切換到寬版
  • 7532閱讀
  • 108回復

[其他類別]精彩圖集(更新了外傳) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線中毒魔人

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-07-31
當新生邪鬼知道終極迪倫來了香港時 E^Gg '1  
新生邪鬼立該趕到終極迪倫面前說:k `,Vv["^PB  
?Dsm~bkX[  
終極迪倫來到便立刻使出他的絕招--三頭龍波 P=8>c 'Q  
新生邪鬼看到終極迪倫出了三頭龍波立刻使出戰之道 F?4(5 K  
kCP$I732  
新生邪鬼明知唔會夠終極迪倫打, m <k!^jp  
他還再次使出戰之道,他相信世界上會有奇蹟的 RDQ^dui  
誰知,終極迪倫再一次使出三頭龍波 6f%DpJ:$U  
}IkQA#4$  
HZ"Evl|n  
想知結果如何,請留意火雲邪神之回憶 Rm>^tu -  
j|(Z#3J  
c6AWn> H  
火雲邪神之回憶 ]$iN#d|ZU  
^4$ 'KIq  
cPF<D$B  
當邪鬼還未懂得使用超級元力時 ;[0&G6g  
他在武館準備踢館時,他見到了一個少年 C2F0tr|  
他就是迪倫 /CX VLl8~  
邪鬼在他面前突然使出邪殺昇龍霸 {padD p  
迪倫好在反應夠快,使出他絕技飛龍斬首 e$/B_o7(  
lPP,`  
邪鬼心想:這小子很強啊! .0y%5wz8j  
迪倫說:在呆什麼?龍皇噬! ~Pf5ORoe  
邪鬼說:真有趣!鬼哭神號 r.3KPiYK  
當鬼哭神號接觸到龍皇噬的威力時 ' /%zi,0  
突然發生大爆炸 6LUC!Sh  
DPHQ,dkp  
邪鬼和迪倫的命運如何? ^>$P)=O:v  
請留意下一集迪倫的同伴 ]F*3"y?)2  
<,%:   
好了,各位也知道奧龍和蓮娜是上帝之手的成員之一1 `iG,H[t+j  
奧龍因為一次輸了比迪倫,因此他每天也會練習 pK&I^r   
有一天,, '\DSTr:N  
蓮娜:奧龍,你的動作太慢了,要打嬴迪倫大哥?下世吧 HeN~c<NuB  
奧龍:你竟然看小我? x^=M6;:  
蓮娜:是又那樣?你可以打得嬴我嗎? 12`_;[37  
奧龍:... v> z@  
蓮娜:無話可說了?有自知自明是一件好事 \ZXLX'-  
你有的是蠻力,我有的是速度,你永遠也不及我的 ,TC;{ $O5  
奧龍:受死吧!!!哼,看小我 $&P?l=UG  
蓮娜:遊戲開始了,旋昇刀! rP=sG;d  
f"5g>[ 1  
奧龍:哼,你始終傷不到我呢 y9HK |  
蓮娜:哦?有些信心了嗎? 34 AP(3w  
奧龍:廢話少講!接招吧! :os z  
!dcwq;Ea  
奧龍:嘿嘿!有些實力啊! p9ZXbAJ{  
蓮娜:又話廢話要少講?受死吧! 83ipf"]*  
!fkep=  
蓮娜:你下體好痛嘛? tykB.2f  
奧龍:死三八,居然攻擊我的下體!受死,我要你心口爆裂! 5i So8*9}  
蓮娜:wo,好變態啊你 (Ye>Cp+]  
] WOytxE  
奧龍:踢爆你! O9h+Q\0\W  
蓮娜:太慢喇,動作快點吧! b'@we0V@S  
C*6S@4k  
蓮娜:點呀?又暈了? IO$z%r7  
奧龍:呀~~~好暈呀 ./-JbW  
蓮娜:垃圾! h1"zV6U  
奧龍:哼!頂爆你 deX5yrvOie  
)h$NS2B`  
蓮娜:可惡! wo^Sy41bF  
謎之聲:奧龍.蓮娜跟我走! (&\aA 0-}H  
T3&`<%,f  
下一集:龍翼EX異轉記?  t,%iL  
一天,龍翼EX行下行下 SS.jL)  
就見到迪倫 !>^JSHR4t  
之後... ^s/  
c@m5 ~  
u b?K,  
hq>Csj= =@  
+SXIZ`  
\>/M .2  
HRa@  
rp34?/Nz  
xycH~ ?  
