切換到寬版
  • 29138閱讀
  • 884回復

KeNFAI之店 主打【5個勁Ac】平放 只求清貸@@收go點!!!!!!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 660樓  發表於: 2009-11-09
Re:KeNFAI之店 主打【Ac】/爆關,幫升【已有40多個記錄】/成魔,大地/收『商1 ..
11月09日一推~~~~~~~~~~~~~~

收既pm我傾,只限peak/bank
離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 661樓  發表於: 2009-11-10
Re:KeNFAI之店 主打【Ac】/爆關,幫升【已有40多個記錄】/成魔,大地/收『商1 ..
11月10日一推~~~~~~~~~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 662樓  發表於: 2009-11-11
11月11日推~~~~~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 663樓  發表於: 2009-11-12
11月12日一推~~~~~~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 664樓  發表於: 2009-11-13
11月13日一推~~~~~~~~~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 665樓  發表於: 2009-11-14
11月14日一推~~~~~~~~~~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 666樓  發表於: 2009-11-15
11月15日一推~~~~~~~~~~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 667樓  發表於: 2009-11-16
11月16日一推~~~~~~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 668樓  發表於: 2009-11-17
11月17日一推~~~~~~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 669樓  發表於: 2009-11-18
11月18日一推~~~~~~~~~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 670樓  發表於: 2009-11-19
11月19日,一推 ~~~~~~~~~~~

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 671樓  發表於: 2009-11-20
11月20日一推~~~~~~~

離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 672樓  發表於: 2009-11-21
引用第3樓ken輝於2008-08-14 22:51發表的 無bug :
d招lv抵=bug??
用武器升lv好升過用招..我咪成日用武器升lv LOR..咁都比人話,無野好講!

150lv奧龍,,1轉差血壓暴漲,,,,,,,,2轉差絕對粉碎,,,,,, (爆晒全部關)
150lv蓮娜,,1轉差oe,,,,2轉差異角之門,,,,,,,, (爆晒全部關)

