樂於2009-07-08 12:38發表的  :

我都係一盒一盒買--
不過中d野應該回唔倒本

離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2009-07-08

佢520唔係抽到5張

你睇下佢個問價post就知佢抽到幾多張閃架啦

佢冇影哂出尼姐
離線小影乂

發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2009-07-08
點解屯門重未有貨既- - .. 救命
影*爆收Gash點.20蚊有得買!
小店連結在下:
http://www.ibbs.hk/read.php?tid=37422

快快手手啦喂=] 貨品極平. !
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2009-07-08
引用第85樓小影乂於2009-07-08 13:16發表的  :
點解屯門重未有貨既- - .. 救命

下屯門仲未有???
捻住今日去睇--
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2009-07-08
2000fun一盒250一包10-3-''
離線hokinpanben
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2009-07-08
抽左7包,得黎ge成果竟然...

圖片1:
描述:左係真昇龍拳,右係秘密特訓

圖片2:
描述:左係周彬世,加係艾福于

圖片3:

圖片4:(最後)
描述:我抽中的閃卡

仲有d白卡,但個d係之前,所以冇post到
p.s抽到咁ge廢閃唔知好嬲定好笑
[ hokinpanben在2009-07-08 14:20重新編輯此帖 ]
1條評分
http://ibbs.hk/read.php?tid=68203(急放入面所有野!)[ac都急放!]
離線zuppy
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2009-07-08
我勁唔好運- -抽左77蚊中得一張符文-___-
不過中左晝頭甲盾- -
有張雷龍白卡幾型
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2009-07-08
引用第88樓hokinpanben於2009-07-08 14:02發表的  :
抽左7包,得黎ge成果竟然...
圖片1:
描述:左係真昇龍拳,右係秘密特訓

.......

對一閃張卡有興趣
艾福于這個粗口也有人改=[

發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2009-07-08
引用第90樓暴走疾風於2009-07-08 14:18發表的  :
對一閃張卡有興趣
艾福于這個粗口也有人改=[

暴走,又話"一張威望2,不論白卡還是閃卡"
e+得3分=3=個到起碼都有3張係新白卡啦
p.s一閃張卡個銀色個到貼得唔令
http://ibbs.hk/read.php?tid=68203(急放入面所有野!)[ac都急放!]
離線自己

發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2009-07-08
放琪琪的[未]力,有無人要,底價1000

發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2009-07-08
引用第92樓自己於2009-07-08 14:29發表的  :
放琪琪的[未]力,有無人要,底價1000 [表情]

下...你抽中?
咁post出黎睇下啦^^
回:唔要
離線自己

發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2009-07-08
引用第93樓hokinpanben於2009-07-08 14:30發表的  :
下...你抽中?
咁post出黎睇下啦^^
回:唔要

可能家下有d人仲食緊飯:(
滿面蒼的琪琪電人
嘔佐好多次

發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2009-07-08
引用第94樓自己於2009-07-08 14:31發表的  :
可能家下有d人仲食緊飯:(
滿面蒼的琪琪電人[表情]
嘔佐好多次

=3=,post出黎睇下啦
p.s嘔地脫水?
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2009-07-08
有人貼過

離線自己

發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2009-07-08
引用第54樓ers20202020於2009-07-07 23:05發表的  :
你地死抽緊係冇閃啦,依家係甩卡既時代

死抽唔比?有$大晒

發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2009-07-08
引用第98樓好笑於2009-07-08 14:56發表的  :
[表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情] 我抽中左潔淨的聖服~~ [表情]  [表情]  [表情] 開心死我啦 [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]

好勁ge呃post,抽中左潔淨的聖服又點?你抽左幾$
離線自己

發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2009-07-08
引用第99樓hokinpanben於2009-07-08 14:57發表的  :
好勁ge呃post,抽中左潔淨的聖服又點?你抽左幾$

可能佢勁耐先有錢抽一包
咁又好難怪既

快速回復
限100 字節

上一個 下一個