Z+:D)L  
Jc*XX u)  
kMxazx 1  
Y;J*4k]  
_O:WG&a6  
h rN%  
-#&kYK#Ph  
_sHK*&W{CT  
dWRrG-'  
M~ h8Crz  
ZFh+x@  
%i{;r35M;9  
*e"a0  
[email protected]'sYn  
[size=7]事後極惡龍翼就再無出現了 8%{q%+  
迪倫命中唯一對手,相信大家都知道他是 jk~:\8M(A  
撒卡,留意下集--命中宿敵!
!mfJpJ  
8Z#j7)G  
在5年前的某一天 eARk QV  
撒卡和迪倫還是好朋友, ?h\mk0[  
但是他們每了爭取全國冠軍 MFit|C  
每天鍛鍊,但去到某一天... wOgE|n  
撒卡:迪倫,不如大家打場好嗎? S9 sR#  
迪倫:和你打?好啊! eo]#sf@\0  
撒卡:好,來吧!!! 0Ce]V,i6C>  
@)YY\l#  
&R-H "kK?  
迪倫:撒卡,好強啊! h5%|meZQb  
撒卡:不雙伯仲,壞骨咬! B33$ u3d  
AD5) .}[F  
撒卡:嘿嘿,好強啊 WPuz]Ty  
迪倫:好了,今天練習都此 > R^@Ww;|q  
撒卡:我未玩夠啊!壞骨咬! ilLBCS}  
迪倫反應夠快, h+UnZfm  
立刻使出飛龍斬首, ,8Iv9M}2  
格住撒卡的壞骨咬! *6ZCDm&N  
@ CsV]97`  
撒卡:這樣才是迪倫吧! ,lN5,zI=S  
迪倫:龍皇噬! Sq]pQ8  
撒卡:嘿!餓狼噬! Dma.r  
`\$8`Zb;  
迪倫(心想):難道撒卡已經可以控制元力? A/*%J74v  
撒卡:在呆什麼?來吧! Xg<[fwW  
迪倫:昇龍霸! ~fN%WZ;_  
2i=H"('G)+  
撒卡:哇,迪倫你不要留手啊! PK6iY7Qp)  
迪倫:我不想你受傷而已 !-]C;9 Zd  
撒卡:迪倫,你真是夠朋友!但我不會留情的!看我的 P8yIegPY  
nn~YK  
迪倫:,..... C"<s/h  
撒卡:哇,好強大的力量啊! ~Vh=5J~  
迪倫:受死吧!龍皇噬! }6zbT-i  
%FkLQ+v/<  
[b]想知結果如何? 'JmBh@A  
留意下一集元力
q ojXrSb"y  
^J=hrYGA  
n$+M%}/f  
外傳第一集a_a最淫舞者? o3Ot.9L  
}U 5Y=RYo  
強化風尊:死開啦,麻粒佬! N_wp{4 0/  
最強武者-迪倫:我係最強武者呀 ks(SjEF  
強化風尊:最淫武者之ma @|-OJ4[5  
Qc-(*}  
最強武者-迪倫:一定好渣手 E$\~lcq  
強化風尊:洗唔洗比你渣下丫 !|{IVm/J  
最強武者-迪倫:無所謂嫁 '"YYj$> '  
*dE^-dm#  
強化風尊:得閒嫁,做咩? 'VnwG  
最強武者-迪倫:你話我想做咩丫,嘿嘿 c=p=-j=.J  
強化風尊:依呀,好衰嫁你, X~U >LLr  
`x8B n"  
強化風尊:好呀,就依家去啦! xp \S2@<  
最淫武者:嘿嘿@@咁心急?好啦
[ 此帖被中毒魔人在2007-08-03 03:36重新編� ]
1條評分
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-07-31
邪鬼想一手打爆三頭龍波=.=
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-07-31
引用第1樓牙暗於2007-07-31 16:07發表的  : b{[*N  
邪鬼想一手打爆三頭龍波=.=
I44s(G1j l  
多謝支持,仲有下一集
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-07-31
個龍頭食左邪鬼隻手=.=
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-07-31
引用第3樓糯米滋於2007-07-31 16:08發表的  : \9m*(_Q f  
個龍頭食左邪鬼隻手=.=
F? ]N8W  
好唔好睇先?