但係點解爆哂關D名聲仲係0同100幾咁小^^?
好心bug就認啦~扮哂野

放ac出黎唔識bug名星先放7.7
[ 亨利~law在2009-11-21 10:22重新編輯此帖 ]
離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 673樓  發表於: 2009-11-21
~~~
引用第672樓亨利~law於2009-11-21 10:15發表的 Re:KeNFAI之店 主打【Ac】/爆關,幫升【已有40多個記錄】/成魔,大地/收『商1 .. :
150lv奧龍,,1轉差血壓暴漲,,,,,,,,2轉差絕對粉碎,,,,,, (爆晒全部關)
150lv蓮娜,,1轉差oe,,,,2轉差異角之門,,,,,,,, (爆晒全部關)
.......

你kai??係我問題??

我vs都冇名聲..你自己睇啦./.你自己bug話人地??you kai??

離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 674樓  發表於: 2009-11-21
Re:~~~
引用第673樓ken輝於2009-11-21 11:24發表的 ~~~ :
你kai??係我問題??

我vs都冇名聲..你自己睇啦./.你自己bug話人地??you kai??

我又真係唔信你爆哂故事連1m名聲都唔過囉
我又唔信個蹶故仔有bug囉
如果個個故事都有bug~咁會有人唔出聲咩??
算啦bug狗認下佢啦

同埋~我點知你張相幾時影??
你可以頭先影嫁bo
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 675樓  發表於: 2009-11-21
Re:Re:~~~
引用第674樓亨利~law於2009-11-21 13:55發表的 Re:~~~ :
我又真係唔信你爆哂故事連1m名聲都唔過囉
我又唔信個蹶故仔有bug囉[表情]
算啦bug狗[表情]認下佢啦
同埋~我點知你張相幾時影??
可以頭先影嫁bo

重點
冰の血繼限界!

離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 676樓  發表於: 2009-11-21
Re:Re:~~~
引用第674樓亨利~law於2009-11-21 13:55發表的 Re:~~~ :
我又真係唔信你爆哂故事連1m名聲都唔過囉[表情]
我又唔信個蹶故仔有bug囉
算啦bug狗[表情]認下佢啦
.......

問題唔係呢到lor..問題係我玩故事同vs...我既名聲都唔會升..我其他ac會升..但呢個ac唔升,我已經sd信比gm講下呢個問題
如果我用bug..點解我vs果時d名聲唔升?so,唔係我用bug,..係個ac有問題,唔好屈我..你自己用bug係到嘈住晒..?!
有hs果時係你post到打收幫升,,,一冇hs就唔收?!都知你咩事啦~~死bug狗~~仲有..你話我BUG lv?YOU KAI,,我由4.0開始係BANK玩EX..玩到上排行搒第2名..日日升..你果時都唔知玩緊未呀?!BUG LV??升到我死死下..不過之後冇玩一排又降番頭十  BANK SER...雖然我未玩過BUG..不過都知道BUGLV係7.5前都封左啦//KAI子
PS:唔信自己問下D人啦...M年前封左BUG LV 啦~~~醒目
[ ken輝在2009-11-21 17:33重新編輯此帖 ]

離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 677樓  發表於: 2009-11-21
Re:Re:Re:~~~
引用第676樓ken輝於2009-11-21 17:12發表的 Re:Re:~~~ :
問題唔係呢到lor..問題係我玩故事同vs...我既名聲都唔會升..我其他ac會升..但呢個ac唔升,我已經sd信比gm講下呢個問題
如果我用bug..點解我vs果時d名聲唔升?so,唔係我用bug,..係個ac有問題,唔好屈我..你自己用bug係到嘈住晒..?!
有hs果時係你post到打收幫升,,,一冇hs就唔收?!都知你咩事啦~~死bug狗~~仲有..你話我BUG lv?YOU KAI,,我由4.0開始係BANK玩EX..玩到上排行搒第2名..日日升..你果時都唔知玩緊未呀?!BUG LV??升到我死死下..不過之後冇玩一排又降番頭十  BANK SER...雖然我未玩過BUG..不過都知道BUGLV係7.5前都封左啦//KAI子
PS:唔信自己問下D人啦...M年前封左BUG LV 啦~~~醒目

你4.0玩唔等於你冇bug
一時收幫升一時唔收幫升就等於bug??唔好天真啦
同埋我e+係講緊你隻奧龍+蓮娜~你up乜鬼龍翼ex呢
你ex唔bug唔等於你奧龍+蓮娜唔係bug囉
你唔認我都冇辦法

話我用bug??拎D證據出黎啦細路

我有o既證據
離線ken輝
發帖
icash
只看該作者 678樓  發表於: 2009-11-21
Re:Re:Re:Re:~~~
引用第677樓亨利~law於2009-11-21 17:52發表的 Re:Re:Re:~~~ :
你4.0玩唔等於你冇bug[表情]
一時收幫升一時唔收幫升就等於bug??唔好天真啦[表情]
同埋我e+係講緊你隻奧龍+蓮娜~你up乜鬼龍翼ex呢[表情]
.......

gag??!個ac有問題.已sd比gm..你講果d叫證據??太耐冇玩都會扣名聲啦咁..GAGGAG?
ps:你話我放bug lv ac又有咩證據 ??你搞gag?!同gm講lor..一定冇bug lor.叫gm check我ac啦~~冇做過驚你?!

離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 679樓  發表於: 2009-11-21
Re:Re:Re:Re:Re:~~~
引用第678樓ken輝於2009-11-21 18:36發表的 Re:Re:Re:Re:~~~ :
gag??!個ac有問題.已sd比gm..你講果d叫證據??太耐冇玩都會扣名聲啦咁..GAGGAG?
ps:你話我放bug lv ac又有咩證據[表情] ??你搞gag?!同gm講lor..一定冇bug lor.叫gm check我ac啦~~冇做過驚你?!

你連證據都冇就話自己ac中bug
信你一成 雙目失明
快速回復
限100 字節

上一個 下一個