切換到寬版
  • 3234閱讀
  • 97回復

中秋活動 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線狂虎ex

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-09-14
中秋節快樂!!
今次第N次搞活動
開唔開心呢  XD

時間:今日到星期一

只要係此POST講關與中秋既問題
下樓再答番 + 出問題(同接龍差唔多

就可以有分加1-5不等
有特大獎
用自己既樓數做抽獎號碼

我抽簽(無得不滿 :)

每人只限回二次

mankit94104問:如果連續有兩個會員回一條問題咁點
答:再睇下樓想答邊個

抽獎號碼
mankit94104:                     1,30
mca05006006:                  2,6
馬里亞斯:                             3,5
grandchase:                      4,43
地獄の龍:                            9
johnkenny:                         10
0099090:                           11,53
4503:                                  12
~~福仔~~:                         13
jj俠+bella                           14
糯米滋:                               17
夜雲:                                    18,33
阿星:                                    19,22
goldcat0807:                      20,29
神‧嵐                                 31,40
bon1                                   32.39
箭神亨利                             37,35
絕望吧                                 44
hinpotato999                     45
michaellam                        46
zzzson                                  48
中毒封龍                              49,81
toys01                                  50
人仔                                     52
牙奇                                     54,57
狼仔                                     55,61
冬姑一號                             56,79
炎‧龍                                 58
冰之神話                             64,70
§影                                       67
kenneth125                       68
汝吾之                                77
戰.tom                               81
michaellam                     84
~~福仔~~                          85
墮落惡魔                           88,90
loklok5978                      89
csl                                      91
冰之呂忍                           94
stinky5684                        95
自己                                    96
[ 此帖被狂虎ex在2008-09-15 15:59重新編輯 ]
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-09-14
— (狂虎ex) 考起我= =
再睇下樓想答邊個 (2008-09-14 02:42) —

大家中秋去邊度玩AR?
P.S:如果連續有兩個會員回一條問題咁點= =?
1條評分
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-09-14
引用第1樓mankit94104於2008-09-14 02:40發表的  :
[表情]
大家中秋去邊度玩AR?

沙灘玩沙  玩沙玩到絕交我睇你都係第一次聽-_-
大家知唔知月餅用咩做-_-
1條評分
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-09-14
引用第2樓mca05006006於2008-09-14 02:45發表的  :
沙灘玩沙  玩沙玩到絕交我睇你都係第一次聽-_-
大家知唔知月餅用咩做-_-

我知
係用做月餅既材料做
你地覺得月餅好唔好味
ps我想答多d-_-
唔加分得唔得-_-
1條評分
不要看全圖
離線grandchase
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-09-14
引用第3樓馬里亞斯於2008-09-14 02:52發表的  :
我知
係用做月餅既材料做
你地覺得月餅好唔好味
ps我想答多d-_-
.......

唔覺得好味
卑鄙月餅先係最好味x)
覺唔覺得d燈籠好aa超能膠-_-
1條評分
性感小愛
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-09-14
引用第4樓grandchase於2008-09-14 02:57發表的  :
唔覺得好味
卑鄙月餅先係最好味x)
覺唔覺得d燈籠好aa超能膠-_-

我不嬲唔玩燈籠
一見到燈籠d樣...
唉-_-
算吧啦-_-
好似我地e d咁成熟既人(迷:死開啦,成你個頭
又點會玩:x
問:覺唔覺狂虎ex好靚仔(迷:唔覺<---
(迷=某馬桶
黎真-_-
問:有冇見過有人玩燈籠玩到燒著左個燈籠
1條評分
不要看全圖

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-09-14
引用第5樓馬里亞斯於2008-09-14 03:08發表的  :
我不嬲唔玩燈籠
一見到燈籠d樣...
唉-_-
算吧啦-_-
.......

覺 
一向都覺狂虎ex好靚仔(迷:擦鞋啦你   
黎真個個:冇見過  燒椅了就見過 
上年定前年係蝴蝶灣見到  勁大火 
問:有冇人知馬里亞斯點樣樣(我好想知...... 
又黎真啦 
問:大家學校老師有冇請你都食月餅  我地有  唔食個d記名-_-問你做咩唔食個d  (我食左一舊仔  之係去左次所嘔-_-
1條評分
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-09-14
引用第6樓mca05006006於2008-09-14 03:16發表的  :
覺 
.......

我咪係e個樣
右邊個個呀

冇請
(第三次回唔計抽獎同加分得唔得姐)
不要看全圖

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-09-14
引用第7樓馬里亞斯於2008-09-14 03:19發表的  :

我咪係e個樣
右邊個個呀
.......

我要真人相~~    回:我差唔多年年都有.....只係2年班個年冇-_-
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-09-14
引用第6樓mca05006006於2008-09-14 03:16發表的  :
覺 
.......

答:冇喎:(

問:點解中國咁多荒謬嘢,咩嫦娥(成日俄人?)

月餅節快樂
1條評分
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線johnkenny
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-09-14
覺 
.......

我地學校d錢多數比晒家教會fing

問題:
今晚有冇人會賞月?

我買好晒月餅燈籠北上玩:)
1條評分

Rubbish Fox
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-09-14
引用第10樓johnkenny於2008-09-14 09:14發表的  :

我地學校d錢多數比晒家教會fing
.......

賞月呢D野通常D傻仔先會XD

問:有無人係中秋玩X臘?
1條評分
離線4503
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-09-14
睇捜神傳21-22集- -最後2集
1條評分
想要其他問我
離線~~福仔~~

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-09-14
引用第11樓0099090於2008-09-14 09:29發表的  :
賞月呢D野通常D傻仔先會XD
問:有無人係中秋玩X臘?

我會

問:有冇人會係靈實醫院附近玩- -
1條評分
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-09-14
和心愛的人去賞月也是件樂事...
可惜可惜
夢想和現實真係有好大距離...
1條評分
離線bella
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-09-14
引用第14樓jj俠於2008-09-14 10:25發表的  :
和心愛的人去賞月也是件樂事...
可惜可惜[表情]
夢想和現實真係有好大距離...

:(
要陪家人=[
如果我們真的結婚咁咪2家一齊lor-0-
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-09-14
引用第15樓bella於2008-09-14 11:03發表的  :
:(
要陪家人=[
如果我們真的結婚咁咪2家一齊lor-0-

挑..係你唔落樓下姐....
要見好容易...睇你行唔行個一步姐
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-09-14
引用第16樓jj俠於2008-09-14 11:04發表的  :
挑..係你唔落樓下姐....
要見好容易...睇你行唔行個一步姐

中秋節要陪家人......
我家姐有異性無人性=_=
淨係識溫仔
不過都好xd
自己一個係屋企打機xd
因為被fd放飛機
所以無得去[玩蠟燭]
可能今日去
問:有無同fd[玩蠟燭]啊?
1條評分
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-09-14
引用第1樓mankit94104於2008-09-14 02:40發表的  :
[表情]
大家中秋去邊度玩AR?

我同屋企人去酒樓食飯
緊住可能會去睇花燈,賞下月=]

p.s.大家中秋節會唔會去睇花燈@v@?
1條評分
離線阿星
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-09-14
引用第17樓糯米滋於2008-09-14 12:02發表的  :
中秋節要陪家人......
我家姐有異性無人性=_=
淨係識溫仔
不過都好xd
.......

問:有冇試過用蠟燭燒蝸牛呀?
1條評分