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-07-31
好無聊牙 評價極差
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-07-31
引用第5樓牙痴於2007-07-31 16:22發表的  : WYO\'W  
好無聊牙 評價極差
/~hbOs/ L  
你唔中意睇,你既事,so what 2VYvO=KA  
唔識欣賞,so bad!
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-07-31
龍皇噬果張好型呀,搞到好想玩迪倫,但係我冇
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-07-31
引用第6樓中毒魔人於2007-07-31 16:23發表的  :
你唔中意睇,你既事,so what I+~\ w N  
唔識欣賞,so bad!
$Q ffrU'  
1.我冇話唔鐘意睇,唔好自作聰明 '\'7yN'  
2.睇來你的態度有好大問題
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-07-31
引用第8樓牙痴於2007-07-31 16:25發表的  :
1.我冇話唔鐘意睇,唔好自作聰明 R05T5Q1]A  
`|JI\&z  
1.我無話自己自作聰明,你都唔好自作聰明 4V>vg2 d  
2.我態度有問題,關你啥事?
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-07-31
引用第9樓中毒魔人於2007-07-31 16:26發表的  :
1.我無話自己自作聰明,你都唔好自作聰明 VAt>ji7c  
2.我態度有問題,關你啥事?
dkETM,  
1.你自作聰明 就出晒臉 W*3o|x   
2.我唔想再講廢事罵戰
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-07-31
好了好了 %`bLmfm  
兩位別再嘈:x }o~Tw?z-|  
我不想對兩位做任何野
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-07-31
引用第11樓牙奇於2007-07-31 16:27發表的  : 9 ?EY.}~  
好了好了 [R roHXdk+  
兩位別再嘈:x h}Fu"zK  
我不想對兩位做任何野 [表情]
:0i#=ODR  
我收佐聲啦 都話唔想同佢嘈 但佢態度好有問題
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-07-31
引用第12樓牙痴於2007-07-31 16:28發表的  :
我收佐聲啦 都話唔想同佢嘈 但佢態度好有問題
%t,1_c0w  
那你仲出聲?是我態度好有問題,
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-07-31
引用第13樓中毒魔人於2007-07-31 16:30發表的  :
那你仲出聲?是我態度好有問題,
]7Xs=>"Iw  
牙痴佢痴既 JJ= ~o@|c  
唔洗理佢 +#2@G}j  
回:咁少,唔夠候 `0-m`>1>  
多D多D
離線牙歷

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-07-31
我覺得你邪鬼對迪倫招三頭龍波 /m|&nl8"qe  
;gw!;!T  
姐係第二幅,d位岩岩好,好型呀
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-07-31
引用第15樓牙歷於2007-07-31 17:04發表的  : $9u  
我覺得你邪鬼對迪倫招三頭龍波
姐係第二幅,d位岩岩好,好型呀 [表情]
"5z6~dq  
多謝哂你既支持 lr= !:D=K  
牙奇幫手姐
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-07-31
我覺得幾好wo...但係短得製咁...長多d好好多,好似牙奇咁 十卜十卜
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-07-31
引用第17樓波仔xd於2007-07-31 20:16發表的  : p?NjxQLA  
我覺得幾好wo...但係短得製咁...長多d好好多,好似牙奇咁 [表情] 十卜十卜
zi&d  
我都想,要打多場正式開拍影片
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-07-31
引用第8樓牙痴於2007-07-31 16:25發表的  :
1.我冇話唔鐘意睇,唔好自作聰明 >RnMzH/9  
lH>XIEj  
唉,好心你味串啦,中讀魔人咁有心機正你話人極之差,借問聲你有冇一個see古既心.一個古仔作出來都要諗,雖然唔係話好難諗,但你洗唔洗咁人生攻擊呀,仲有最大問題係你,一開始see都唔see就話人地差,你咁叻味正一份比我同中讀魔人see囉,仲有你好鬼kai
1條評分
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個